Ford.fi
Uusi Ford Fiesta
UUSI FORD FIESTA
Uusi Ford Fiesta on kuin moderni älypuhelin, jossa nykyaikainen muotoilu yhdistyy huippuluokan tekniikkaan. Kaikki ominaisuudet on suunniteltu helpottamaan arkea.

Ford SYNCin avulla voit valita musiikkikappaleen USB-muistitikulta, MP3-soittimesta tai iPodista®. Voit myös toistaa musiikkia matkapuhelimestasi. Järjestelmän avulla voit soittaa ja vastaanottaa puheluita käyttämällä ääntäsi*. Se jopa lukee tekstiviestisi ääneen, joten voit pitää yhteyttä perheen ja ystävien kanssa ollessasi tien päällä.

Et myöskään joudu tankkaamaan turhan usein, sillä palkittu 1,0-litrainen EcoBoost -bensiinimoottori yhdistää miellyttävän tehon poikkeuksellisen pieneen polttoaineenkulutukseen (keskikulutus 4,3 l / 100 km).

Useat innovatiiviset tekniikat tekevät ajamisesta turvallista, miellyttävää, viihdyttävää ja hauskaa. Lisäksi auto on saatavilla 12 upeassa värissä.

Varaa koeajo ja koe uusi Fiesta itse. Tai lue lisää muotoilusta, ajonautinnosta, suorituskyvystä ja taloudellisuudesta sekä turvaominaisuuksista.

Varaa koeajo

* Toimintakielenä englanti