Feel the difference
Ford.fi
 
Toteutamme haaveesi

Auto, josta haaveilet, voi olla totta rahoituksen avulla. Kuukausieräperiaatteella toimiva rahoitusratkaisu mahdollistaa usein jopa haaveitasi suuremman auton hankinnan!

Palvelu on joustavaa ja nopeaa ja voit asioida missä tahansa Ford-liikkeessä! Ystävälliset Ford-liikkeet ovat autoilun asiantuntijoita, ja heidän luonaan voit hoitaa kaikki auton valinnasta rahoituspäätökseen yhdellä kertaa.

Ystävälliset Ford-liikkeet ovat apunasi: siellä autoilun ja autorahoituksen asiantuntijat auttavat sinua alusta loppuun. Heidän kanssaan voit suunnitella yksityiskohtaisesti paljonko haluat maksaa rahoituksestasi?

Teette luottohakemuksen yhdessä Ford liikkeen automyyjän kanssa - tarvitset mukaasi vain ajokortin. Saat luottopäätöksen välittömästi. Automyyjä myös auttaa sinua valitsemaan sopivat lisäpalvelut: Ford Liikennekaskon ja Ford Protect Käyttöturvan.

Lataa palveluhinnasto tästä

Ford sopimus (osamaksurahoitus)

Ford Sopimus on osamaksupalvelukokonaisuus, jossa voit hankkia uuden, käytetyn henkilöauton tai hyötyajoneuvon omaksesi helposti budjetoitavalla, kiinteällä kuukausierällä. Ford Sopimus ei edellytä sinulta vakuuksia, koska sopimuksessa auto, uusi tai käytetty, toimii luoton vakuutena. Pankkeihin verrattuna palvelun saaminen on helppoa ja nopeaa!

Luottopäätös nopeasti

Osamaksusopimukseen voit lisäksi sisällyttää Ford Liikennekasko -vakuutuksen ja Ford Protect Käyttöturvan, joiden maksut sisällytetään Ford Sopimuksen kuukausierään. Kaikki autoiluun liittyvät kustannukset on helppo hoitaa ja suunnitella etukäteen.Oikein rakennettu Ford Sopimus mahdollistaa auton jälleenmyyntiarvon hallinnan. Rahoittamistilanteessa arvioit yhdessä myyjän kanssa todennäköisen vuotuisen ajomääräsi. Sopimuksesi suhteutetaan sopivan pituiseksi ajomäärän ja auton arvon alenemisen suhteen, käyttäen hyödyksi suurempaa viimeistä erää.

Palvelu on saatavissa suoraan ystävälliseltä Ford-jälleenmyyjältäsi. Luottopäätöksen saat välittömästi. Ford Sopimuksen avulla saat autorahoittamisen asiantuntemuksen avuksesi koko sopimuskautesi ajaksi. Ystävällinen palvelu, huolenpito asiakkaasta koko sopimuskauden ajan ja kyky kuunnella ovat Ford Creditille tärkeitä asioita. Jokainen rahoitussopimus on lupaus alan parhaasta palvelusta.

Ford Liikennekasko
Mahdollisimman laaja vakuutusturva on aina edullinen ratkaisu. Ford Credit tarjoaa yhdessä vakuutusyhtiön kanssa kätevän yhdistelmävakuutuksen, johon sisältyy lakisääteinen liikennevakuutus ja vapaaehtoinen kaskovakuutus. Ford Liikennekasko korvaa siis sekä moottoriajoneuvon käytöstä aiheutuvat omaisuus- ja henkilövahingot että omalle autolle koituneet vahingot. Ford Liikennekaskon vakuutusmaksut sisällytetään Ford Sopimuksen kuukausierään. Vakuutusmaksu on kiinteä koko sopimuskauden. Vakuutuksen myöntää IF Vahinkovakuutusyhtiö Oy.
Ford Protect Käyttöturva
Uuden Fordin tehdastakuu on 3 vuotta / 100 000 km tai 2 vuotta ilman kilometrirajoitusta ensirekisteröintipäivästä alkaen. 3 vuoden takuu voidaan laajentaa 5 vuoteen / 100 000 km tai 150 000 km asti. Tarvittavat korjaukset Ford Protect Käyttöturvan voimassaoloaikana suoritetaan missä tahansa valtuutetussa Ford-huollossa nopeasti ja vaivattomasti. Ford Sopimukseen liitettynä Ford Protect Käyttöturvan hinta sisällytetään sopimuksen kuukausierään.
Ford Credit asiakaspalvelu

Ford Credit
Äyritie 24
01510 Vantaa

   
Asiakaspalvelu / Osamaksuasiakkaat 010 344 7733
Asiakaspalvelu / Leasingasiakkaat 010 344 7722

 

 
Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse arkisin klo 9.00 – 16.00 välisenä aikana.

Puheluhinnat 010-alkuiseen yritysnumeroon kotimaan liittymistä: Kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puh + 6 snt/min, matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

 

 
Ford Business Partner -asiakkaat
Asiakaspalvelu 010 404 2600
Usein kysytyt kysymykset rahoituksesta
Voinko muuttaa eräpäivääni?
Kyllä, sopimuskautesi aikana voimme muuttaa eräpäivää + 30 päivää. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ennen tilisiirrolle merkittyä eräpäivää. Muutoksesta veloitamme palveluhinnaston mukaisen palkkion.

Onko mahdollista pitää maksuvapaa kuukausi?
Lyhennysvapaasta päätetään aina tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ennen eräpäivää. Kun lyhennysvapaa kuukausi myönnetään, maksat kuitenkin ko. kuukaudelta koron, mahdollisen vakuutusmaksun ja palveluhinnaston mukaisen palkkion. Alkuperäinen sopimuskausi pitenee yhdellä kuukaudella.

Haluan vaihtaa vakuutusyhtiötä, kuinka toimin?
Pyydä uutta vakuutusyhtiötä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Edellytämme liikennevakuutuksen ja laajan autovakuutuksen lisättynä rahoitusturvalla. Hoidamme muutoksen rekisteröinnin ja veloitamme palveluhinnaston mukaisen palkkion ja rekisteröintimaksun.

Voinko lähteä autolla lomamatkalle ulkomaille?
Kyllä. Tarvitset mukaan maastavientiluvan, joka myönnetään noin 3 kuukaudeksi kerrallaan. Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Veloitamme maastavientiluvasta palveluhinnaston mukaisen palkkion. Tarkista omasta vakuutusyhtiöstäsi, että auton vakuutusturva on voimassa matkan aikana.

Voinko lisätä ajoneuvoon 2. haltijan?
Kyllä, ajoneuvoon voidaan lisätä 2. haltija esimerkiksi asukaspysäköintiä varten. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Veloitamme muutoksesta palveluhinnastomme mukaisen palkkion.

Haluan maksaa kerralla suuremman lyhennyksen, kuinka toimin?
Voit maksaa useamman erän kerralla tai suurempia eriä, jotka lyhentävät luottoaikaa, mikäli luoton lyhennystä jatketaan alkuperäisen maksusuunnitelman mukaisesti. Korkohyötyä ei suurempien erien maksamisesta synny välittömästi, vaan korkohyvitys määräytyy sopimuksen päättyessä käyttämättömältä luottoajalta, mikäli sopimus maksetaan alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, mikäli harkitset suuremman erän maksamista.

Kuinka voin myydä tai vaihtaa autoni, vaikka minulla on vielä voimassa oleva rahoitussopimus kyseisestä autosta?
Voit myydä tai vaihtaa auton kesken sopimuskauden. Osamaksusopimuksen ehtojen mukaisesti autoa ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle, ennen kuin jäljellä oleva loppuvelka on suoritettu Ford Creditille. Olet itse vastuussa sopimuksen loppuvelan maksusta. Lähetämme omistajan muutoksen rekisteröintiin vaaditut asiakirjat auton ostajalle, kun loppuvelka on kokonaisuudessaan maksettu Ford Creditille ja kopio luovutus- tai kauppakirjasta on toimitettu Ford Creditin asiakaspalveluun.

Kuinka maksan luottoni ennenaikaisesti loppuun?
Mikäli haluat aikaistaa luottosi loppusuoritusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Kerromme sinulle jäljellä olevan loppuvelan, jonka voit maksaa seuraavaksi erääntyvällä tilisiirrolla. Luoton ennenaikainen maksu ei aiheuta ylimääräisiä kustannuksia.
Autohaku

Ford Creditin Online-palvelu Sinulle seuraavan autosi hankintaa helpottamaan. Täältä voit etsiä mieleistäsi autoa jatkuvasti päivittyvästä valtakunnallisesta myyntitietokannasta, tehdä oman henkilökohtaisen rahoituslaskelmasi ja ottaa yhteyttä ystävälliseen Ford Creditiin.

Klikkaa autohakuun tästä

Rahoituslaskuri

Ford Creditin suuntaa antavan rahoituslaskurin avulla voit laskea sinulle sopivan rahoituslaskelman.

Rahoituslaskuri

Ford Credit
Toteutamme haaveesi

Ford Credit on kansainvälinen, autorahoitukseen erikoistunut rahoitusyhtiö.

Tarjoamme edistyksellisiä rahoitusratkaisuja, jotka ovat vaivattomasti ja nopeasti saatavissa lähimmästä Ford-liikkeestä heti ostopäätöksen yhteydessä. Ford Creditin rahoitussopimukset mahdollistavat Ford-liikkeissä myytävien uusien ja käytettyjen autojen hankinnan.

Ford-liikkeistä autojen rahoittaminen Ford Creditin avulla on helpompaa kuin pankkien kautta. Rahoituspäätös järjestyy paikan päällä Ford-liikkeessä heti, kun olet valinnut mieleisesti auton. Jokainen rahoitussopimuksemme on lupaus autoalan parhaasta palvelusta.