KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Ostaminen > Tutustu > Hybrid Electric GLP > Lataaminen

Ford latautuu tulevaisuutta varten

Vuoteen 2021 mennessä Ford tuo markkinoille neljä ladattavaa hybridiautoa ja Mustangin inspiroiman täyssähköauton, joten Ford on myös sitoutunut tekemään lataamisesta mahdollisimman helppoa. Hybridi- ja sähköauton lataaminen kotona on helppoa ja myös julkisten latausasemien verkosto kasvaa koko ajan. Voit siis olla varma, että pääset aina perille.

All Electric icon

Lataaminen kotona

Hybridi- tai sähköauton lataaminen kotona on yksinkertainen ja taloudellinen tapa varmistaa, että auto on käyttövalmiina aina tarvittaessa. Kytket vain auton tavalliseen kotitalouspistorasiaan ja annat sen latautua. Tämä ei ole nopein tapa ladata akkua, koska kotitalouspistorasioissa on rajoitettu teho. Niihin ei kuitenkaan tarvita lisälaitteita, joten kyseessä on kustannustehokas ja helposti käytettävissä oleva tapa ladata auto.Tooltip

Plug In Hybrid icon

Julkiset latauspisteet

Täyssähkö- tai hybridimalleihin on saatavilla latauskaapeleita vakio- tai valinnaisvarusteena. Voit ladata Fordisi missä tahansa yli sadastatuhannesta latauspisteestä Euroopassa.

Home Charging

Nopeampi kotilataus

Haluatko ladata täyssähköautosi tai ladattavan hybridisi kotona mahdollisimman nopeasti? Fordin latauslaitteet ovat ratkaisu tähän. Latauslaitteet mahdollistavat nopeamman latauksen verrattuna perinteiseen pistorasiaan, joten sähköistetty autosi on aina valmiina ajoon.

IONITY electric fast charging stations

Julkiset latauspisteet: IONITY


Ford on myös ollut mukana perustamassa IONITYa, joka on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista latausverkostoista. IONITY tarjoaa Ford-täyssähköautojen kuljettajille markkinoiden parhaat latausnopeudet alennettuun hintaan. Toukokuussa 2019 IONITY ilmoitti ottavansa käyttöön sadannen suuritehoisen latausaseman Euroopassa. Tämä on merkittävä askel kohti IONITYn tavoitetta ottaa käyttöön 400 suuritehoista latausasemaa Euroopassa vuoden 2020 loppuun mennessä.

A person checking FordPass App on mobile phone

Helppoa lataamista

Kun puhelimessasi on FordPass-sovellus, et koskaan joudu miettimään, onko sähköautossasi virtaa. Avaat vain FordPass-sovelluksen, niin voit tarkistaa akun tilan ja lataustarpeen ennen seuraavaa matkaa.

Lisäksi teemme yhteistyötä NewMotionin kanssa, joka rakentaa Euroopan suurinta julkista latausverkostoa. Yhteistyön myötä voit tarkistaa älypuhelimella lähimpien latauspisteiden sijainnin, reittiohjeet niihin sekä hinnan akun lataamiselle täyteen. Lisäksi voit selvittää, mitkä julkiset latauspisteet ovat reittisi varrella. Voit siis ladata sähköauton matkan varrella muuttamatta reittiäsi.

IONITY: Entistäkin pidemmälle

Ford investoi infrastruktuuriin, joka mahdollistaa pidemmät matkat sähköautoilla. IONITY on Fordin, BMW Groupin, Daimlerin ja Volkswagen Groupin yhteinen hanke. Rakennamme yhdessä luotettavaa ja tehokasta nopean latauksen verkostoa Eurooppaan, jotta sähköautoilla pääsee entistäkin pidemmälle ja lataaminen vie vähemmän aikaa.

Lue lisää

A person checking FordPass App on mobile phone

Akun lataaminen

Sähköautoa voidaan ladata usealla eri tavalla, aina itselataavasta teknologiasta kotipistokkeesta lataamiseen. Katso tämä animaatio saadaksesi yleiskatsauksen yleisimmistä tavoista varmistaa, että autosi on aina valmiina lähtöön.

Vinkit kylmiin olosuhteisiin

 

  1. Määritä lähtöaika ennakkoon FordPass-sovelluksessa ja lämmität/viilennät autosi latauksen aikana verkkovirtaa hyödyntämällä, kuluttamatta akun lataustasoa.
  2. Käyttämällä lämmitettyjä istuimia ja ohjauspyörää voit alentaa auton sisälämpötilaa ja vähentää näin päästöjä.
  3. Lämmitettävää tuulilasia ja takalasia hyödyntämällä lasit pysyvät kirkkaina. Tämä vie myös vähemmän energiaa kuin ilmastointilaitteen käyttö lämmitykseen. 
  4. Käytä sisäilmankiertoa, mikäli mahdollista. Näin lämmität sisäilman jo lämmitetyllä ilmalla kylmän ulkoilman sijaan. Sisäilmankierto poistaa huurteenpoiston käytöstä. 
  5. Tarkista rengaspaine talviolosuhteita varten.
  6. Jarruta varovasti välttääksesi turhaa energiankulutusta. Akku ei kylmissä lämpötiloissa ladattaessa vastaanota yhtä paljon energiaa.
Snowy road
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top