Home > Ostaminen > Tutustu > Hybrid Electric GLP > lataaminen
Ford Plug-in Hybrid standing next to charging station

Vaivatonta lataamista

Ford latautuu tulevaisuutta varten

Ford tuo neljä plug-in-hybridiautoa ja Mustangin inspiroiman SUV -täyssähköauton Euroopan markkinoille vuoteen 2021 mennessä, joten Ford on sitoutunut tekemään lataamisesta mahdollisimman helppoa. Hybridi- ja sähköauton lataaminen kotona on helppoa ja myös julkisten latausasemien verkosto kasvaa koko ajan. Voit siis olla varma, että pääset aina perille.

All Electric icon

Lataaminen kotona

Hybridi- tai sähköauton lataaminen kotona on yksinkertainen ja taloudellinen tapa varmistaa, että auto on käyttövalmiina aina tarvittaessa. Kytket vain auton tavalliseen kotitalouspistorasiaan ja annat sen latautua. Tämä ei ole nopein tapa ladata akkua, koska kotitalouspistorasioissa on rajoitettu teho. Niihin ei kuitenkaan tarvita lisälaitteita, joten kyseessä on kustannustehokas ja helposti käytettävissä oleva tapa ladata auto.Tooltip

Plug In Hybrid icon

Julkiset latauspisteet

Kaikkien täyssähköautojen ja ladattavien hybridiautojen mukana toimitetaan tavalliset julkisiin latauspisteisiin sopivat kaapelit. Näin voit ladata Fordisi missä tahansa yli 100 000 (määrä kasvaa koko ajan!) latauspisteessä Euroopassa. Jotta lataaminen julkisista latauspisteistä olisi vieläkin nopeampaa, täyssähköautoihin ja -pakettiautoihin on saatavilla valinnaisvarusteena myös suuritehoisia latauskaapeleita. 

Home Charging

Nopeampaa lataamista kotona 

Haluatko ladata täyssähköauton tai ladattavan hybridin mahdollisimman nopeasti kotona? Ratkaisu on kiinteä Ford-latauslaite. AsiantuntijakumppanimmeTooltip varmistavat kiinteän Ford-latauslaitteen oikeaoppisen asennuksen kotiisi. Kiinteät Ford-latauslaitteet mahdollistavat tavallisia pistorasioita nopeamman latauksen. 

A person checking FordPass App on mobile phone

Julkiset latauspisteet: IONITY


Ford on myös ollut mukana perustamassa IONITYa, joka on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista latausverkostoista. IONITY tarjoaa Ford-täyssähköautojen kuljettajille markkinoiden parhaat latausnopeudet alennettuun hintaan. Toukokuussa 2019 IONITY ilmoitti ottavansa käyttöön sadannen suuritehoisen latausaseman Euroopassa. Tämä on merkittävä askel kohti IONITYn tavoitetta ottaa käyttöön 400 suuritehoista latausasemaa Euroopassa vuoden 2020 loppuun mennessä.

A person checking FordPass App on mobile phone

Helppoa lataamista

Kun puhelimessasi on FordPass-sovellus, et koskaan joudu miettimään, onko sähköautossasi virtaa. Avaat vain FordPass-sovelluksen, niin voit tarkistaa akun tilan ja lataustarpeen ennen seuraavaa matkaa.

Lisäksi teemme yhteistyötä NewMotionin kanssa, joka rakentaa Euroopan suurinta julkista latausverkostoa. Yhteistyön myötä voit tarkistaa älypuhelimella lähimpien latauspisteiden sijainnin, reittiohjeet niihin sekä hinnan akun lataamiselle täyteen. Lisäksi voit selvittää, mitkä julkiset latauspisteet ovat reittisi varrella. Voit siis ladata sähköauton matkan varrella muuttamatta reittiäsi:

Kun puhelimessasi on FordPass-sovellus, et koskaan joudu miettimään, onko sähköautossasi virtaa. Avaat vain FordPass-sovelluksen, niin voit tarkistaa akun tilan ja lataustarpeen ennen seuraavaa matkaa.

IONITY: Entistäkin pidemmälle

Ford investoi infrastruktuuriin, joka mahdollistaa pidemmät matkat sähköautoilla. IONITY on Fordin, BMW Groupin, Daimlerin ja Volkswagen Groupin yhteinen hanke. Rakennamme yhdessä luotettavaa ja tehokasta nopean latauksen verkostoa Eurooppaan, jotta sähköautoilla pääsee entistäkin pidemmälle ja lataaminen vie vähemmän aikaa.

Lue lisää

A person checking FordPass App on mobile phone

Akun lataaminen

Sähköautoa voidaan ladata usealla eri tavalla, aina itselataavasta teknologiasta kotipistokkeesta lataamiseen. Katso tämä animaatio saadaksesi yleiskatsauksen yleisimmistä tavoista varmistaa, että autosi on aina valmiina lähtöön.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top