Person checking FordPass on mobile in front of Ford Van and wooden crates with goods

FORD HYÖTYAJONEUVOTEKNOLOGIA

INNOVAATIO: SE ON MEILLÄ VERESSÄ

Etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja teemme keksintöjä.​

Jokainen valmistamamme pakettiauto ja lava-auto on täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia sekä innovatiivista teknologiaa. Ne on suunniteltu käyttäjälähtöisesti, jotta voit käyttää hyötyajoneuvojasi tehokkaammin.

Avustava teknologia tekee kuljettajiesi työstä helpompaa. Samalla valikoima ajoneuvojen yhdistettävyysominaisuuksia ja kalustonhallintajärjestelmiä (kaikki järjestelmät eivät ole saatavilla Suomessa) maksimoi tuottavuuden. ​

Voit siis olla varma, että jokaisen Fordin taustalla toimii monenlaista teknologiaa, joka auttaa sinut läpi jokaisen työpäivän.

FordPass Pro App

LIIKETOIMINTASOVELLUS LIITETYILLE AJONEUVOILLE

Katso video

FORDPASS PRO

FordPass Pro -sovellus on suunniteltu hyötyajoneuvoille, joissa on FordPass Connect -modeemi. Sen avulla voit käyttää monia hyödyllisiä ajoneuvon kunto-, turvallisuus- ja tuottavuusominaisuuksia. ​

SecuriAlertin ansiosta voit olla varma, että autosi on turvassa. Kuntovaroitukset auttavat sinua pysymään ajan tasalla autosi huollon tarpeesta. Samalla polttoaineraportit kertovat sinulle ajantasaisia tietoja käyttökustannuksistasi. ​

Varustamme yhä useampia hyötyajoneuvojamme täysillä liitettävyysominaisuuksilla. Kysy Ford-jälleenmyyjältäsi, onko nykyinen Ford-autosi yhteensopiva.​

Tutustu FordPass Pro

SYNC-TEKNOLOGIA.
VAIVATON HANDSFREE-KOKEMUS.

 

Ford SYNC 3 close up

FORD SYNC 3​

Ford SYNC 3 -järjestelmässä on edistyksellinen värillinen kosketusnäyttö, jota käytetään nipistys- ja pyyhkäisyelein. Tämä tekee navigoinnista intuitiivisempaa. Voit myös soittaa puheluita, hallita viihdetoimintoja ja jopa syöttää määränpään hyötyajoneuvon navigointijärjestelmään käyttämällä puhekomentoja. Helppokäyttöinen järjestelmä tunnistaa komennoiksi tavanomaiset lauseet, kuten ”Tarvitsen polttoainetta”.

Ford SYNC 4 close up

FORD SYNC 4​

Ford SYNC 4 on pilvipalveluun yhdistetty viestintä- ja viihdejärjestelmä. Pilvipalveluyhteyden ansiosta SYNC 4 -järjestelmässä on edistynyt reittisuunnittelu ja keskustelunomainen puheentunnistus. Samalla etäpäivitys varmistaa, että SYNC 4 -ohjelmisto kehittyy jatkuvasti. SYNC 4 -järjestelmän langaton älypuhelimen integrointi, sähköautojen latauksen hallinta, uusi 12 tuuman kosketusnäyttö ja monet muut varusteet tarjoavat uudenlaisia yhteysominaisuuksia..

AVUSTAVAA TEKNOLOGIAA MATKALLESI

MEKAANINEN KITKALUKKO

Mekaaninen kitkalukko on hyödyllinen järjestelmä, joka auttaa pakettiautoa selviytymään haastavasta maastosta vaivattomasti. Se vähentää pyörien ei-toivottua pyörimistä erityisesti irtonaisilla tai epätasaisilla pinnoilla välittämällä tehoa pyörälle, jolla on eniten pitoa. Näin eteenpäin pääsy helpottuu ja ajoneuvon vakaus paranee tilanteissa, joissa tarve on suurin.

NELIVETO

Älykäs AWD-nelivetojärjestelmä vie sinut määränpäähäsi, ajoitpa sitten jäisellä maantiellä tai mutaisilla metsäteilläDriver-assist features. Älykäs AWD-nelivetojärjestelmä tarjoaa pitoa tarpeen mukaan (torque on demand) ja varmistaa etenemisen vaikeillakin alustoilla. Järjestelmä aktivoituu napin painalluksella, tai havaitessaan vaikeat ajo-olosuhteet, ja pitää näin sinut ja kuormasi tiellä. Neliveto tuo vain 60 kiloa lisäpainoa, joten sinun ei tarvitse tinkiä kuorman kantokyvystä.

Ford Transit Van with adaptive cruise control graphic

VAKIONOPEUDENSÄÄDIN

Uuden Transitin aktiivinen vakionopeudensäädin tunnistaa nopeusrajoitukset ja pitää valitun nopeuden automaattisesti rajoituksen mukaisena. Edistyksellinen tutkateknologia tunnistaa edessä olevan hitaammin etenevän liikenteen. Se voi säätää nopeutta automaattisesti, jotta esiasetettu turvaväli edellä ajavaan säilyy.

Ford Transit Van driving on the road with traffic sign viewed from back

AKTIIVINEN VAKIONOPEUDENSÄÄDIN

Aktiivinen vakionopeudensäädin helpottaa nopeuden hallintaa, jolloin voit keskittyä ajamiseen. Eteenpäin suunnattu kamera tunnistaa nopeusrajoituksen automaattisesti. Jos järjestelmä on aktivoitu, se asettaa enimmäisnopeuden kyseiseen rajoitukseen.

Ford Fiesta Van back view with traffic sign

KAISTAVAHTI JA KAISTANPITOAVUSTIN

Kaistavahti havaitsee eteenpäin suunnatun kameran avulla, jos auto on vahingossa ajautumassa väärälle kaistalle. Kaistanpitoavustin ohjaa auton tarvittaessa takaisin omalle kaistalle. Kaistavahti varoittaa väärälle kaistalle ajautumisesta ohjauspyörää tärisyttämällä ja näyttämällä merkkivalon. Järjestelmä toimii yli 64 km:n tuntinopeuksilla. Sen voi myös poistaa käytöstä manuaalisesti. Toimii monikaistaisilla teillä, joilla on selkeät kaistamerkinnät.

RÄÄTÄLÖIDYT KALUSTONHALLINTARATKAISUT

computer screen with Ford Commercial Solution

FORD TELEMATICS & FORD DATA SERVICES

Ford Telematics ja Ford Data Services tarjoavat molemmat laajan valikoiman laadukkaita tietoon perustuvia näkemyksiä ajoneuvokantasi päivittäisestä toiminnasta. Voit katsoa nopeasti kalustosi sijainnin sekä yksittäisten ajoneuvojen mittarilukemat ja polttoainetasot. Lisäksi saat käyttöösi useita älykkäitä diagnostiikkapalveluita, jotka parantavat kaluston tuottavuutta ja pidentävät käyttöaikaa. Ford Telematics ja Ford Data Services ei toistaiseksi saatavilla Suomessa.

Man looking at his mobile phone on building site with Ford Transit

ÄLYKÄS DIAGNOSTIIKKA

Riippumatta siitä, minkä kokoinen liiketoiminnassasi käytetty kalusto on, sekä Ford Telematics että FordPass Pro tarjoavat käyttöösi erinäisiä älykkäitä diagnostiikkapalveluita, jotka on suunniteltu ajoneuvon käyttöajan maksimointiin. Voit esimerkiksi antaa valtuutetulle Ford-korjaamolle pääsyoikeuden autosi kuntotietoihin. Tämä tarkoittaa, että voimme diagnosoida ongelman, tilata tarvittavat osat, huomioida tulevat huoltotoimenpiteet ja sopia kanssasi sinulle parhaiten sopivasta aikataulusta jo ennen kuin autosi edes saapuu korjaamolle.​ Ford Telematics ei toistaiseksi saatavilla Suomessa..

FordPass Pro

YHTEYDENPITO JATKUU TIEN PÄÄLLÄ.

PYSY YHTEYDESSÄ AJONEUVOIHIN.

Tutustu FordPass Pro

Ford E-Transit front vie parked with fleet

SÄHKÖISTÄ YRITYKSESI KALUSTO

Tutustu hybridi- ja sähköajoneuvoihin

Alla hyödyllisiä linkkejä