KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Ostaminen > Tutustu > Teknologiat CV > Mukavuus ja kätevyys > Ford SYNC
Ford SYNC 3 technology

Pidä yhteydet kunnossa ja viihdy Ford SYNC - teknologian parissa

Ford SYNC -teknologia helpottaa turvallista yhteydenpitoa ja viihdyttää ajon aikana. Voit tehdä monia asioita englanninkielisellä puheohjauksella, kuten soittaa ja vastaanottaa puheluita tai valita lempimusiikkiasi soitettavaksi.

Järjestelmässä on älypuhelimista tuttuja napautus- ja pyyhkäisyominaisuuksia. Kaikki on suunniteltu auttamaan sinua, jotta kädet pysyisivät ohjauspyörässä ja katse tiessä.

Onko sinulla jo SYNC? Vastauksia kysymyksiin täällä

Ford SYNC3

Ford SYNC 3

SYNC: in uusin ja kehittynein versio parantaa toimivuutta ja käyttömukavuutta aikaisempiin versioihin verrattuna. Uudessa käyttöliittymässä on suuremmat painikkeet, joilla pääset nopeammin haluamaasi tietoon. 

8-tuumaisella kosketusnäytöllä navigoit älypuhelimista ja tableteista tutuilla nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla. AppLinkin avulla Ford SYNC 3 on yhdistettävissä Applen CarPlay ja Android Auto* -sovelluksiin.

SYNC 3 - tutustu

Ford SYNC 2

Ford SYNC 2Tooltip englanninkielisellä puheohjauksella ja kosketusnäytöllä on saanut terävän 8-tuumaisen värikosketusnäytön keskeisten toimintojen, kuten puhelimen, audion, ilmastoinnin ja valinnaisvarusteisen navigaattorin hallintaan puheella tai kosketuksella. Huom: SYNC 2:ssa ei ole AppLink-ominaisuutta.

SYNC 2 - tutustu

Ford SYNC2
Ford SYNC

Ford SYNC

Ford SYNC -järjestelmän avulla voit soittaa ja vastaanottaa handsfree-puheluita, lukea tekstiviestejä sekä soittaa MP3-soittimeltasi musiikkia englanninkielisillä puhekomennoilla. AppLinkin avulla voit puheohjata suosittuja Android- ja iOS-sovelluksia. Kuuntele äänikirjoja, löydä lähiseudun tapahtumat ja kuuntele Spotify-suosikkejasi. Ford SYNC sisältämä Hätäaputoiminto ottaa onnettomuuden sattuessa automaattisesti yhteyden hätäkeskukseen ja ilmoittaa mm. koordinaatit.

Ford SYNC - tutustu

Top