KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Ostaminen > Tutustu > Teknologiat CV > Yhteysominaisuudet > Ford SYNC
Ford SYNC 3 technology

Pidä yhteydet kunnossa Ford SYNCin avulla

Ford SYNC -teknologia helpottaa turvallista yhteydenpitoa ja viihdyttää ajon aikana. Voit tehdä monia asioita englanninkielisellä puheohjauksella, kuten soittaa ja vastaanottaa puheluita tai valita lempimusiikkiasi soitettavaksi.

SYNC: in uusin ja kehittynein versio parantaa toimivuutta ja käyttömukavuutta aikaisempiin versioihin verrattuna. Uudessa käyttöliittymässä on suuremmat painikkeet, joilla pääset nopeammin haluamaasi tietoon. 

Oletko jo SYNC:in omistaja

Parannamme jatkuvasti Ford SYNC -tietoviihdejärjestelmän ominaisuuksia. Voit valita päivityksen lataamisen USB-muistitikulle tai käyttää Wi-Fi-yhteyttä automaattisiin päivityksiin. Lisätietoa päivityksistä täällä.

Ford SYNC3

Ford SYNC 3

Ford SYNC 3 -tietoviihdejärjestelmä mahdollistaa yhteydenpidon, ja voit hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää englanninkielisillä puhekomennoilla tai 8-tuumaisella kosketusvärinäytöllä.

Koe SYNC 3

SYNC 3 Available on

Ford SYNC 2

Ford SYNC 2 englanninkielisellä puheohjauksella ja kosketusnäytöllä on saanut terävän 8-tuumaisen värikosketusnäytön keskeisten toimintojen, kuten puhelimen, audion, ilmastoinnin ja valinnaisvarusteisen navigaattorin hallintaan puheella tai kosketuksella. Huom: SYNC 2:ssa ei ole AppLink-ominaisuutta.

Koe SYNC 2

Ford SYNC2

SYNC 2 Available on

Ford SYNC

Ford SYNC

Ford SYNC -järjestelmän avulla voit soittaa ja vastaanottaa handsfree-puheluita, lukea tekstiviestejä sekä soittaa MP3-soittimeltasi musiikkia englanninkielisillä puhekomennoilla. AppLinkin avulla voit puheohjata suosittuja Android- ja iOS-sovelluksia. Kuuntele äänikirjoja, löydä lähiseudun tapahtumat ja kuuntele Spotify-suosikkejasi.

Ford SYNC sisältämä Hätäaputoiminto ottaa onnettomuuden sattuessa automaattisesti yhteyden hätäkeskukseen ja ilmoittaa mm. koordinaatit.

Koe Ford SYNC

SYNC Available on

Top