KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Ostaminen > Tutustu > Teknologiat CV > Yhteysominaisuudet > FordPass Connect
FordPass Connectivity

FordPass Connect – ennennäkemättömät yhteysominaisuudet autossa

Uusi FordPass Connect -modeemi ja FordPass-sovellus tuovat autoosi ennennäkemättömät yhteysominaisuudet. Niiden myötä autosi ja älypuhelimesi yhteyspalvelut toimivat yhdessä, ja voit käyttää niitä vaivatta joka matkalla.

FordPass Connectivity video

Tärkeimmät ominaisuudet

Vaivatonta yhteydenpitoa

Autossa on Wi-Fi-yhteyspiste, joka tukee jopa 4G LTE -nopeuksiaWi-Fi-yhteyspisteeseen, joten älypuhelimen tiedonsiirtopaketti ei kulu. Yhteyspisteeseen voi yhdistää 10 laitetta. Esimerkiksi suoratoistopalveluiden avulla lasten ja muidenkin matkustajien matkat sujuvat rattoisammin. Ominaisuus vaatii Elisan datapaketin.

FordPass Connect - family in a car
FordPass Connect - person driving a car

Ajantasaiset liikennetiedot

Live TrafficLive Trafficia tekee SYNC 3 -navigointijärjestelmästä entistäkin paremman, sillä se päivittää reaaliaikaiset liikennetiedot 30 sekunnin välein. Tämä Fordin kaikkien aikojen täsmällisin ja edistyksellisin navigointijärjestelmä sisältää liikennetiedot kaikilta teiltä, ei ainoastaan suurimmilta. Suositeltu reitti sovitetaan liikenneolosuhteisiin. FordPass Connect sisältää maksuttoman Live Traffic -toiminnon kahdeksi vuodeksi.

Tuo mielenrauhaa

Ford Focuksessa on eCall-hätäviestipalvelueCall, joka saattaa osoittautua elintärkeäksi. Sen tarkoituksena on nopeuttaa avun saamista vakavan onnettomuuden sattuessa. Onnettomuustilanteessa FordPass Connect voi automaattisesti soittaa eCall-puhelun hätäkeskukseen ja välittää auton sijainnin. Voit myös itse ottaa yhteyttä hätäkeskukseen painamalla auton SOS-painiketta, jos näet onnettomuuden tai tarvitset kiireellistä apua.

FordPass Connect - detail of Ford ceiling panel

Käytä etänä FordPass-sovelluksen avulla

FordPass Connect on vieläkin hyödyllisempi, kun yhdistät sen älypuhelimeesi FordPass-sovelluksen kautta. Näin saat käyttöösi lukuisia innovatiivisia uusia ominaisuuksia.

FordPass Connect - woman sitting in a car with frosted up window

Käynnistä moottori mistä tahansa

Automaattivaihteistolla varustetun auton moottorin voi nyt käynnistää puhelimen avulla esimerkiksi kotoa tai töistä käsin. Ominaisuus lukitsee ovet automaattisesti moottorin ollessa käynnissä, ja ajamiseen tarvitaan edelleen avain. Ei siis huolta – autosi on turvassa.

Lukitus ja lukituksen avaaminen etänä

Voit nyt lukita ja avata auton etänä FordPass-sovelluksen avulla. Tämän yksinkertaisen ominaisuuden ansiosta et joudu kiirehtimään takaisin autollesi, jos et ole varma, lukitsitko ovet. Ja jos ystävän tai perheenjäsenen tarvitsee päästä autoosi, mutta et pääse itse paikalle, voit avata ovet sovelluksen avulla.

FordPass Connect - blue Ford with superimposed mobile phone icon
FordPass Connect - man in a car park searching for a car

Parkkipaikka ei unohdu

Löydät helposti takaisin autollesi, jos pysäköit vieraassa paikassa tai jos et yksinkertaisesti muista, minne jätit auton. Näet autosi tarkan sijainnin FordPass-sovelluksessa olevalta kartalta.

Auton etävalvonta

Varmista, että autosi on lähtövalmiina

Auton tila -ominaisuuden avulla voit tarkistaa polttoaineen määrän, rengaspaineet ja mittarilukeman ennen kuin matka alkaa. FordPass-sovelluksesta voit tarkistaa helposti, onko autosi lähtövalmiina.

FordPass Connect - man next to Ford car checking his phone
FordPass Connect - a hand holding mobile phone with FordPass App

Viestit auton tilasta

Voit saada viestit auton tilasta suoraan älypuhelimeesi. Näistä hyödyllisistä ilmoituksista saat tiedon esimerkiksi siitä, jos öljy on aika vaihtaa, jos polttimo on palanut tai jos moottori ylikuumenee. Varoituksesta käy ilmi tarkka ongelma ja jopa suositellut toimenpiteet. Sovelluksesta voit lisäksi soittaa tiepalveluun tai varata ajan haluamallesi Ford-jälleenmyyjälle.

FordPass Connect -modeemin aktivointi

Kysy Ford-jälleenmyyjältäsi FordPass Connectin aktivoinnista, kun noudat autosi.

Voit myös tehdä aktivoinnin itse. Katso tämä video

FordPass App

FordPass-sovellus

FordPass on suunniteltu helpottamaan sinua säilyttämään kaikki Fordisi tärkeät tiedot samassa paikassa. Esimerkiksi löydät huoltoasemat, parkkipaikat ja muita hyödyllisiä paikkoja. Voit lähettää ajo-ohjeet suoraan autosi navigointijärjestelmään. Lisäksi voit seurata kuntodiagnostiikkaa, tarkastella reaaliaikaisia tietoja ja varata huollon.

Ford PassPro App

Helpompi tapa hallita pientä yritysautokantaa

Tutustu FordPass Pro-sovellukseen Lataa sovellus

Top