Home > Ostaminen > Tutustu > Teknologiat > Mukavuus ja kätevyys > Ford ja B&O PLAY
Ford and B&O PLAY

FORD JA B&O PLAY

Musiikki vie mukaansa

Hyvä soittolista voi nostaa ajonautinnon uuteen ulottuvuuteen. Varsinkin jos äänentoistojärjestelmä on ensiluokkainen. B&O PLAYn ja Fordin uuden yhteistyön ansiosta voit nauttia ylivertaisesta äänentoistosta aina kun ajat.

Press play on the perfect partnership

Täydellinen kumppanuus – kuulostaa hyvältä

Ensiluokkaiset B&O PLAY -audiojärjestelmät ovat nyt yksinoikeudella saatavilla Fordin autoihin.

Fordin ja B&O PLAYn yhteistyö on luonteva askel molemmille: kummankin tavoitteena on kehittää innovatiivisia tuotteita, jotka innoittavat vapauteen ja joiden ansiosta musiikkia voi kuunnella missä tahansa. Uuden yhteistyön myötä B&O PLAYn laadukkaiden audioratkaisujen valikoima laajenee kattamaan järjestelmät, jotka on suunniteltu erikseen jokaisen ajoneuvon ohjaamoa ajatellen.

B&O PLAYn nykyaikaisten tuotteiden juuret ovat Bang & Olufsenin 90-vuotisessa historiassa, ja niiden keskiössä ovat muotoilu, suorituskyky ja laadukas viimeistely. Tuotteissa käytetään aitoja ja luonnollisia materiaaleja tuottamaan laadukkaita äänentoistoelämyksiä, jotka sulautuvat osaksi käyttäjän elämää kotona ja tien päällä.

Lähde ajelulle ja anna musiikin viedä.

B&O PLAY -audioratkaisut Fordille tuottavat mallikohtaisesti viritetyn äänentoiston, joka tarjoaa entistä paremman kokemuksen. Niiden ansiosta 20 minuutin liikenneruuhka tai 20 päivän autoloma muuttuvat elämyksiksi, kun voit tutustua uuteen musiikkiin ja kohteisiin sekä saada uusia ideoita. B&O PLAY -järjestelmällä varustetun Fordin ajaminen on entistäkin suurempi nautinto aisteille: sen myötä huviajeluista tulee tutkimusretkiä ja työmatkoista pakomatkoja arjesta.

B&O PLAY audio solutions

Saatavilla

Top