Home > Henkilöautot > C-MAX > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuus ja kätevyys

Älykkään suunnittelun ansiosta C-MAXin ja Grand C-MAXin jokaisella ominaisuudella on tarkoitus, ja mikä tärkeintä, kaikista niistä on hyötyä käytännössä.

Auto on yhtä miellyttävä kuin käytännöllinen, joten jokainen matka on nautinnollinen ja stressitön.

Hands-free-takaluukku avautuu ja sulkeutuu vaivattomasti

Jos kätesi ovat täynnä tavaraa ja auto tunnistaa kauko-ohjaimesi, takaluukku avautuu automaattisesti, kun heilautat jalkaa auton takapuskurin alla.

Miellyttävät ja monipuoliset, tasaisiksi taittuvat istuimet

Viisihenkinen perhe mahtuu C-MAXiin mukavasti, ja tilaa saa lisää taittamalla kolme erillistä takaistuinta tasaisiksi. 7-paikkaisessa Grand C-MAXissa voit myös nopeasti taittaa toisen rivin keskimmäisen istuimen oikeanpuolimmaisen istuimen alle. Nokkelan 2+2+2-asettelun ansiosta saat autoon helppopääsyisen kulkukäytävän.

Ford C-MAX fold-flat seats see through visual
Sony DAB audio radio/CD in a Ford C-MAX

Radio-/CD-audiojärjestelmä erinomaisella äänenlaadulla

Täydellisen äänen lisäksi tämä ensiluokkaisilla kaiuttimilla varusteltu huippuluokan järjestelmä näyttää tiedot toistettavasta kappaleesta. Lisäksi järjestelmässä on Ford SYNC 3 hätäaputoiminnolla, Bluetooth®* englanninkielisellä puheohjauksella, USB-liitäntä ja audiojärjestelmän painikkeet.

Panoraamakatto tuo valoa ja tilan tuntua.

Sähkötoiminen kattokaihdin liukuu sivuun napinpainalluksella, jolloin luonnonvalo pääsee sisään panoraamakatosta. Aurinkoa heijastava lasi pitää sisätilat viileinä ja suojaa haitallisilta UV-säteiltä.

Panoramic roof in a Ford C-MAX
Ford Grand C-MAX with open sliding rear doors

Helppo pääsy joka puolelta

Ainutlaatuisten takana olevien liukuovien ansiosta matkustajien on helppo nousta autoon ja poistua siitä. Ovien älykäs muotoilu estää niitä kolhiintumasta muihin autoihin tai seiniin ahtaissa parkkipaikoissa.

Top