Home > Henkilöautot > C-MAX > Ominaisuudet > Suorituskyky ja taloudellisuus

Suorituskyky ja taloudellisuus

Uudessa C-MAXissa ja Grand C-MAXissa on edistykselliset ja erittäin taloudelliset moottorit.

Bensiini vai diesel? Valinta on sinun. Moottorien tehot ja päästöarvot vaihtelevat, joten löydät varmasti tarpeisiisi sopivan moottorivaihtoehdon.

Ota kaikki irti autosi moottorista

Mullistavan kolmisylinterisen 1.0 Ford EcoBoost-bensiinimoottorin teho on 125 hv ja CO2-päästöt vain 117 g/km (Compact) tai 119 g/km (Grand). Se vastaa tavallisen 1.6 L moottorin tehoa, mutta polttoaineenkulutus on pienempi ja CO2-päästöt matalammat. 1.0 Ford EcoBoost on saanut kansainvälisen vuoden moottori -palkinnon (alle 1,0-litraisten) kuutena vuotena peräkkäin.

Tinkimätöntä tehoa ja taloudellisuutta 
1.5 Ford EcoBoost-bensiinimoottori on uusi tulokas Ford EcoBoost-mallistossa. Moottori on nokkelasti pienennetty 1.6 Ford EcoBoostista matalampien päästöjen ja pienemmän polttoaineenkulutuksen saavuttamiseksi – tehosta ja ohjattavuudesta tinkimättä.

Täysin uusi dieselvaihtoehto

Se perustuu 1.6 TDCi-moottoriin, ja 1.5 TDCi-moottorissa on 120 hv entiseen 115 hv verrattuna. Samalla polttoaineen kulutus ja päästöt on pyritty saamaan mahdollisimman pieniksi. Moottori on tällä hetkellä saatavilla manuaali- ja automaattivaihteisena.

Diesel engine
Top