Home > Henkilöautot > FOCUS RS > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuus ja kätevyys

Focus RS:n ulkoasu kiinnittää takuulla huomiota. Mutta sisätiloissa mikään ei häiritse ajonautintoa. Nokkelat ominaisuudet yhdistyvät edistykselliseen teknologiaan, jotta voit kerta toisensa jälkeen kokea todellisen ajonautinnon.

Ford Focus RS SYNC 2 with touchscreen

Puheohjauksella toimivaa teknologiaa

Ford SYNC 3: mahdollistaa yhteydenpidon, ja voit hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää englanninkielisillä puhekomennoilla tai 8-tuumaisella kosketusvärinäytöllä. 

Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista vain sanomalla "I’m hungry" ("Minulla on nälkä"). Voit myös käyttää Michelin-opasta ja tehdä ravintolaan pöytävarauksen tai varata hotellista huoneen.  

Lisäksi Fordin hätäaputoiminto auttaa soittamaan hätäpuhelun onnettomuustilanteessa.

MyKey® tekee auton lainaamisesta huoletonta

MyKeyn® avulla voit asettaa nopeusrajoituksen ja turvavyömuistutuksen ja jopa hallita audiojärjestelmän äänenvoimakkuutta. Tämä teknologia antaa mielenrauhan, jos lainaat autoa ystävälle tai perheenjäsenelle, sillä voit ohjelmoida haluamasi rajoitukset tietylle avaimelle. Voit pitää rajoittamattoman omistaja-avaimen itselläsi ja halutessasi hankkia lisää avaimia.

Ford Focus RS - MyKey®

Sähkötoimisesti taittuvat ja lämmitettävät sivupeilit

Vahinkojen välttämiseksi sähkötoimiset sivupeilit taittuvat sisäänpäin, kun auto pysäköidään. Taitettuna ne myös suojaavat tyylikkäitä integroituja suuntavilkkuja.

Ford Easy Fuel varmaan tankkaukseen

Tämän kätevän teknologian ansiosta on lähes mahdotonta tankata väärää polttoainetta autoon, koska vääränlainen polttoainepistooli ei sovi siihen. Ja koska Ford Easy Fuel on korkiton järjestelmä, et enää joudu käsittelemään polttoainetankin likaista korkkia.

Blue Ford Focus RS fuel tank

Häikäisyn estävä taustapeili

Ajo pimeässä on helpompaa, kun takana olevien autojen valot eivät jatkuvasti häikäise. Innovatiivinen taustapeili havaitsee takaa tulevan auton valot ja himmentyy automaattisesti estäen häikäisyn.

Auto-dimming rear-view mirror
Top