Home > Henkilöautot > GALAXY > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Astu kyytiin, rentoudu ja nauti jokaisesta matkasta

Täysin uuden Galaxyn ratissa
nautit miellyttävästä kyydistä ja hallitun tarkasta
ohjattavuudesta joka tilanteessa.

Vaivatonta istuinten taittamista.

The innovative new EasyFold system lets you fold each second row seat flat at the touch of a button. While for the ultimate in convenience, the press-button EasyFold and Power Raise feature helps to speed up the loading of larger items by lowering and raising the third row seating.

Istuimet, jotka antavat lisätukea… Ja tarvittaessa myös hierovat

Kuljettajalle ja etumatkustajalle on saatavilla ilmastoidut istuimet hierontatoiminnolla, joiden muotoilu tekee niistä täysin säädettävät. Sen ansiosta ne antavat lisätukea sinne, missä sitä tarvitaan. Niissä on jopa hierontatoiminto, joka virkistää pitkillä matkoilla. 

Man opening the boot of the grey Ford Galaxy without hands

Handsfree-takaluukku avautuu ja sulkeutuu vaivattomasti

Jos kätesi ovat täynnä tavaraa ja täysin uusi Galaxy tunnistaa KeyFree-avaimesi, takaluukku avautuu ja sulkeutuu automaattisesti, kun heilautat jalkaa auton takapuskurin alla.

Tarpeisiisi mukautuva ohjauspylväs

Ohjauspylvään kallistusta ja etäisyyttä voi säätää helposti, jotta löydät ihanteellisen ja mahdollisimman mukavan ajoasennon.

Ford SYNC 2 hand on the touchscreen

Puheohjauksella toimivaa teknologiaa

Ford SYNC 3: mahdollistaa yhteydenpidon, ja voit hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää englanninkielisillä puhekomennoilla tai 8-tuumaisella kosketusvärinäytöllä. 

Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista vain sanomalla "I’m hungry" ("Minulla on nälkä"). Voit myös käyttää Michelin-opasta ja tehdä ravintolaan pöytävarauksen tai varata hotellista huoneen.  

Lisäksi Fordin hätäaputoiminto auttaa soittamaan hätäpuhelun onnettomuustilanteessa.

Ford Galaxy sunroof with clouds in the sky

Panoraamakatto tuo valoa ja tilan tuntua.

Sähkötoiminen kattokaihdin liukuu sivuun napinpainalluksella, jolloin luonnonvalo pääsee sisään panoraamakatosta. Aurinkoa heijastava lasi pitää sisätilat viileinä ja suojaa haitallisilta UV-säteiltä.

Top