Home > Henkilöautot > GALAXY > Ominaisuudet > Suorituskyky ja taloudellisuus

Jokainen polittoaineen pisara hyödyksi

Bensiini tai diesel: valitsitpa kumman tahansa,
edistyksellinen tekninen suunnittelu ja nerokkaat teknologiat tuottavat yhdessä
palkitsevan suorituskyvyn ja vaikuttavan pienen polttoaineenkulutuksen.

EcoBoost petrol engine

Ford EcoBoost: tehosta ja taloudellisuudesta tinkimättä

Saatavilla on kaksi eri Ford EcoBoost-bensiinimoottoria, joiden erinomainen suorituskyky ja taloudellisuus on saavutettu yhdistämällä suoraruiskutus ja turboahdin:

Uutuutena mullistavassa Ford EcoBoost-mallistossa on 1,5-litrainen bensiinimoottori, joka tuottaa matalammat päästöt, pienen 6,5 l/100 km polttoaineenkulutuksen sekä 160 hv:n tehon.

2,0-litrainen Ford EcoBoost-moottori tuottaa vaikuttavan 240 hv:n tehon. Erikoisviritetty sound symposer -äänilaite tuottaa omaleimaisen moottorin äänen ohjaamossa, kun kiihdytät rajusti.

Erilaisia dieselvaihtoehtoja

Suositko dieseliä? Edistyksellisestä 2,0-litraisesta TDCi-moottorista on saatavilla neljä tehovaihtoehtoa: 120 hv, 150 hv, 180 hv ja bi-turbo 210 hv. Kaikissa moottoreissa käytetään viimeisintä tekniikkaa, joka parantaa tehoa, vääntöä ja taloudellisuutta, mutta pienentää päästöjä.

2.0L TDCi diesel engine for extra power and maximum efficiency
Ford Galaxy Automatic Paddle Shift Controls at the steering column

Vaihtopainikkeet: nopeat vaihteiden vaihdot automaattivaihteistolla

Vaihtopainikkeita näkee tavallisesti vain huippuluokan urheiluautoissa, mutta nyt ne ovat saatavilla 6-vaihteisten automaatti- ja PowerShift-vaihteistojen kanssa. Kilpa-autoilusta innoituksensa saaneen tekniikan ansiosta vaihteiden vaihto on sujuvaa ja vaivatonta. Koska painikkeet ovat ohjauspyörässä, vaihteiden vaihto onnistuu nyt tehokkaammin kaarteissa.

Top