Home > Henkilöautot > KUGA > Ominaisuudet > Ajo-ominaisuudet

Kaupungin kaduilla tai mutkaisilla maanteillä

Yhdistelmä eleganttia tyyliä ja katumaasturin erinomaista suorituskykyä: Täysin uuden Ford Kugan aktiivisen vakionopeudensäätimen, nelivedon ja valittavissa olevien ajotilojen ansiosta voit mukauttaa ajo-ominaisuuksia tieolosuhteisiin sopivaksi.

All New Red Ford Kuga driving on bridge above water

Helpompaa ajamista ruuhkassa 

Stop and Go -toiminnolla varustetun aktiivisen vakionopeudensäätimen avulla voit asettaa vakionopeuden ja etäisyyden edellä ajavaan. Jos järjestelmä havaitsee liikenteen hidastuvan, se säilyttää asetetun etäisyyden, jos asetetulla vakionopeudella ei voida ajaa liikenneolosuhteiden vuoksi. Se voi myös pysäyttää auton kokonaan ruuhkassa. Kun tie on vapaa, järjestelmä kiihdyttää automaattisesti takaisin valittuun nopeuteen. Näin ollen se helpottaa ajamista hitaasti eteenpäin nytkähtelevässä kaupunkiliikenteessä. Järjestelmään on saatavilla Kugan kaistavahti, joka auttaa pysymään turvallisesti omalla kaistalla moottoriteillä, jotta pitkät matkat sujuvat vieläkin mukavammin.

Tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä 

Heijastusnäyttö heijastaa tärkeitä tietoja näkökenttään, jotta voit pitää katseen tiessä. Selkeä ja kirkas kuva on yhteensopiva polarisoitujen aurinkolasien kanssa, ja siinä voidaan näyttää haluamaasi sisältöä, kuten auton nopeus, reittiohjeet, vakionopeudensäätimen ilmoitukset ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän tietoja. 

All new Ford Kuga interior with head up display close up
All New red Ford Kuga close crop o front LED headlights

Parempi näkyvyys kaarteissa

Kugan mukautuvat ajovalot tarjoavat erinomaisen valaistuksen eri olosuhteissa. Nämä huomiota herättävät LED-ajovalot käyttävät kamerateknologiaa tien tarkkailuun, jotta valokeiloja voidaan mukauttaa. 

Ennakoiva kaarrevalo hyödyntää kaistamerkintöjä kaarteiden tunnistamiseen ja valaisemiseen hyvissä ajoin. Liikennemerkkejä hyödyntävä valo tunnistaa liikenneympyrän tai stop-merkin ja mukauttaa valokeilaa tien profiiliin nähden. Häikäisemättömät kaukovalot säätävät ajovalojen kulmaa maksimoiden valaistuksen. Etukamera puolestaan auttaa järjestelmää estämään muiden kuljettajien häikäistymisen ja maksimoi näkyvyyden kaarteissa. 

Top