Home > Henkilöautot > KUGA > Ominaisuudet > Hyödyllisiä ominaisuuksia

Hyödyllisiä ominaisuuksia

Vilkaisu uuteen Kugaan riittää, niin tunnet itsesi voittamattomaksi.

Se ei ole mikään ihme, sillä tämä auto on luotu seikkailuihin. Siinä on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet ja teknologiat, jotta pääset urheilemaan, peleihin, harrastuksiin…

Ford Kuga tow bar

Piiloon taittuva vetokoukku: käytettävissä tarvittaessa

Vetokoukku on yleensä kiinteä ja on kokoajan esillä. Uudessa Kugassa on valinnaisvarusteena sähkötoimisesti vapautettava vetokoukku, joka on helppo ottaa käyttöön, kun sitä tarvitaan ja vastaavasti helppo taittaa piiloon kun sitä ei tarvita.

Helposti taittuvat takaistuimet

60:40-suhteessa taittuvat takaistuimet voidaan helposti taittaa alas yhdellä kädellä, jolloin taakse saadaan lisätilaa.

Folded rear seats in a Ford Kuga rear view into the interior
Ford Kuga stowage space detail

Tilaa kaikille tavaroillesi

Ford Kugassa on paljon säilytystilaa tavaroillesi. Sinne mahtuu kaikki, mitä tarvitset urheiluviikonloppuun, perhelomaan tai kauppareissuun. Autossa on lukuisia käteviä säilytystiloja niin suurille tavaroille – esimerkiksi isoille vesipulloille, A4-kokoiselle kartalle ja sateenvarjolle – kuin pienillekin tavaroille, kuten aurinkolaseille, kännykälle ja avaimille.

Mukauta tavaratila tarpeisiisi

Kun käytössä on kaikki viisi isuinpaikkaa, tavaratilan lattiaa voi madaltaa, jolloin saadaan syvempi 406 litran tila. Kun käytössä on kaksi istuinta, tavaratilan lattia voidaan asettaa korkeammalle. Tällöin tilavuutta on vaikuttavat 1 603 litraa, ja tasaisen lattian alle kätkeytyy säilytystila.

Loaded boot space in red Ford Kuga
Red Ford Kuga rear view with roof rails visible

Kattokiskojen avulla kuljetat enemmän tavaraa

Valinnaisvarusteena saatavat kattokiskot, tekevät Kugasta vieläkin käytännöllisemmän ja korostavat sen tyyliä. Ne tarvitaan myös monikäyttöisen lisävarusteena saatavan taakkatelineen poikkitangot asentamiseen.

Top