Home > Henkilöautot > KUGA > Ominaisuudet > Hyödyllisiä ominaisuuksia

Hyödyllisiä ominaisuuksia

Viimeistelty ja moderni ulkoasu. Mukautettavissa olevat monipuoliset tilat. Uusi Ford Kuga on täydellinen auto sisäisen seikkailijasi vapauttamiseen. Saatavilla on kattotelinelisävarusteita, joiden ansiosta Ford Kugalla on helppo suunnata viettämään pitkää viikonloppua.

All New Ford Kuga interior showing flexible seating

Joustavat ja mukautettavat takaistuinjärjestelyt

Täysin uuden Ford Kugan dynaamiset sisätilat antavat täydellisen vapauden ja mukautuvat jokaiseen matkaan. Tarvitsetko enemmän tavaratilaa pidemmälle matkalle vai haluatko enemmän jalkatilaa taakse? Takaistuimet liukuvat eteen- tai taaksepäin tarpeen mukaan. Istuinten ollessa eteenpäin liu’utettuna saat 67 litraa enemmän säilytystilaa taakse, joten kaikki tarvittava mahtuu kyytiin.

Kattokiskot

Tyylikkäät satiinipintaiset, alumiiniset tai mustat kattokiskot korostavat uuden Ford Kugan vaikuttavaa katumaasturille ominaista ilmettä. Niihin saa liitettyä monenlaisia kattokuljetuslisävarusteita.

All new Ford Kuga close up on roof rails
New Ford Kuga showing close up on centre console

Hyödyllistä säilytystilaa kaikkialla

Kugan sisätilojen siisti ja selkeä toteutus tarjoaa runsaasti hyödyllistä säilytystilaa. Keskikonsolissa olevaan suureen medialokeroon mahtuu suurinkin älypuhelin. Kuljettajalle ja matkustajalle on suuret mukinpidikkeet, ja jopa ovet on suunniteltu maksimoimaan tilankäyttö.

Tilava ja käytännöllinen 

Kugassa ostos- ja koulumatkat sujuvat huolettomasti. Tai mikset ottaisi polkupyöriä mukaan ja suuntaisi pidemmälle retkelle? Kugassa on jopa 645 litraa tilaa toisen istuinrivin takana. Kun takaistuimet on taitettu tasaisiksi, säilytyskapasiteettia on enimmillään 1 530 litraa, joten tilaa on aina riittävästi. 

All New red Ford Kuga viewed from back with open booth to show  loadspace
New Ford Kuga showing close up on tow bar

Piiloon taittuva vetokoukku: käytettävissä tarvittaessa

Vetokoukku on yleensä kiinteä, joten se työntyy esiin auton takaa. Kugassa on valinnaisvarusteena sähköisesti vapautettava vetokoukku, joka on helppo piilottaa puskurin taakse, kun sitä ei tarvita.

Top