Home > Henkilöautot > KUGA > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Seikkailu alkaa tästä

Virtaviivaisia linjoja, viimeistellyt nahkaverhoillut pinnat, panoraamalasikaton tarjoamat avarat maisemat – täysin uuden Kugan jokainen yksityiskohta on tarkoin harkittu. Edistykselliset teknologiat avustavat kuljettajaa ja tekevät jokaisesta ajomatkasta entistäkin miellyttävämmän.

A hand with mobile phone with FordPass App

Erinomaiset yhteysominaisuudet

Täysin uuteen Ford Kugaan on saatavilla integroitu FordPass ConnectFordPass Connect New Kuga -modeemi, jonka tarjoamat uudet ominaisuudet vievät matkanteon uudelle tasolle. Voit käyttää 4G LTE Wi-Fi-yhteyttäLive Traffic 2019 jopa kymmenessä laitteessa, lähettää määränpäitä puhelimesta auton navigointijärjestelmään sekä saada reaaliaikaisia liikennetietojaWi-Fi 3GB. Edistyksellisten etäominaisuuksien ansiosta voit myös hallita ja valvoa täysin uutta Kugaa missä tahansa oletkin. Voit käyttää puhelinta auton paikantamiseen, ovien lukitsemiseen ja avaamiseen ja jopa moottorin käynnistämiseen etänä, jotta auton voi lämmittää kylminä päivinä. Jos valitset ladattavan hybridin, voit tarkistaa auton latauksen tilan suoraan puhelimestasi, saada sähköautoon liittyviä ilmoituksia ja tarkistaa latausasetukset.

Handsfree SYNC 3:n avulla 

Edistyksellisen Ford SYNC 3 -järjestelmän avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää intuitiivisilla puhekomennoilla. Se myös lukee tekstiviestit ääneen. Kosketusnäytössä voi käyttää nipistys- ja pyyhkäisyeleitä, jotka mahdollistavat intuitiivisen navigoinnin. SYNC 3:n voi myös yhdistää Applen CarPlayhin ja Android Autoon, ja AppLinkin avulla voit käyttää suosittuja älypuhelinsovelluksia. 

 

All New Ford Kuga interior showing SYNC3 and steering wheel
Woman checking her phone whilst charging Ford Kuga

Älypuhelin apuna lataamisessa 

Jos valitset ladattavan hybridin, täysin uusi Kuga on helppo pitää ladattuna. Ford tekee yhteistyötä Euroopan suurimman julkisen latausverkoston NewMotionin kanssa. Kumppanuuden myötä voit käyttää lataukseen liittyviä lisäpalveluja älypuhelimellasi.  

Voit etsiä lähimmän julkisen latauspisteen, saada reittiohjeet sinne ja jopa maksaa latauksen käyttämällä sovellusta.

Helppoa lataamista kotona

Haluatko ladata ladattavan hybridin mahdollisimman nopeasti kotona? Ratkaisu on kiinteä Ford-latauspiste. Voit hankkia tehokkaamman kiinteän Ford-latauspisteen kotiisi asiantuntevien asennuskumppaniemme avulla. Kiinteät Ford-latauspisteet mahdollistavat nopeamman latauksen tavallisiin pistorasioihin verrattuna.

Wall Charging point detail
All New Ford Kuga B&O Sound System

Musiikkia niin kuin se on tarkoitettu

Kuuntelitpa millaista musiikkia tahansa, se ansaitsee tulla kuulluksi sellaisena kuin artisti sen tarkoitti. Erikoissuunnitellun B&O-audiojärjestelmän ansiosta tämä on mahdollista uudessa Kugassa. B&O:n ääniteknikot ovat kehittäneet ja virittäneet tämän edistyksellisen 10 kaiuttimen ja 575 watin audiojärjestelmän varta vasten Kugaan. Käännä siis nupit kaakkoon ja nauti lempiartisteistasi ja -kappaleistasi kuin olisit konsertissa. 

Top