Home > Henkilöautot > KUGA > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuus ja kätevyys

Uuden Ford Kugan jokaisessa ominaisuudessa on ajateltu sinun tarpeitasi. Voit rentoutua ja nauttia matkasta, kun älykkäät teknologiat tekevät tehtävänsä.

Ford Kuga interior with SYNC in detail

Puheohjauksella toimivaa teknologiaa

Ford SYNC 3: mahdollistaa yhteydenpidon, ja voit hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää englanninkielisillä puhekomennoilla tai 8-tuumaisella kosketusvärinäytöllä. 

Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista vain sanomalla "I’m hungry" ("Minulla on nälkä"). Voit myös käyttää Michelin-opasta ja tehdä ravintolaan pöytävarauksen tai varata hotellista huoneen.  

Lisäksi Fordin hätäaputoiminto auttaa soittamaan hätäpuhelun onnettomuustilanteessa.

Edistyksellisintä hands-free-teknologiaa

Puheohjauksella ja kosketusnäytöllä varustetun Ford SYNC 3 -järjestelmän avulla voit hallita musiikkia sekä soittaa ja vastaanottaa matkapuheluita yksinkertaisilla ja suorilla puhekomennoilla. Voit myös toistaa kappaleita USB-muistitikulta, MP3-soittimesta tai iPodista®sekä suoratoistaa musiikkia Bluetooth®-teknologiaa tukevasta puhelimesta. Järjestelmä jopa lukee saapuvat tekstiviestisi ääneen. Voit myös käyttää 8 tuuman kosketusnäyttöä, jonka nipistys- ja pyyhkäisyeleet mahdollistavat helpon ja intuitiivisen navigoinnin. Tässä viimeisintä teknologiaa hyödyntävässä infotainment-järjestelmässä on lisäksi AppLink, Applen CarPlay ja Android Auto -tuki, joiden avulla älypuhelimen tiedot saa näkyviin kosketusnäytölle.Tooltip

SYNC 3 display screen
Kuga Liftgate

Hands-free-takaluukku avautuu ja sulkeutuu vaivattomasti

Jos kätesi ovat täynnä tavaraa ja autosi tunnistaa KeyFree-kauko-ohjaimesi, takaluukku avautuu ja sulkeutuu automaattisesti, kun heilautat jalkaa auton takapuskurin alla.

Panoraamakatto tuo valoa ja tilan tuntua.

Sähkötoiminen kattokaihdin liukuu sivuun napinpainalluksella, jolloin luonnonvalo pääsee sisään panoraamakatosta. Aurinkoa heijastava lasi pitää sisätilat viileinä ja suojaa haitallisilta UV-säteiltä.

Panorama roof detail from the inside a Ford
Ford Kuga interior view of the front seats

Ihanteellinen lämpötila sinulle ja matkustajalle

Kaksoisautomaattisen ilmastoinnin (Vakiona Titanium-malleissa, valinnaisvaruste Trend-malleissa) avulla voit valita itsellesi ja matkustajalle sopivan sisälämpötilan. Lämpötilaero saattaa olla jopa 4⁰ C.

Ford audio system in detail

Erinomainen äänenlaatu

Ford SYNC 3:ssa on vakiona mukana laadukas audiojärjestelmä, joka tuottaa poikkeuksellisen kirkkaan äänen koko autossa. Valinnaisvarusteena on saatavilla kuuntelunautintoa entisestään parantava Sonyn premium-järjestelmä, mikä sisältää 10 kaiutinta ja Subwooferin muhkeita bassoääniä varten.

Top