Home > Henkilöautot > KUGA > Ominaisuudet > Suorituskyky ja taloudellisuus

Suorituskyky ja taloudellisuus

Saatavana on valikoima hybridi-, bensiini- ja dieselvaihtoehtoja, joten löydät varmasti tarpeisiisi sopivan Kugan. Edistyksellinen ladattava hybridi tarjoaa saumattoman yhdistelmän bensiini- ja sähkövoimaa ja täyshybridi tuo tarjolle itselatautuvan hybridivaihtoehdon.

Puhdas. Hiljainen. Suorituskykyinen

Uusi Kuga ladattava hybridi käyttää kahta voimanlähdettä, jotta pääset määränpäähäsi taloudellisemmin kuin koskaan. Edistyksellinen sähkömoottori mahdollistaa lyhyet matkat nollapäästöillä, ja sen voi ladata missä tahansa, kunhan verkkovirtaa on saatavilla. Pidemmillä matkoilla 2,5 litran bensiinimoottori mahdollistaa ajamisen niin pitkälle kuin on tarpeen ja lataa samalla akkua. Tässä ladattavassa hybridissä ei ole tingitty mistään, ja se tarjoaa eri voimanlähteiden parhaat puolet samassa paketissa.

Kuga ladattava hybridi on tilattavissa. Toimitus vuoden 2021 kesällä. Kysy lisätietoja toimitusajankohdasta Ford-liikkeestä

 

Vaivatonta lataamista

Kuga ladattavan hybridin kotilatausjohto on vakiovaruste. Latausjohto julkisille latausasemille on saatavilla maksullisena lisävarusteena.

Haluatko ladata ladattavan hybridin mahdollisimman nopeasti kotona? Voit asentaa lisävarusteena myytävän kiinteän Ford-latauslaitteen kotiisi asiantuntevien asennuskumppaniemme avulla. Ford-latauslaite on merkittävästi tehokkaampi virtalähde kuin tavallinen pistorasia ja kykenee lataamaan Kugan akun tyhjästä täyteen alle 3,5 tunnissa.

Jarrutusenergian talteenoton ja moottoritehon yhdistelmä auttaa akun lataamisessa ajon aikana. Jos tarvitset latausta tien päällä, laajeneva julkisten latausasemien verkosto on helposti käytettävissäsi.

Kuga ladattava hybridi on tilattavissa. Toimitus vuoden 2021 kesällä. Kysy lisätietoja toimitusajankohdasta Ford-liikkeestä.

Home Charging Wall Box
EcoBoost engine close up

Tinkimätöntä suorituskykyä

1,5 litran Ford EcoBoost -bensiinimoottori käyttää polttoaineen suoraruiskutusta, turboahdinta ja sylinterin lepuutusteknologiaa. Tuloksena on erinomainen tehokkuus ja taloudellisuus. 150 hv:n versiona saatava moottori tarjoaa tinkimättömän suorituskyvyn. Siinä on kuitenkin pienempi polttoaineenkulutus ja matalammat CO2-päästöt.

Auto-Start-Stop-järjestelmä pienentää polttoaineenkulutusta

Kun pysähdyt esimerkiksi liikennevaloihin tai ruuhkaan, tämä teknologia voi sammuttaa moottorin automaattisesti. Se antaa kuitenkin edelleen virtaa tärkeille toiminnoille. Kun haluat lähteä liikkeelle, paina kytkintä ja valitse ensimmäinen vaihde tavalliseen tapaan (tai jos käytössä on automaattivaihteisto, paina kaasua), niin moottori käynnistyy uudelleen. Auto-Start-Stop on erityisen tehokas kaupunkiajossa, jossa se voi vähentää polttoaineenkulutusta jopa 10 % (kaupunkiajo).

All new Red Kuga with woman crossing road
Ford 6-speed manual gearbox detail

Nopeat manuaaliset vaihteiden vaihdot

Kugan 6-vaihteisessa manuaalivaihteistossa on suuri vääntökapasiteetti sekä sujuvat, nopeat ja täsmälliset vaihteiden vaihdot. Vaihteen merkkivalo mittaristossa kertoo, milloin on polttoaineenkulutuksen kannalta paras hetki vaihtaa vaihdetta.

Saumaton vaihteen valinta

Automaattivaihteistolla varustetuissa Kuga-malleissa on pyöreä vaihteenvalitsin, joka mahdollistaa edistyksellisen 8-vaihteisen vaihteiston täydellisen hallinnan. Sen ansiosta voit valita vaihteen yksinkertaisesti kääntämällä valitsinta. Kun perinteistä vaihdekeppiä ei ole, tilaa säästyy ja sisätilat ovat siistimmät sekä viimeistellymmät.

All new Ford Kuga interior with control panel
All New Ford Kuga selectable drive modes close up

Täydellistä hallintaa joka maastossa

Tasaisia kaupungin katuja tai mutkittelevia maanteitä: missä tahansa ajatkin, Kuga tarjoaa parhaan hallinnan. Voit valita viidestä ajotilasta, jotka mukauttavat auton suorituskyvyn täydellisesti olosuhteisiin nähden. Järjestelmä muuttaa kiihdytystä, ohjausta ja jousituksen herkkyyttä sekä optimoi pidon ja vakauden kaikissa olosuhteissa. 

Käytettävissä on seuraavat ajotilat: Normal, Sport, Liukas, Pehmeä maasto ja taloudellisuuden maksimoiva Eco-tila. Ajotilojen tärkeimmät tiedot näytetään Kugan 12,3 tuuman digitaalimittaristossa, ja niiden väriteema vaihtuu ajotilan mukaan.

Matalammat päästöt

Vaikuttavilla CO2-päästöarvoillaan – vain 32 g/km (WLTP) – Ford Kugan ladattava hybridimoottori täyttää tiukat Euro 6.2 -päästöstandardit, jotka on suunniteltu parantamaan ilmanlaatua ja vähentämään pakokaasupäästöjä.

reduced emissions blue bubble
Top