Home > Henkilöautot > S-MAX > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuus ja kätevyys

S-MAX hemmottelee kuljettajaa ja matkustajia. Tutustu ominaisuuksiin, jotka tekevät matkastasi mukavan ja ylellisen.

Istuimet, jotka antavat lisätukea… Ja tarvittaessa myös hierovat

Kuljettajalle ja etumatkustajalle on saatavilla ilmastoidut istuimet hierontatoiminnolla, joiden muotoilu tekee niistä täysin säädettävät. Sen ansiosta ne antavat lisätukea sinne, missä sitä tarvitaan. Niissä on jopa hierontatoiminto, joka virkistää pitkillä matkoilla. 

Panoraamakatto tuo valoa ja tilan tuntua.

Sähkötoiminen kattokaihdin liukuu sivuun napinpainalluksella, jolloin luonnonvalo pääsee sisään panoraamakatosta. Aurinkoa heijastava lasi pitää sisätilat viileinä ja suojaa haitallisilta UV-säteiltä.

Ford S-MAX sunroof with fluffy clouds in the sky

Tarpeisiisi mukautuva ohjauspylväs

Ohjauspylvään kallistusta ja etäisyyttä voi säätää helposti, jotta löydät ihanteellisen ja mahdollisimman mukavan ajoasennon.

Älykäs, erittäin joustava istuinjärjestelmä

Monipuolinen istuinjärjestelmä tarjoaa runsaasti tilaa jopa seitsemälle, ja taittuvat toisen ja kolmannen rivin istuimet mahdollistavat istuinten ja säilytystilan järjestelyn monin eri tavoin. Istuimet on mahdollista taittaa alas pelkällä napinpainalluksella, jolloin saadaan välittömästi tilaa esimerkiksi urheiluvälineille tai tee se itse -rakentajan ostoksille.

FORD S-MAX in red with masses of Interior Storage with snow boards and bags in the back and four free seats

Lämmitettävän tuulilasin avulla tuulilasi pysyy puhtaana

Tämän kätevän ominaisuuden ansiosta pääset nopeasti liikenteeseen pakkasaamuina. Vain napin painallus, niin erittäin ohuet hehkulangat kuumenevat. Niiden avulla tuulilasista voidaan poistaa jää, huurre ja sumu ja tuulilasinpyyhkimistä voidaan poistaa jää. Järjestelmä toimii hetkessä, vaikka ulkona olisi hyytävän kylmä.

Aseta haluamasi lämpötila

Automaattisen ilmastoinnin avulla voit valita juuri haluamasi sisälämpötilan, ja järjestelmä ylläpitää sitä.

Ford S-MAX speedometer with a display in detail

Helpottaa nopeusrajoitusten noudattamista

Aktiivinen vakionopeudensäädin helpottaa nopeuden hallintaa, jolloin voit keskittyä ajamiseen. Ensin liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän kamera tunnistaa nopeusrajoituksen (ollessaan aktivoituna), jonka jälkeen se asettaa enimmäisnopeuden kyseiseen rajoitukseen.

Avaimettomuus helpottaa arkea

Fordin avaimettoman järjestelmän avulla voit lukita auton ja avata lukituksen ottamatta avainta taskusta tai laukusta. Kätevää, kun kädet ovat täynnä tavaraa.

Ford KeyFree fob on the handrest
Ford Power Starter Button detail

Käynnistä auto napinpainalluksella

Enää et tarvitse avainta. Painat vain Ford Power -käynnistyspainiketta samalla kun pidät kytkintä alhaalla (tai jarrupoljinta automaattimallissa), niin moottori herää eloon.

Handsfree-takaluukku avautuu ja sulkeutuu vaivattomasti

Kun avain on mukanasi, S-MAX tunnistaa sen ja takaluukku avautuu tai sulkeutuu automaattisesti, kun heilautat jalkaasi auton takapuskurin alla. Kätevä ominaisuus, kun kätesi ovat täynnä tavaraa!

Ford S-MAX Man opening a boot without hands
Top