Home > Henkilöautot > S-MAX > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuus ja kätevyys

S-MAX hemmottelee kuljettajaa ja matkustajia. Tutustu ominaisuuksiin, jotka tekevät matkastasi mukavan ja ylellisen.

family inside car

Entistä parempaa yhteydenpitoa 

Uudessa Ford S-MAXissa on FordPass Connect -modeemiFordPass Connect Ranger. Järjestelmä tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G LTE Wi-FiWiFi 2020-yhteyden kymmenelle laitteelle sekä reaaliaikaiset liikennetiedot suoraan auton navigointijärjestelmään toimitettuina, jotta vältät ruuhkat. Onnettomuustilanteessa FordPass Connect voi automaattisesti soittaa eCall-puhelun hätäkeskukseen ja välittää auton sijaintitiedot.

Lataa FordPass-sovellus, niin saat käyttöösi lisää ominaisuuksia

FordPass Connect on vieläkin hyödyllisempi, kun yhdistät sen älypuhelimeesi FordPass-sovelluksen kautta. Näin saat käyttöösi lukuisia innovatiivisia uusia ominaisuuksia. Voit esimerkiksi käyttää puhelinta autosi paikantamiseen sekä ovien lukitsemiseen ja avaamiseen etänä. Voit seurata polttoaineen määrää, mittarilukemaa ja rengaspainetta sekä saada auton kuntovaroitukset suoraan puhelimeesi. Lisäksi voit jopa etäkäynnistää auton (vain automaattivaihteiston kanssa). Voit myös ohjelmoida navigointijärjestelmän kotoa käsin ja lähettää määränpään puhelimestasi autoon.

FordPass Connect hand with a mobile phone

Istuimet, jotka antavat lisätukea… Ja tarvittaessa myös hierovat

Kuljettajalle ja etumatkustajalle on saatavilla ilmastoidut istuimet hierontatoiminnolla, joiden muotoilu tekee niistä täysin säädettävät. Sen ansiosta ne antavat lisätukea sinne, missä sitä tarvitaan. Niissä on jopa hierontatoiminto, joka virkistää pitkillä matkoilla. 

Panoraamakatto tuo valoa ja tilan tuntua.

Sähkötoiminen kattokaihdin liukuu sivuun napinpainalluksella, jolloin luonnonvalo pääsee sisään panoraamakatosta. Aurinkoa heijastava lasi pitää sisätilat viileinä ja suojaa haitallisilta UV-säteiltä.

Ford S-MAX sunroof with fluffy clouds in the sky
FORD S-MAX in red with masses of Interior Storage with snow boards and bags in the back and four free seats

Älykäs, erittäin joustava istuinjärjestelmä

Monipuolinen istuinjärjestelmä tarjoaa runsaasti tilaa jopa seitsemälle, ja taittuvat toisen ja kolmannen rivin istuimet mahdollistavat istuinten ja säilytystilan järjestelyn monin eri tavoin. Istuimet on mahdollista taittaa alas pelkällä napinpainalluksella, jolloin saadaan välittömästi tilaa esimerkiksi urheiluvälineille tai tee se itse -rakentajan ostoksille.

Ford S-MAX speedometer with a display in detail

Helpottaa nopeusrajoitusten noudattamista

Aktiivinen vakionopeudensäädin helpottaa nopeuden hallintaa, jolloin voit keskittyä ajamiseen. Ensin liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän kamera tunnistaa nopeusrajoituksen (ollessaan aktivoituna), jonka jälkeen se asettaa enimmäisnopeuden kyseiseen rajoitukseen.

Ford KeyFree fob on the handrest

Avaimettomuus helpottaa arkea

Fordin avaimettoman järjestelmän avulla voit lukita auton ja avata lukituksen ottamatta avainta taskusta tai laukusta. Kätevää, kun kädet ovat täynnä tavaraa.

Käynnistä auto napinpainalluksella

Enää et tarvitse avainta. Painat vain Ford Power -käynnistyspainiketta samalla kun pidät kytkintä alhaalla (tai jarrupoljinta automaattimallissa), niin moottori herää eloon.

Ford Power Starter Button detail
Ford S-MAX Man opening a boot without hands

Handsfree-takaluukku avautuu ja sulkeutuu vaivattomasti

Kun avain on mukanasi, S-MAX tunnistaa sen ja takaluukku avautuu tai sulkeutuu automaattisesti, kun heilautat jalkaasi auton takapuskurin alla. Kätevä ominaisuus, kun kätesi ovat täynnä tavaraa!

Top