KUINKA VOIMME AUTTAA?

Home > Henkilöautot > S-MAX > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Parempi tapa matkustaa

Uusi Ford S-MAX palkitsee käyttäjänsä tarjoamalla runsaasti tilaa matkustajille sekä matkatavaroille. Jos tarvitset matkallesi mukaan esimerkiksi retkeily- tai vesiurheiluvälineitä, S-MAX:n muunneltavan takaistuinjärjestelmän ansiosta voit luoda lisätilaa. Jos todella haluat hemmotella itseäsi, valitse ST-Line -malli, jossa on lämmitettävät ja 10 eri tavalla  säädettävät sähköiset istuimet. Matkusta fiksummin ja huolettomammin FordPass-sovelluksen avulla, jonka etäkäyttöominaisuudet, auton kuntovaroitukset ja polttoaineraportit pitävät sinut aina ajan tasalla ja yhteydessä ajoneuvoosi.

family inside car

Entistä parempaa yhteydenpitoa 

Uudessa Ford S-MAXissa on FordPass Connect -modeemiFordPass Connect Ranger. Järjestelmä tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia FordPassin kautta. Onnettomuustilanteessa FordPass Connect voi automaattisesti soittaa eCall-puhelun hätäkeskukseen ja välittää auton sijaintitiedot.

Ota käyttöön autosi älykkäät ominaisuudet

FordPass-sovellus yhdistää sinut saumattomasti uuteen S-MAXiisi ja pitää sinut liikkeessä älykkäillä ja intuitiivisilla ominaisuuksillaan. Voit avata etäyhteyden ajoneuvoosi mistä vain, seurata sen viimeisintä sijaintia ja jopa lukita sen etäyhteyden kautta mielenrauhasi varmistamiseksi.

FordPass Connect hand with a mobile phone
Ford S-MAX sunroof with fluffy clouds in the sky

Panoraamakatto tuo valoa ja tilan tuntua.

Sähkötoiminen kattokaihdin liukuu sivuun napinpainalluksella, jolloin luonnonvalo pääsee sisään panoraamakatosta. Aurinkoa heijastava lasi pitää sisätilat viileinä ja suojaa haitallisilta UV-säteiltä.

FORD S-MAX in red with masses of Interior Storage with snow boards and bags in the back and four free seats

Älykäs, erittäin joustava istuinjärjestelmä

Monipuolinen istuinjärjestelmä tarjoaa runsaasti tilaa jopa seitsemälle, ja taittuvat toisen ja kolmannen rivin istuimet mahdollistavat istuinten ja säilytystilan järjestelyn monin eri tavoin. Istuimet on mahdollista taittaa alas pelkällä napinpainalluksella, jolloin saadaan välittömästi tilaa esimerkiksi urheiluvälineille tai tee se itse -rakentajan ostoksille.

Ford S-MAX speedometer with a display in detail

Helpottaa nopeusrajoitusten noudattamista

Älykäs vakionopeudensäädin helpottaa nopeuden hallintaa, jolloin voit keskittyä ajamiseen. Ensin liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän kamera tunnistaa nopeusrajoituksen (ollessaan aktivoituna), jonka jälkeen se asettaa enimmäisnopeuden kyseiseen rajoitukseen.

Ford KeyFree fob on the handrest

Avaimetonta vaivattomuutta

Fordin avaimettomalla KeyFree-järjestelmällä voit lukita autosi ja avata sen lukituksen ilman, että avainta täytyy ottaa esiin taskusta tai laukusta. Saat oven auki myös silloin, kun avain on auton sisällä, tai voit lukita auton ja avata sen etänä mistä tahansa FordPass-sovelluksella. Tällöin et tarvitse avainta ollenkaan.

Käynnistä auto napinpainalluksella

Enää et tarvitse avainta. Painat vain Ford Power -käynnistyspainiketta samalla kun pidät kytkintä alhaalla (tai jarrupoljinta automaattimallissa), niin moottori herää eloon.

Ford Power Starter Button detail
Ford S-MAX Man opening a boot without hands

Handsfree-takaluukku avautuu ja sulkeutuu vaivattomasti

Kun avain on mukanasi, S-MAX tunnistaa sen ja takaluukku avautuu tai sulkeutuu automaattisesti, kun heilautat jalkaasi auton takapuskurin alla. Kätevä ominaisuus, kun kätesi ovat täynnä tavaraa!

Top