Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Henkilöautot > S-MAX > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuus ja kätevyys

Uusi Ford S-MAX tarjoaa runsaat tilat jopa seitsemälle matkustajalle ja reilusti tavaratilaa. Sen monipuolisesti muunneltavan istuinjärjestelmän ansiosta voit kuljettaa myös vaikkapa suuria retkeily- tai harrastusvälineitä. Voit hemmotella itseäsi 10 suuntaan sähköisesti säätyvillä etuistuimilla, jolloin kuljettajan istuimessa on myös muistitoiminto. Poistaaksesi stressin matkasuunnittelusta, anna FordPassin ohjata sinut ruuhkien ohi lähettämällä Live Traffic –liikennetiedot suoraan auton navigointijärjestelmään. FordPass tarjoaa myös paljon muuta hyödyllistä tietoa autostasi.

family inside car

Entistä parempaa yhteydenpitoa 

Uudessa Ford S-MAXissa on FordPass Connect -modeemiFordPass Connect Ranger. Järjestelmä tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G LTE Wi-FiWiFi 2020-yhteyden kymmenelle laitteelle sekä reaaliaikaiset liikennetiedot suoraan auton navigointijärjestelmään toimitettuina, jotta vältät ruuhkat. Onnettomuustilanteessa FordPass Connect voi automaattisesti soittaa eCall-puhelun hätäkeskukseen ja välittää auton sijaintitiedot.

Lataa FordPass-sovellus, niin saat käyttöösi lisää ominaisuuksia

FordPass Connect on vieläkin hyödyllisempi, kun yhdistät sen älypuhelimeesi FordPass-sovelluksen kautta. Näin saat käyttöösi lukuisia innovatiivisia uusia ominaisuuksia. Voit esimerkiksi käyttää puhelinta autosi paikantamiseen sekä ovien lukitsemiseen ja avaamiseen etänä. Voit seurata polttoaineen määrää, mittarilukemaa ja rengaspainetta sekä saada auton kuntovaroitukset suoraan puhelimeesi. Lisäksi voit jopa etäkäynnistää auton (vain automaattivaihteiston kanssa). Voit myös ohjelmoida navigointijärjestelmän kotoa käsin ja lähettää määränpään puhelimestasi autoon.

FordPass Connect hand with a mobile phone
Ford S-MAX sunroof with fluffy clouds in the sky

Panoraamakatto tuo valoa ja tilan tuntua.

Sähkötoiminen kattokaihdin liukuu sivuun napinpainalluksella, jolloin luonnonvalo pääsee sisään panoraamakatosta. Aurinkoa heijastava lasi pitää sisätilat viileinä ja suojaa haitallisilta UV-säteiltä.

FORD S-MAX in red with masses of Interior Storage with snow boards and bags in the back and four free seats

Älykäs, erittäin joustava istuinjärjestelmä

Monipuolinen istuinjärjestelmä tarjoaa runsaasti tilaa jopa seitsemälle, ja taittuvat toisen ja kolmannen rivin istuimet mahdollistavat istuinten ja säilytystilan järjestelyn monin eri tavoin. Istuimet on mahdollista taittaa alas pelkällä napinpainalluksella, jolloin saadaan välittömästi tilaa esimerkiksi urheiluvälineille tai tee se itse -rakentajan ostoksille.

Ford S-MAX speedometer with a display in detail

Helpottaa nopeusrajoitusten noudattamista

Aktiivinen vakionopeudensäädin helpottaa nopeuden hallintaa, jolloin voit keskittyä ajamiseen. Ensin liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän kamera tunnistaa nopeusrajoituksen (ollessaan aktivoituna), jonka jälkeen se asettaa enimmäisnopeuden kyseiseen rajoitukseen.

Ford KeyFree fob on the handrest

Avaimettomuus helpottaa arkea

Fordin avaimettoman järjestelmän avulla voit lukita auton ja avata lukituksen ottamatta avainta taskusta tai laukusta. Kätevää, kun kädet ovat täynnä tavaraa.

Käynnistä auto napinpainalluksella

Enää et tarvitse avainta. Painat vain Ford Power -käynnistyspainiketta samalla kun pidät kytkintä alhaalla (tai jarrupoljinta automaattimallissa), niin moottori herää eloon.

Ford Power Starter Button detail
Ford S-MAX Man opening a boot without hands

Handsfree-takaluukku avautuu ja sulkeutuu vaivattomasti

Kun avain on mukanasi, S-MAX tunnistaa sen ja takaluukku avautuu tai sulkeutuu automaattisesti, kun heilautat jalkaasi auton takapuskurin alla. Kätevä ominaisuus, kun kätesi ovat täynnä tavaraa!

Top