Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Henkilöautot > TOURNEO CONNECT

FORD TOURNEO CONNECT

Ford Tourneo Connect on saatavissa viisi- tai seitsemänpaikkaisena, ja se sopii muunneltavuutensa ansiosta sekä työajoon kuin vapaa-aikaankin.

Monipuolisesti muunneltava istuinjärjestelmä, erinomainen vakiovarustus sekä edistykselliset teknologiat varmistavat monipuoliset kuljetukset ja lisäävät ajomukavuutta.

Tourneo Connect on uudistunut ulkoa ja sen sisätilat ovat entistä mukavammat ja tyylikkäämmät. Tourneo Connect on täydellinen valinta niin matkustajien kuin tavaroidenkin kuljettamiseen.

Ford Tourneo Connect with Intelligent Speed Assist detecting a speed sign

Aktiivinen vakionopeudesäädin ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä

Tourneo Connectiin on saatavissa valinnaisvarusteena aktiivinen vakionopeudensäädin, joka helpottaa nopeuden hallintaa. Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (vakiovaruste) tunnistaa vakiomuotoiset nopeusrajoitus- ja ohituskieltomerkit, ja näyttää ne kuvakkeina mittaristossa. Kuljettaja voi entistä helpommin varmistua nopeusrajoituksesta sekä välttyä näin mm. ylinopeudelta.

SYNC 3 – tietoviihdejärjestelmä

Edistyksellisen Ford SYNC 3 -järjestelmän (valinnaisvaruste) avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puheluita, musiikkia ja navigointijärjestelmää (valinnaisvaruste). Järjestelmää voidaan käyttää puheohjauksella tai 6” värikosketusnäytön kautta älypuhelimista tutuilla nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla. Live Trafficin Tooltip avulla puolestaan vältät ruuhkat. Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista sanomalla ”I’m hungry” (”Minulla on nälkä”). 

Ford Tourneo Connect interior with  SYNC 3
Ford Tourneo Connect engine scheme

1.5 EcoBlue -dieselmoottori

Edistyksellinen 1.5 EcoBlue -dieselmoottori on saatavissa 120 hv vaihtoehtona. Polttoainetaloudellisuus on erinomainen.

Törmäyksenestoavustin jalankulkijatunnistuksella

Törmäyksenestoavustin (vakiovaruste) tunnistaa ajoneuvot ja jalankulkijat. Se jopa tunnistaa tilanteen, jossa jalankulkija on astumassa tielle. Järjestelmä varoittaa törmäysvaarasta ja ellei kuljettaja reagoi jarruttaa järjestelmä automaattisesti. Järjestelmän avulla törmäykset voidaan jopa välttää kokonaan tai ainakin pystytään pienentämään sen vaikutuksia. Järjestelmä toimii alle 80 km/h nopeuksissa.

Ford Tourneo Connect with Pre Collision Assist
Ford Tourneo Connect spacious interior

Ford Fold Flat -istuinjärjestelmä

Ford Fold Flat -istuinjärjestelmän ansiosta istuimet on helppo järjestää matkustajien, matkatavaroiden tai suurikokoisten tai pitkien esineiden kuljettamista varten. Tourneo Connect on saatavissa 5-paikkaisena ja Grand Tourneo Connect sekä viisi- että seitsemänpaikkaisena.

5-paikkaisen Tourneo Connectin toinen istuinrivi on jaettu 60/40-suhteessa. Kun selkänoja taitetaan alas, koko istuin voidaan kallistaa eteenpäin, jolloin sadaan mahdollisimman paljon tilaa tavaroille. Jos tilaa tarvitaan vieläkin enemmän, istuimet voidaan irrottaa kokonaan nopeasti ja helposti.

7-paikkaisen Grand Tourneo Connectin toinen istuinrivi on jaettu 60/40-suhteessa ja istuimet voi kallistaa eteenpäin. Kolmannen istuinrivin selkänojat voidaan taittaa alas 50/50-suhteessa.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top