• ISTUINTA
  • Grand Tourneo Connect
    Suurin kantavuus
  • Suurin tavaratilan koko
  • Grand Tourneo Connect Titanium 2.0
    / 100 KM
  • RAKENNA OMA FORD

FORD TOURNEO CONNECT

Uusi Ford Tourneo Connect kuljettaa joustavien tilojensa avulla vaivatta niin yrityksesi tavarat, kuin koko perheesi. Siinä on dynaaminen muotoilu, tyylikkäät sisätilat ja täysin digitaalinen ajokokemus.

Valitse taloudellinen EcoBoost-bensiinimoottori tai EcoBlue-dieselmoottori. Saatavana myös aina seikkailuun valmis AWD-neliveto (tarkista saatavuus hinnastosta).

Tourneo Connect on saatavilla 5- tai 7-paikkaisena, pitkällä ja lyhyellä akselivälillä sekä erittäin muuntautumiskykyisillä sisätiloilla (tarkista saatavuus hinnastosta).

KATSO, MIKÄ TEKEE SIITÄ ERILAISEN

Blue Tourneo Connect parked against a countryside background.

Tietokoneella luotu kuva, jossa Tourneo Connect Active lyhyellä ja pitkällä akselivälillä. Active ei toistaiseksi saatavilla Suomessa.

NÄE SE TOSITOIMISSA

Ford Tourneo Connect front three quarter view

VALITSE SINULLE SOPIVIN MOOTTORI

Tourneo Connect tarjoaa kaksi erinomaista moottorivaihtoehtoa. Valitse EcoBoost-bensiinimoottori tai EcoBlue-dieselmoottori, manuaali- tai automaattivaihteistolla. Tarkista moottorien ja vaihteistojen saatavuus hinnastosta.

TÄRKEIMMÄT VAKIOVARUSTEET

All-New Ford Tourneo Connect rear three quarter view

KAUNIS UUSI MUOTOILU

Täysin uusi Tourneo Connect on muotoiltu kokonaan uudelleen. Urheilullinen uusi ulkonäkö, dynaamiset linjat, rohkeat etusäleiköt, näyttävät värivaihtoehdot... Ja lisäksi tyylikkäät ja tilavat sisätilat.

Ford Tourneo Connect Active interior dashboard

DIGITAALINEN KÄYTTÖLIITTYMÄ

Voit mukauttaa Tourneo Connectin 10,25” digitaalisen mittariston näyttämään sinulle tärkeimmät tiedot, samalla kun 8,25” tai 10” värikosketusnäyttö yhdistyy saumattomasti älypuhelimeesi.

Ford Tourneo Connect Sport front view in motion

NELIVETO

Tourneo Connectin All-Wheel Drive –nelivetojärjestelmä takaa varman menon vaihtuvissa olosuhteissa. Järjestelmä säätelee voiman jakoa akseleiden välillä, ja tarjoaa erinomaista hallittavuutta ja vakautta.

JOUSTAVAT ISTUINJÄRJESTELYT

Tourneo Connect on saatavilla viidellä tai seitsemällä istuimella. Kaikki takaistuimet voidaan taittaa alas, kääntää eteenpäin tai irrottaa kokonaan. Etumatkustajan istuin taittuu litteäksi, joten saat kyytiin myös erityisen pitkät tavarat.

 

Tutustu ominaisuuksiin

Ford Tourneo Connect interior view showing flexible seating

UUSI PERÄVAUNUN PERUUTUSAVUSTIN

Perävaunun peruutusavustin auttaa sinua peruuttamaan perävaunun kanssa. Säätönupin ja peruutuskameran näytön avulla voit valita, mihin haluat ohjata perävaununKuljettajaa avustavat toiminnot on tarkoitettu kuljettajan tueksi.

FORDPASS

FordPassilla saat älypuhelimeesi joukon yhdistettävyysominaisuuksia. FordPass-sovelluksen avulla voit tarkkailla autosi sijaintia sekä vastaanottaa  reaaliaikaisia liikennetietoja ja ajoneuvon kuntohälytyksiä suoraan puhelimeesi. Etäkäynnistys ei ole saatavissa Ford Tourneo Connectiin.

 

Tutustu FordPass-sovellukseen

hand holding mobile phone showing FordPass App

VARUSTEPAKETIT

Tourneo Connectiin on saatavana useita varustepaketteja, joiden avulla voit räätälöidä sen juuri sinun tarpeisiisi.

Ford Tourneo Connect LED headlight close up

MARKETING PACK 9 –VARUSTEPAKETTI

Marketing Pack 9 –varustepaketti (valinnaisvaruste, tarkista saatavuus hinnastosta) sisältää uudet LED-ajovalot kaukovaloautomatiikalla, LED-takavalot, peruutuskameran sekä kaksoisautomaatti-ilmastoinnin (DEATC).

Ford Tourneo Connect frosted windscreen close up

WINTER PACK -VARUSTEPAKETTI

Winter Pack –varustepaketti auttaa sinut pääsemään liikkeelle nopeammin kylminä talviaamuina. Se sisältää lämmitettävän ohjauspyörän, lämmitettävän tuulilasin sekä suuren 5 litran tuulilasinpesunestesäiliön, jossa on nesteen määrän tunnistin.

KAIKKI TOURNEO CONNECT-MALLIT

Vertaa malleja (PDF)

Alla hyödyllisiä linkkejä