Home > Henkilöautot > UUSI TOURNEO COURIER > Ominaisuudet > Ajo-ominaisuudet

Erinomainen ajettavuus ja muunneltavuus

Uuden Ford Tourneo Courierin sisätilat ovat monipuolisesti muunneltavissa. Saatavissa on runsaasti edistyksellisiä teknologioita, kuten peruutuskamera ja parkkitutkat.

Emergency Assistance SYNC logo

SYNC 3 -tietoviihdejärjestelmä

Edistyksellisen Ford SYNC 3 -järjestelmän (valinnaisvaruste) avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puheluita, musiikkia ja navigointijärjestelmää (valinnaisvaruste). Järjestelmää voidaan käyttää puheohjauksella tai 6” värikosketusnäytön kautta älypuhelimista tutuilla nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla. Live TrafficinTooltip avulla puolestaan vältät ruuhkat. Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista sanomalla ”I’m hungry” (”Minulla on nälkä”).

Mäkilähtöapu

Mäkilähtöapu estää tilapäisesti autoa vierimästä taakse- tai eteenpäin mäkilähdöissä. Järjestelmä säilyttää jarruvoiman 2–3 sekuntia pidempään ja auto pysyy paikallaan, kun jalka siirretään jarrupolkimelta kaasupolkimelle. Mäkilähtöapu on erittäin hyödyllinen liikkeellelähtötilanteessa.

Ford Tourneo Courier driving up hill in forest
Ford Tourneo Courier front interior with rear camera close up

Peruutuskamera

Kun peruutusvaihde on kytketty, näkyy peruutuskameran kuva automaattisesti näytössä. Siinä näkyvät apuviivat auttavat ohjaamisessa.

Parkkitutka – anturit takana tai edessä ja takana

Parkkitutka tekee pysäköinnistä helpompaa, koska se auttaa arvioimaan ajoneuvon ja sen edessä ja/tai takana olevien esteiden välistä etäisyyttä. Varoitusäänimerkki ilmoittaa etäisyyden esteestä.

Ford Tourneo Courier indicating parking sensors
Ford Tourneo Courier front with assisted steering detail

Sähkötoiminen ohjaustehostin

Sähkötoiminen ohjaustehostin säätää ohjaustehostuksen voimakkuuden nopeuden ja ajo-olosuhteiden mukaan. Hitaalla nopeudella järjestelmä tehostaa ohjausta siten, että ohjauspyörän kääntäminen on kevyttä ja helppoa. Suurilla ajonopeuksilla ohjaustehostus on vähäisempää, mikä varmistaa erinomaisen ohjaustuntuman.

Ajovaloautomatiikka

Ajovaloautomatiikka tunnistaa valon määrän ja sytyttää tai sammuttaa ajovalot tarpeen mukaan.

Ford Tourneo Courier front automatic headlights detail
Top