Home > Henkilöautot > UUSI TOURNEO COURIER > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuus ja kätevyys

Verhoilumateriaalit ovat laadukkaat ja tyylikkäät. Valinnaisvarusteena on saatavana Ford SYNC 3 -järjestelmä, joka toimii ääniohjauksella tai sitä voidaan käyttää 6” värikosketusnäytön kautta.

SYNC 3

Ford SYNC 3

Edistyksellisen Ford SYNC 3 -järjestelmän (valinnaisvaruste) avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puheluita, musiikkia ja navigointijärjestelmää (valinnaisvaruste). Järjestelmää voidaan käyttää puheohjauksella tai 6” värikosketusnäytön kautta älypuhelimista tutuilla nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla. Live TrafficinTooltip avulla puolestaan vältät ruuhkat. Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista sanomalla ”I’m hungry” (”Minulla on nälkä”).

MyFord-älypuhelinteline

USB-latausliitännällä varustettuun telineeseen sopii navigointilaite, älypuhelin tai MP3-soitin.

MyFord Dock
Carplay and Android Auto

AppLink ja Apple CarPlay

SYNC 3 -järjestelmän avulla voit käyttää SYNC-yhteensopivia sovelluksia AppLinkin avulla. Voit käyttää valitsemiasi toimintoja 6” värikosketusnäytöltä – yhtä helposti kuin käyttäisit tavallista älypuhelinta.

Muunneltava istuinjärjestelmä

Takaistuimella on tilaa kolmelle matkustajalle. Tarvittaessa selkänojat voidaan kallistaa eteenpäin, jotta matkatavaroille saadaan enemmän tilaa.

Ford Tourneo Courier back seats
New Ford Tourneo Courier Boot Space close up

Tavaratila

Kun takaistuimet ovat käytössä on tavaratilan tilavuus 708 litraa. Kun takaistuinten selkänojat on taitettu alas on tavaratilan tilavuus 1 656 litraa. 

Sisätilat

Uudessa Ford Tourneo Courierissa on runsaasti tilaa niin matkustajille kuin matkatavaroillekin. Leveän sivuliukuoven ansiosta kyytiin nouseminen ja kyydistä poistuminen on helppoa. Muunneltavan istuinjärjestelmän ansiosta istuinjärjestelyjä on helppo mukauttaa matkustajien, harrastustavaroiden ja matkatavaroiden määrän mukaan.

Ford Tourneo Courier front seats
Rain Sensing Wipers

Automaattiset tuulilasinpyyhkijät

Järjestelmä tunnistaa sateen määrän ja pyyhkii tuulilasin automaattisesti puhtaaksi.

Ford Easy Fuel -korkiton tankkausjärjestelmä

Järjestelmä estää väärän polttoaineen tankkaamisen. Enää ei tarvitse käsitellä likaisia polttoaineen täyttöaukon korkkeja.

Ford Tourneo Courier Easy Fuel detail
Interior of Ford Tourneo Courier with person sitting on a box

Kuormatilavuus

Uudessa Tourneo Courierissa on 708 litraa tilaa matkatavaroille sekä kätevästi säädettävä matkatavarahylly. Yläasennossa hylly on ns. tavallinen hattuhylly. Keskitasolle asennettuna hyllyn päälle voi laittaa kevyet ja helposti rikkimenevät tavarat ja hyllyn alle painavammat tavarat. Kun matkatavarahylly ei ole käytössä, sitä voi kätevästi säilyttää takaistuimia vasten.

Quickclear – lämmitettävä tuulilasi

Lämmitettävä tuulilasi sulattaa lunta ja jäätä tuulilasin pinnalta. Se poistaa myös huurua tuulilasin sisäpinnalta. Vakiovaruste. 

Ford Tourneo Courier close up of snowed under window
EATC detail

Automaattinen ilmastointi

Automaattisen ilmastoinnin avulla voidaan säättää sopiva sisälämpötila ja järjestelmä ylläpitää sen.

Lämmitettävät sivupeilit

Lämmitettävät sivupeilit ovat erinomainen varuste. Näkyvyys on aina hyvä, koska lämmitys poistaa jäätä ja huurretta peilin pinnalta. 

New Ford Transit Courier mirrors
New Ford Transit Courier Satellite Navigation close up

Navigointijärjestelmä 

Uuteen Tourneo Courieriin on saatavissa valinnaisvarusteena navigointijärjestelmä, jossa on 6” värikosketusnäyttö. 

Top