KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Henkilöautot > TOURNEO CUSTOM

Matkustusmukavuutta ja monikäyttöisyyttä. 

Ford Tourneo Customin sisätilat tarjoavat premium-luokan ajo- ja matkustusmukavuuden jopa yhdeksälle henkilölle.
Nyt Tourneo Customiin on saatavilla polttoainetaloudellisten dieselmoottorien rinnalla edistykselliset hybridi-vaihtoehdot.

Valinnan vapaus…

Valitse väri ja korimalli. 

Tourneo Custom PHEV skeletal view of powertrain

Sähkömoottori avustaa polttomoottoria

Tourneo Custom on saatavilla EcoBlue-dieselkevythybridinä. Tämä teknologia, jossa sähkömoottori tukee polttomoottoria tarpeen mukaan, auttaa pienentämään polttoaineenkulutusta ja päästöjä. Kineettinen energia ja jarrutusenergian talteenotto lataavat 48 voltin hybridiakkua ajon aikana.

Tourneo Custom PHEV skeletal view of battery

Parhaat puolet samassa paketissa

Ladattavassa Tourneo Custom -hybridissä (PHEV) on kaksi erillistä moottoria. Akkukäyttöinen sähkömoottori välittää voiman vetäville pyörille. 1.0 l Ford EcoBoost -bensiinimoottori lataa hybridiakkua ja laajentaa näin auton toimintasädettä, mutta se ei ole suoraan yhteydessä vetäviin pyöriin. Kuljettaja voi valita kolmesta eri EV- eli sähköautotilasta, mukaan lukien EV Now, jolla saavutetaan jopa 56 km:n toimintasäde pelkällä sähkövoimalla. PHEV-auton akun voi myös ladata useimmissa vaihtovirtaverkon latauspisteissä.

Tourneo Custom PHEV EcoBlue diesal engine

Taloudellista Ford EcoBlue -dieseltekniikkaa

Tourneo Custom on saatavilla eri tehoisilla 2.0 TDCi Ford EcoBlue -dieselmoottoreilla, joista tehokkain tuottaa 185 hv. Pakokaasun typen oksideja (Nox) typeksi ja vedeksi muuntavan AdBlue®-järjestelmän ansiosta moottorit täyttävät tiukat Euro 6.2 -päästöstandardit.

Ford Tourneo Custom

Uudet teknologiat tekevät ajamisesta entistä miellyttävämpää ja turvallisempaa

Uuteen Tourneo Customiin on saatavilla älykkäitä kuljettajaa avustavia ominaisuuksia, kuten kuolleen kulman valvontajärjestelmä, joka tunnistaa katveeseen jäävät autot. Älykäs nopeudenrajoitin tunnistaa nopeusrajoitukset käyttämällä liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän kameraa ja auttaa siten noudattamaan nopeusrajoituksia.

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä varoittaa lähestyvistä autoista, kun peruutetaan pois pysäköintiruudusta. Lisäksi aktiivinen vakionopeudensäädin auttaa automaattisesti pitämään tietyn etäisyyden edellä kulkevaan ajoneuvoon.

Täydellisesti muunneltavissa

Tourneo Customin matkustamo on erittäin tilava ja tyylikäs, ja istuimet voidaan järjestellä tarpeen mukaan. Takaistuimet voidaan järjestellä eri tavoilla matkustajien ja matkatavaroiden määrästä riippuen.

Takaistuinten selkänojat voidaan taittaa eteenpäin tasaiseksi työalustaksi. Takaistuimet voidaan myös monin eri tavoin kääntää ympäri, taittaa kokoon, kallistaa tai irrottaa. Uusien käännettävien toisen rivin istuinten ansiosta voidaan helposti järjestellä istuimet vastakkain. Verhoilukankaat ja materiaalit ovat laadukkaat ja tyylikkäät. Erilaiset istuinjärjestelyt ja säilytysratkaisut sekä laadukas viimeistely varmistavat matkustusmukavuuden ja käytettävyyden.

Parempaa turvaa jalankulkijoille

Törmäyksenestoavustin havaitsee edessä hitaammin ajavat ajoneuvot sekä myös jalankulkijat ja varoittaa niistä. Jos kuljettaja ei reagoi, järjestelmä jarruttaa automaattisesti. Tämä teknologia vähentää onnettomuuksia ja joskus jopa pystyy estämään ne. Järjestelmä toimii enintään 80 km:n tuntinopeudella (olettaen, että tieolosuhteet ja ajoneuvon kunto ovat normaalit).

Kaikki TOURNEO CUSTOM Mallit

Vertaa malleja (PDF 3Mt)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top