Home > Henkilöautot > ECOSPORT > Ominaisuudet > Ajo-ominaisuudet

Aidosti hyödyllistä teknologiaa

Parhaat teknologiat tuovat jotain positiivista elämään, ratkaisevat ongelman tai tarjoavat selkeän edun.

Ja juuri sellaisia teknologioita löydät EcoSportista.

Olipa kyseessä älykäs neliveto, mäkilähtöapu tai Ford SYNC, ne kaikki tekevät ajamisesta rentouttavaa ja palkitsevaa sekä helpottavat elämää.

Varmuutta vaihtelevissa olosuhteissa

Älykäs AWD-nelivetojärjestelmä osaa määrittää sopivan pidon, kaarretasapainon ja reagoivuuden märissä, kuivissa tai jäisissä olosuhteissa ja vaihtelevassa maastossa. Se pystyy välittämään vetoa etu- tai taka-akseliin tarpeen mukaan. Tämä vääntöä tarpeen mukaan välittävä järjestelmä tarjoaa poikkeuksellisen hyvän ohjattavuuden ja parantaa taloudellisuutta.

Parempi hallinta mäkilähdöissä 

Mäkilähtöapu estää tilapäisesti autoa vierimästä taakse- tai eteenpäin mäkilähdöissä. Järjestelmä säilyttää jarruvoiman 2,5 sekuntia pidempään, mikä antaa lisää aikaa ja hallintaa, kun siirrät jalan jarrupolkimelta kaasupolkimelle. Se on hyödyllinen myös liukkailla pinnoilla pysähtyessä ja liikkeelle lähtiessä.

Ford EcoSport Rear View Camera

Helpompaa ja turvallisempaa peruuttamista

Betoniporsaita, polkupyöriä, matalia muureja… Peruutuskamera näyttää näkymän auton takaa keskikonsoliin integroidulla näytöllä. Järjestelmä näyttää kohteet, jotka voisivat muuten jäädä huomaamatta, ja lisäksi se näyttää virtuaaliset apuviivat, joiden avulla peruuttaminen pienimpiinkin tiloihin onnistuu huolettomammin. Kamera aktivoituu automaattisesti, kun valitset peruutusvaihteen.

FordPass with Live Traffic in Ford EcoSport

FordPass

FordPass-sovellus on tehokas uusi tapa käyttää Fordin palveluja ja elämyksiä. Se tekee elämästä ja liikkumisesta helpompaa sekä matkoista nautinnollisempia.

Lataamalla FordPass-sovelluksen saat enemmän irti ajoneuvostasi entistä kehittyneemmällä tavalla. Sovellus tuo tarvittavat tiedot älypuhelimeesi, olipa kyse ajoneuvon tiedoista, huoltotarpeista, parkkipaikan löytämisestä tai yhteydenotosta tiepalveluun.

Toinen kätevä ominaisuus on Live TrafficTooltip. Se tarjoaa reaaliaikaisia liikennetietoja, kuten liikenteen nopeuden, onnettomuudet, tietyöt, vaihtoehtoiset reitit sekä kartat. Live Trafficin avulla vältät liikenteen ongelmakohdat, ja matkasi sujuvat mahdollisimman vaivattomasti.

Top