Home > Henkilöautot > ECOSPORT > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Ilahduttavia yllätyksiä

Huippuluokan infotainment-teknologiaa, edistyksellinen B&O -audiojärjestelmä, lämmitettävien istuimien ja lämmitettävän ohjauspyörän kaltaisia pieniä ylellisiä ominaisuuksia ja paljon muuta.

Ford SYNC interior display

Saumatonta teknologiaa, joka tottelee puhetta

Huipputeknologiaa edustavan Ford SYNC 3 -järjestelmän avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää intuitiivisilla puhekomennoilla tai 8 tuuman kosketusvärinäytöllä. Järjestelmän voi yhdistää Applen CarPlayhin ja Android Autoon, ja Applinkin avulla voit myös käyttää suosittuja älypuhelinsovelluksia. Live Trafficin avulla puolestaan vältät ruuhkat. Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista vain sanomalla "I’m hungry" ("Minulla on nälkä"). Voit myös käyttää Michelin-opasta ja tehdä ravintolaan pöytävarauksen.

Ennennäkemättömät yhteysominaisuudet

EcoSportiin on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla FordPass ConnectFordPass Connect -modeemi. Järjestelmä tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G LTE Wi-Fi-yhteydenWi-Fi-yhteyspisteeseen kymmenelle laitteelle sekä reaaliaikaiset liikennetiedotLive Trafficia suoraan autosi navigointijärjestelmään toimitettuina. Onnettomuustilanteessa FordPass Connect voi automaattisesti soittaa eCall-puheluneCall hätäkeskukseen ja välittää auton sijainnin.

Lisätietoja

FordPass Connect hand with a mobile phone
Live venue with B&O logo

B&O – kuin kuuntelisit live-musiikkia

Kuuntelitpa millaista musiikkia tahansa, se ansaitsee tulla kuulluksi sellaisena kuin artisti sen tarkoitti. Tähän ensiluokkaiseen 675 w audiojärjestelmään kuuluu kymmenen kaiutinta, bassokaiutin ja subwoofer, ja se tuottaa täyteläisen ja voimakkaan kuunteluelämyksen. B&O n akustiikka-asiantuntijat ovat suunnitelleet, kehittäneet ja virittäneet tämän edistyksellisen teknologian varta vasten EcoSportiin. Käännä siis nupit kaakkoon ja nauti lempiartisteistasi ja -kappaleistasi autossasi kuin olisit konsertissa.

Automaattisesti sateeseen mukautuvat pyyhkijät

Sateen tunnistavat tuulilasinpyyhkijät kytkeytyvät automaattisesti päälle heti kun ne havaitsevat kosteutta tuulilasissa. Sitten ne säätävät nopeuttaan sääolosuhteiden mukaan. Voit jopa valita useasta herkkyystasosta, jotka määrittävät, kuinka paljon kosteutta voi kertyä, ennen kuin pyyhkijät käynnistyvät.

Blue Ford EcoSport window wipers
Blue Ford EcoSport Sun Roof

Ohjaustehostin reagoi kaikkiin tilanteisiin

Sähköinen ohjaustehostin (EPAS) mukautuu automaattisesti nopeuteen ja olosuhteisiin. Matalilla nopeuksilla järjestelmä saa ratin kääntymään kevyemmin ja helpommin, mikä parantaa ohjattavuutta. Korkeammilla nopeuksilla, joilla tarvitaan enemmän hallintaa, se vakauttaa ohjausta. EPAS-ohjaustehostimessa on nyt suunnanhallinta, ja se huomioi sivutuulen ja muut ajo-olosuhteet, kun taas aktiivinen tärinänhallinta vähentää ohjauspyörän tärinää.

Top