Home > Henkilöautot > TÄYSIN UUSI KUGA > Ominaisuudet > Hyödyllisiä ominaisuuksia

Valmiina kaikkeen

Viimeistelty ja moderni ulkoasu. Mukautettavissa olevat monipuoliset tilat. Täysin uusi Ford Kuga on täydellinen auto sisäisen seikkailijasi vapauttamiseen. 2,0 litran dieselmoottorilla varustetussa mallissa on vaikuttava jopa 2 100 kg:n vetokykyTooltip ja ladattavassa hybridissä 1 500 kg:n vetokyky. Saatavilla on lukuisia lisävarusteita, kuten kattotelineitä.

All New Ford Kuga interior showing flexible seating

Joustavat ja mukautettavat takaistuinjärjestelyt 

Täysin uuden Ford Kugan muunneltavat sisätilat antavat täydellisen vapauden ja mukautuvat jokaiseen matkaan. Tarvitsetko enemmän tavaratilaa pidemmälle matkalle vai haluatko enemmän jalkatilaa taakse? Takaistuimet liukuvat eteen- tai taaksepäin tarpeen mukaan. Istuinten ollessa edessä saat 67 litraa enemmän säilytystilaa taakse, joten kaikki tarvittava mahtuu kyytiin.

Kattokiskot

Tyylikkäät kromisomisteiset tai mustat kattokiskot korostavat täysin uuden Ford Kugan katumaasturille ominaista ilmettä. Niihin saa liitettyä monenlaisia kattokuljetuslisävarusteita. 

All new Ford Kuga close up on roof rails
New Ford Kuga showing close up on tow bar

Vetovoimaa

Pienestä perävaunusta purjeveneeseen tai suureen asuntovaunuun: vaikuttavan hinauskapasiteettinsa (jopa 2100 kg) ansiosta täysin uusi Ford Kuga hoitaa helposti viikonlopun kuljetushaasteet.

Valinnaisvarusteena sähkökäyttöinen, sisäänvedettävä vetokoukku. Saat vetokoukun kätevästi pois näkyvistä, kun sitä ei tarvita. Painamalla napista vapautat vetokoukun ja otat sen taas helposti käyttöön. Saatavana valinnaisvarusteena myös täysin irrotettava vetokoukku.

Tilava ja käytännöllinen 

Kugassa matkustaminen on huoletonta. Mikset ottaisi polkupyöriä mukaan ja suuntaisi pidemmälle retkelle? Kugan joustavien takaistuinjärjestelyjen ja 1 534 litran säilytyskapasiteetin ansiosta tila ei lopu kesken. 

All New red Ford Kuga viewed from back with open booth to show  loadspace
Top