Home > Henkilöautot > UUSI MUSTANG > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Rentoudu ja nauti joka hetkestä.  

Uudessa Ford Mustangissa voit rentoutua ja uppoutua ajonautintoon täysin, pujotteletpa sitten kaupungin kaduilla tai olet pidemmällä road tripillä. 

Ford SYNC interior display

Hands-free SYNC 3:n avulla

SYNC 3 on SYNC-tietoviihdejärjestelmän toistaiseksi edistyksellisin versio. Se on entistä nopeampi ja helppokäyttöisempi, ja siinä on parannetut englanninkieliset puhekomennot ja vieläkin enemmän toimintoja. Uuden käyttöliittymän suuremmat painikkeet parantavat käytettävyyttä. Lisäksi 8 tuuman kosketusvärinäytössä on nyt älypuhelimista ja tableteista tutut nipistys- ja pyyhkäisyeleet, joiden ansiosta navigointi on entistäkin intuitiivisempaa. SYNC 3:ssa on lisäksi AppLink, Applen CarPlay ja Android Auto-tuki, joiden avulla älypuhelimen tiedot saa näkyviin kosketusnäytölle.

Väriä ajomatkaan

Voit valita tunnelmavalaistuksen sävyn ajaessasi pimeällä. Valitse mittariston väri seitsemästä vaihtoehdosta tai luo kolme omaa värisekoitusta MyColour-ominaisuuden avulla.

MyColour display panel
New Ford Mustang front interior

Säädettävät lämmitetyt istuimet lisäävät mukavuutta

Sähkötoimisten säätöominaisuuksien ansiosta Mustangissa on mukavat oltavat säästä riippumatta. Valinnaisvarusteena on saatavilla lämmitetyt ja ilmastoidut etuistuimet, jotka pitävät lämpimänä talvipakkasissa ja viileinä kesähelteissä.

Etsi ravintola Michelin-oppaasta

SYNC 3:n avulla voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista vain sanomalla "I’m hungry" ("Minulla on nälkä"). Voit myös käyttää Michelin-opasta ja tehdä ravintolaan pöytävarauksen.

SYNC 3 display showing Michelin Guide
Shaker Pro Audio System

Vaikuttava äänijärjestelmä

Shaker Pro -äänijärjestelmässä on DAB+-radio ja yhden CD:n soitin MP3-toiminnallisuudella. 12 kaiutinta, mukaan lukien tavaratilaan asennettu kahdeksantuumainen subwoofer, tuottavat yhdessä voimakkaan kristallinkirkkaan stereoäänen.

Käynnistä ajoneuvo napinpainalluksella

Mustang tunnistaa yksilöllisen avaimen automaattisesti, vaikka se olisi taskussa tai laukussa. Painat vain Ford Power -käynnistyspainiketta, niin moottori herää eloon.

Ford Power starter button
Ford Mustang rear view camera

Helpompaa peruuttamista

Betoniporsaita, polkupyöriä, matalia muureja… Peruutuskamera näyttää näkymän tietoviihdejärjestelmän 8 tuuman näytössä. Järjestelmä näyttää kohteet, jotka voisivat muuten jäädä huomaamatta, ja lisäksi se näyttää virtuaaliset viivat, jotka helpottavat pysäköintiä ahtaissa paikoissa. Kamera aktivoituu automaattisesti, kun valitset peruutusvaihteen.

Sivupeilit ja Pony-projektorivalot

Kun avaat oven, Mustang-hevosen muotoinen valokeila valaisee kulkuväylän.

Mustang pony image being reflected by light
Top