Home > Henkilöautot > UUSI MUSTANG > Ominaisuudet > Turvallisuus

Kehittyneitä teknologioita turvallisuuttasi ajatellen 

Mustangissa on lukuisia edistyksellisiä turvaominaisuuksia, jotka suojaavat sinua, matkustajiasi, jalankulkijoita ja autoasi.

Ford Mustang aerial view of interior with inflated airbags

Parempaa turvaa jalankulkijoille

Törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella havaitsee reitilläsi olevat tai sinne mahdollisesti pyrkivät autot ja jalankulkijat ja varoittaa niistä. Jos et reagoi, järjestelmä jarruttaa automaattisesti. Uusi teknologia auttaa lieventämään onnettomuuksia tai jopa estämään ne, ja se toimii 5 km/h nopeudesta auton enimmäisnopeuteen asti.

Ajovakauden hallintajärjestelmä

AdvanceTrac-ajovakauden hallintajärjestelmä helpottaa auton hallintaa. Anturit valvovat jatkuvasti kunkin pyörän nopeutta sekä ajoneuvon kulkusuuntaa ja ohjauskulmaa. Ajovakauden hallintajärjestelmä tasapainottaa tarkasti jarruvoimaa pyörien välillä ja voi myös vähentää moottorin tehoa. Tämä toimii vastavoimana ali- ja yliohjaukselle ja tekee ajoneuvosta vakaamman ja helpommin ohjattavan. Ajovakauden hallintajärjestelmä ja luistonesto ehkäisevät myös pyörien sutimista märissä tai jäisissä olosuhteissa. 

Rear view of Ford EcoSport in city street
Disc brake and rotor electronic brake prefill

Varoitus hyvissä ajoin ennen renkaan tyhjenemistä

Jos renkaan paine laskee matkan aikana, rengaspaineen valvontajärjestelmä varoittaa renkaan puhkeamisesta tai matalasta paineesta näyttämällä merkkivalon mittaristossa.

Nopeammat ja lyhyemmät hätäjarrutukset

Kun ajovakauden hallintajärjestelmä havaitsee hätäjarrutustilanteen, se esipaineistaa jarrut minimoiden  jarrupalojen ja -levyjen mahdollisen välin. Jarrujen  esipaineistukseksi kutsuttu teknologia lyhentää auton jarrutusmatkaa.

Rear view of Ford Mustang
Rear view of Ford EcoSport in city street

Parempi NCAP-luokitus

Uusi Ford Mustang on saanut kolmen tähden Euro NCAP -luokituksen. Tämä kertoo sen erinomaisista turvaominaisuuksista, jotka suojaavat niin kuljettajaa, matkustajia kuin jalankulkijoitakin.

Top