Home > Henkilöautot > UUSI TOURNEO CUSTOM > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuus ja kätevyys vakiona

Erilaisten ominaisuuksien kuten monipuolisesti säädettävien istuinten, hands-free-teknologian ja käytevien säilytystilojen ansiosta matkustajat nauttivat ensiluokkaisista matkoista.

Säädettävät istuimet

Kuljettajan istuin on täysin säädettävissä, jotta kaikenkokoiset kuljettajat löytävät ihanteellisen ajoasennon. Lisäksi matkustamossa toisen rivin istuimet voidaan kääntää selkä menosuuntaan ns. neuvotteluasentoon. Istuimet voidaan järjestellä lukuisilla eri tavoilla riippuen matkustajien ja matkatavaroiden määrästä. Toisen ja kolmannen rivin istuimet voidaan myös irrottaa kokonaan.

Puheohjauksella toimivaa teknologiaa

Ford SYNC 3: mahdollistaa yhteydenpidon, ja voit hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää englanninkielisillä puhekomennoilla tai 8-tuumaisella kosketusvärinäytöllä. 

Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista vain sanomalla "I’m hungry" ("Minulla on nälkä"). Voit myös käyttää Michelin-opasta ja tehdä ravintolaan pöytävarauksen tai varata hotellista huoneen.  

Lisäksi Fordin hätäaputoiminto auttaa soittamaan hätäpuhelun onnettomuustilanteessa.

SYNC 3 display panel

Toimiva ohjaamo ja matkustamo

Tourneo Customissa on runsaasti säilytystilaa. Kojetaulun päällä olevassa kannellisessa lokerossa on 12 V -virtapistoke, aux-liitäntä ja USB-portti.

Valinnaisvarusteena on saatavissa myös 150 W / 240 V -virtapistoke kuljettajan ja matkustajan istuinten väliin.

Erilaisten säilytyslokeroiden avulla sisätilat on helppo pitää siistinä ja arvotavarat poissa näkyvistä. 

Sivuliukuovet

Sivuliukuovet ajoneuvon molemmilla puolilla ovat erittäin kätevät. Sisäänkäynti ja poistuminen on erittäin helppoa ja vaivatonta. Liukuoven uudenlaisen kiskomekanismin ansiosta on saatu parannettua aerodynamiikkaa ja vähentää melua. Lisäksi astinlaudat molemmilla puolilla ovat vakiovarusteena.

Ford Tourneo with a lake at the background
Ford Tourneo roof rack close up

Integroitu kattoteline

Integroitu kattoteline voidaan taittaa alas, kun sitä ei käytetä. Tällöin ilmanvastus on pienempi, tuulimelu alhaisempi ja polttoainetaloudellisuus parempi.

Automaattiset tuulilasinpyyhkijät

Automaattisten tuulilasinpyyhkijöiden anturi tunnistaa sateen määrän ja järjestelmä säätää sen mukaan pyyhintänopeuden. Kuljettaja voi valita sopivan useasta herkkyystasosta, jotka määrittävät, kuinka paljon kosteutta tuulilain pinnalle voi kertyä, ennen kuin pyyhkijät käynnistyvät.

Ford Tourneo close up of rain on windscreen

Lämmitettävä tuulilasi

Lämmitettävä tuulilasi on erinomainen varuste, koska se poistaa huurua myös tuulilasin sisäpuolelta. Vakiovaruste.

Ilmastointi

Uudistettu ilmastointi on entistä tehokkaampi viilentäen ja lämmittäen nopeammin, ja sitä on helppo ohjata. Ohjaamossa on erilliset jalkatilan ilmastointikanavat kuljettajalle ja matkustajille. Siitepölysuodatin puhdistaa ilman tehokkaasti. 

Ford Tourneo console interior front
Ford Tourneo display of four rows of Direct Access Seats

Tourneo Custom L2

Tourneo Custom L2 -mallissa on L1-mallia enemmän tavaratilaa.

Top