UUSI FORD E-TRANSIT

Uusi Ford E-Transit on ensimmäinen täyssähköinen hyötyajoneuvomme.

Täyssähköinen Ford E-Transit on suunniteltu auttamaan yritystäsi sekä menestymään että täyttämään kestävän kehityksen tavoitteet – ilman, että kestävyydestä, suorituskyvystä tai monipuolisuudesta on tingitty.

Käytettävissä oleva akkukapasiteetti on 68 kWh (400-volttinen akku) ja sen tarjoama hiljainen ja päästötön suorituskyky tekevät raskaan työn puolestasi. E-Transitin akun toimintamatka on jopa vaikuttavat 317 kmFigures subject to change yhdellä latauksella. Käytä uutta toimintamatkalaskuria ja arvioi, kuinka pitkälle pääset omissa ajo-olosuhteissasi.

 

TOIMINTAMATKALASKURI

 

E-Transit on saatavilla kolmella eri akselivälipituudella ja kahdella eri kattokorkeudella. Kuormatilaa on enimmillään jopa 15,1 kuutiometriäE-Transit Bodystyles. Erilaisia perusmalleja on saatavilla 25, joista on Suomessa saatavilla yhteensä 46 eri malliversiota. Onpa toimialasi mikä tahansa, löydät laajasta mallistosta varmasti liiketoimintaasi sopivan E-Transitin.

VALITSE OMA E-TRANSIT

Tarvitsetko tilaa matkustajille vai reilun kuormatilan? Tai haluatko umpipakettiauton vai alustan? Laajasta mallistosta voit helposti valita juuri omaan liiketoimintaasi täydellisesti sopivan Ford E-Transitin.

L2 = L2-akseliväli, L3 = L3-akseliväli, L4 = L4-akseliväli

H1 = H1-kattokorkeus, H2 = H2-kattokorkeus, H3 = H3-kattokorkeus

TUTUSTU OMINAISUUKSIIN

Katso videomme nähdäksesi uuden Ford E-Transitin tositoimissa.

E-Transit front three-quarter view

KATSO, MIKÄ TEKEE SIITÄ ERILAISEN

VAIVATON LATAUS

E-Transit charging graphic

YHDISTETYT PALVELUT

Person using FordPass Pro app

FORDPASS PRO

Jos sinulla on yhdestä viiteen Ford-ajoneuvoa hallinnassasi, FordPass Pro tarjoaa käyttöösi työkalut, jotka auttavat pitämään ajoneuvot kunnossa, turvassa ja aina toimintakykyisinä. Veloituksettoman sovelluksen avulla voit tarkastella ajoneuvon sijaintia ja kuntotietoja, lukita tai avata ajoneuvon ovet etänä, hallita latausaikatauluja sekä paljon muuta.FordPass E-Transit

Tutustu FordPass Pro:hon

FORD TELEMATICS

Kuuluuko kalustoosi enemmän kuin 5 Ford-ajoneuvoa? Ford Telematics auttaa sinua hallinnoimaan ajoneuvokalustoasi tehokkaammin, maksimoimaan tuottavuuden ja minimoimaan ajoneuvojen seisokit. Se tarjoaa tehokkaita tietoon perustuvia näkemyksiä ajoneuvokalustosi päivittäisestä toiminnasta. Voit nopeasti tarkastella ajoneuvojesi kuntoa ja parantaa tuottavuutta tunnistamalla huomiotasi kaipaavat seikat ilman turhia viiveitä. (Ford Telematics ei ole toistaiseksi saatavilla Suomessa.)E-Transit Telemetrics

Ford Pro Telematics Live Map view

TÄRKEIMMÄT VAKIOVARUSTEET

VALITTAVAT AJOTILAT

Voit muokata E-Transitin ajo-ominaisuuksia kuhunkin tilanteeseen sopivaksi 3 valittavan ajotilan avulla. Normaali on tarkoitettu päivittäiseen ajoon; Liukas parantaa ajettavuutta märillä tai jäisillä pinnoilla; ECO auttaa sinua ottamaan akusta kaiken irti, maksimoiden toimintamatkan.

SYNC 4

SYNC 4SYNC 4 E-Transit on pilvipalveluun yhdistetty tieto- ja viihdejärjestelmä, joka sisältää edistyneen reittisuunnittelun sekä keskustelutyyppisen puheentunnistuksen. Yhdistettävyys pilvipalveluun mahdollistaa Software Update -ohjelmistopäivitykset, joiden kautta auton käyttöjärjestelmä kehittyy jatkuvasti. Siihen sisältyy myös langaton älypuhelimen yhdistettävyys, uusi 12” kosketusnäyttö sekä paljon muuta.

OMISTUSKUSTANNUKSET