Home > Hyötyajoneuvot > RANGER > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuus ja kätevyys

Uudessa Rangerissa on järjestelmiä, jotka helpottavat 
pysäköimistä, peruuttamista, yhteydenpitoa ja ajamisen turvallisuutta.

Ford Ranger - Go hands-free with SYNC 3

Puheohjauksella toimivaa teknologiaa

Ford SYNC 3: mahdollistaa yhteydenpidon, ja voit hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää englanninkielisillä puhekomennoilla tai 8-tuumaisella kosketusvärinäytöllä. 

Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista vain sanomalla "I’m hungry" ("Minulla on nälkä"). Voit myös käyttää Michelin-opasta ja tehdä ravintolaan pöytävarauksen tai varata hotellista huoneen.  

Lisäksi Fordin hätäaputoiminto auttaa soittamaan hätäpuhelun onnettomuustilanteessa.

Helpompaa ja turvallisempaa peruuttamista

Betoniporsaita, polkupyöriä, matalia muureja… Peruutuskamera näyttää näkymän auton takaa kojelautaan integroidulla näytöllä. Järjestelmä näyttää kohteet, jotka voisivat muuten jäädä huomaamatta, ja lisäksi se näyttää virtuaaliset apuviivat, joiden avulla peruuttaminen pienimpiinkin tiloihin onnistuu huolettomammin. Kamera aktivoituu automaattisesti, kun valitset peruutusvaihteen.

Ford Ranger - Easier reversing, as you can view what’s behind
Ford Ranger - Sensors that take the stress out of parking

Parkkitutkat poistavat pysäköintistressiä

Parkkitutkat auttavat arvioimaan auton ja sen takana olevien esteiden välistä etäisyyttä. Havaitessaan esteen tutkat laukaisevat merkkiäänen, joka voimistuu, kun estettä lähestytään.

Tärkeitä tietoja matkasta

Ajotietokoneesta saat hyödyllisiä tietoja ja lukuja ajokilometreistä, polttoaineenkulutuksesta, nopeudesta ja ulkolämpötilasta. Se myös kertoo, kuinka pitkälle polttoaine arviolta riittää. Ajotietokone on erityisen kätevä pitkillä matkoilla tai kun olet ajamassa kaukaiseen paikkaan.

Ford Ranger Essential journey information
Ford Ranger Satellite Navigation System

Navigointijärjestelmä

Navigointijärjestelmän näyttö on 8" kosketusvärinäyttö ja navigointia voidaan ohjata myös ääniohjauksella.

Ihanteellinen lämpötila sinulle ja matkustajalle

Kaksoisautomaattisen ilmastoinnin avulla voit valita itsellesi ja matkustajalle sopivan sisälämpötilan, ja järjestelmä ylläpitää sitä edistyksellisen ilmastoinnin ohella.

Ford Ranger Central Console
Ford Ranger with Easy-Fuel

Ford Easy Fuel varmaan tankkaukseen

Tämän kätevän teknologian ansiosta on lähes mahdotonta tankata väärää polttoainetta autoon, koska vääränlainen polttoainepistooli ei sovi siihen. Ja koska Ford Easy Fuel on korkiton järjestelmä, et enää joudu käsittelemään polttoainetankin likaista korkkia.

Automaattisesti sateeseen mukautuvat pyyhkijät

Sateen tunnistavat tuulilasinpyyhkijät kytkeytyvät automaattisesti päälle heti kun ne havaitsevat kosteutta tuulilasissa. Sitten ne säätävät nopeuttaan sääolosuhteiden mukaan. Voit jopa valita useasta herkkyystasosta, jotka määrittävät, kuinka paljon kosteutta voi kertyä, ennen kuin pyyhkijät käynnistyvät.

Ford Ranger with wipers that automatically adjust to the rain
Ford Ranger with Automatic Headlights

Ajovalot, jotka kytkeytyvät automaattisesti päälle tarvittaessa

Automaattisissa ajovaloissa on anturit, jotka tunnistavat valon määrän vähenemisen hämärän tullessa tai äkkinäisen muutoksen valon määrässä esimerkiksi kun ajat tunneliin. Tällöin automaattiset ajovalot kytkeytyvät päälle, ja ajaminen hämärässä on helpompaa ja turvallisempaa.

Lämmitettävän tuulilasin avulla tuulilasi pysyy puhtaana

Tämän kätevän ominaisuuden ansiosta pääset nopeasti liikenteeseen pakkasaamuina. Vain napin painallus, niin erittäin ohuet hehkulangat kuumenevat. Niiden avulla tuulilasista voidaan poistaa jää, huurre ja sumu ja tuulilasinpyyhkimistä voidaan poistaa jää. Järjestelmä toimii hetkessä, vaikka ulkona olisi hyytävän kylmä.

Ford Ranger - Clear your windscreen quickly, with Quickclear
Ford Ranger with wing mirrors

Sähkötoimisesti taittuvat ja lämmitettävät sivupeilit

Vahinkojen välttämiseksi sähkötoimiset sivupeilit taittuvat sisäänpäin, kun auto pysäköidään. Taitettuna ne myös suojaavat tyylikkäitä integroituja suuntavilkkuja.

Paljon säilytystilaa

Hyvät säilytystilat parantavat matkustamisen mukavuutta. Esimerkiksi Double Cab -mallissa on takaistuinten alla kaksi suurta säilytyslokeroa. Hansikaslokeron tilavuus on 11,9 litraa ja siihen mahtuu mm. 15" kannettava tietokone.

Ford Ranger cup holder
Top