Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Hyötyajoneuvot > RANGER
Ford Ranger video 360

Entistä tyylikkäämpi ja suorituskyisempi

Ford Ranger on Euroopan myydyin lava-auto, jossa on uusia teknologioita enemmän kuin koskaan ennen. Edistykselliset järjestelmät, kuten Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, Kaistanpitoavustin ja Parkkitutkat parantavat ajokokemusta ja antavat ajovarmuutta. Mäkilähtöapu, Alamäkihidastin ja Aktiivinen pysäköintiavustin puolestaan lisäävät hallittavuutta ja turvallisuutta.

Laatua ja matkustusmukavuutta

Sisätilojen materiaalit ovat laadukkaita ja tyylikkäitä. Uuden FordPass Connect –modeemin ja älypuhelimeen ladattavan FordPass-sovelluksen avulla voi mm. lukita ja avata auton ovet etätoimintona ja käyttää autoa Wi-Fi-yhteyspisteenä jopa kymmenelle laitteelle. 

Go hands-free with SYNC 3

Tehoa, taloudellisuutta ja suorituskykyä

Uuden Ford Ranger 4WDn 2.0 EcoBlue -dieselmoottori on entistä tehokkaampi sekä polttoainetaloudellisempi. Vaihteistovaihtoehtoina ovat M6-manuaalivaihteisto tai A10-automaattivaihteisto, joka mukautuu ajo-olosuhteiden mukaan. Lisäksi uudet teknologiat lisäävät matkustusmukavuutta sekä parantavat turvallisuutta. 

Edistyksellistä turvateknologiaa

Uudessa Ford Rangerissa on älykkäitä järjestelmiä, jotka suojaavat kuljettajaa, matkustajia ja muita tienkäyttäjiä. Jotkin teknologiat, kuten Törmäyksenestoavustin, auttavat ennaltaehkäisemään onnettomuuksia. Toiset ominaisuudet, kuten turvatyynyt, puolestaan auttavat lieventämään onnettomuuden vaikutuksia.

Luotettavaa laatua 

Uudessa Ford Rangerissa numerot puhuvat puolestaan. Rangerin kantavuus on jopa 1000 kg ja vetokyky jopa 3 500 kg. Maavara on 237 mm ja kahluusyvyys 800 mm. Ford Ranger on luotettava ja suorituskykyinen. 

Kansainvälinen Pick-Up 2020 -palkinnon voittaja

Emme halua kehua, mutta emme halua olla vaatimattomiakaan tämän voiton suhteen. Kun vaativaan maastoajoon soveltuva suorituskyky yhdistyy älykkääseen teknologiaan ja erinomaiseen mukavuuteen, tuloksena on mahtava kokonaisuus. Kyseessä on siis Ford Ranger avolava-auto, joka valittiin “International Pick-Up Award winner for 2020” eli Kansainvälinen Pick-up 2020 -kilpailun voittajaksi.

Ford Ranger sai tunnustusta useista eri ominaisuuksistaan, kuten voimansiirrosta, kuormatilasta ja turvallisuudesta sekä kuljettajan ja matkustajien ajo- ja matkustusmukavuudesta. Ford Rangerin selvä voitto selittää myös sen, miksi se on Euroopan myydyin pick-up.

Kansainvälinen Pick-Up 2020 -palkinnon voittaja

Ford Ranger 4WD

Ford Rangerissa yhdistyvät avolava-auton suorituskyky ja kestävyys henkilöautomaiseen mukavuuteen, älykkäisiin teknologioihin sekä luokkansa johtavaan turvallisuuteen.

Ford Ranger on saatavana pakettiautona ja kevytkuorma-autona.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top