KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Vans & Pickups > TRANSIT COURIER

UUSI FORD TRANSIT COURIER

Uuden entistä tyylikkäämmän Transit Courierin kuormatilan tilavuus on jopa 2,3 m3 ja 2,6 m3 taitettavan verkkoväliseinän kanssa. Uudet edistykselliset teknologiat mahdollistavat mm. handsfree-toiminnot ja auttavat hallitsemaan ajonopeutta. Lisäksi uudet moottori- ja vaihteistovaihtoehdot varmistavat suorituskyvyn sekä entistä alhaisemmat käyttökustannukset. 

Esite & Hinnasto Ominaisuudet & tekniset tiedot (PDF 2.6Mt)

New Ford Transit Courier Steering Wheel

Vakionopeudensäädin säädettävällä nopeudenrajoittimella

Vakionopeudensäätimen avulla kuljettaja voi asettaa tietyn ajonopeuden ja järjestelmä ylläpitää sen, kunnes jarrutetaan tai kiihdytetään. Ajonopeuden säätäminen on helppoa ohjauspyörässä olevista painikkeista.

Lisäksi säädettävä nopeudenrajoitin estää ajonopeuden nousun esiasetetun arvon yli. Molemmat teknologiat ovat käytännöllisiä. Ne tekevät pitkistä matkoista entistä turvallisempia ja ajettavuus on entistä parempi.

6-vaihteinen manuaalivaihteisto

Vaihteistona kaikkien moottoreiden kanssa on 6-vaihteinen manuaalivaihteisto.

New Ford Transit Courier 6 Speed Transmission

SYNC 3 – tieto-viihdejärjestelmä

Edistyksellisen Ford SYNC 3 -järjestelmän (valinnaisvaruste) avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puheluita, musiikkia ja navigointijärjestelmää (valinnaisvaruste). Järjestelmää voidaan käyttää puheohjauksella tai 6” värikosketusnäytön kautta älypuhelimista tutuilla nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla. Live Trafficin* avulla puolestaan vältät ruuhkat. Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista sanomalla ”I’m hungry” (”Minulla on nälkä”).

Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä ja Luistonestojärjestelmä

Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä – ESC Ajovakauden hallintajärjestelmä valvoo jatkuvasti auton kulkusuuntaa. Järjestelmä tunnistaa, kun auto on menettämässä pitoa tai ajautumassa pois ajolinjalta, ja jarruttaa automaattisesti yksittäisiä pyöriä, jotta ajosuunta pysyy oikeana.

Luistonestojärjestelmä – TCS Järjestelmä jakaa pitoa parhaiten pitäville pyörille, jolloin suorituskyky ja ajettavuus ovat aina erinomaiset. Järjestelmä tarkkailee jatkuvasti auton yksittäisiin pyöriin välitettävää tehoa ja säätää sitä tarpeen mukaan. Erinomainen pito ja hallittavuus mm. liikkeellelähdöissä.

Ford Transit Courier electronic stability control
Ford Transit Courier loadspace

Tavaratila

Tavaratilan tilavuus kiinteän väliseinän kanssa on 2,3 m3 ja taitettavan verkkoväliseinän kanssa 2,6 m3 Tavaratilassa on tilaa eurolavalle, ja kantavuus on mallista riippuen jopa 525 kg.

Ford Transit Courier

Transit Courierin ajo-ominaisuudet ovat erinomaiset sekä kaupunki- että maantieajossa. Mm. Limited-mallissa on vakiona vakionopeudensäädin säädettävällä nopeudenrajoittimella sekä automaatti-ilmastointi, jotka parantavat ajomukavuutta. Tarvitsetko enemmän lastauspituutta? Valinnaisvarusteena on saatavissa taitettava verkkoväliseinä ja taitettava etumatkustajan istuin. Lisätietoa muista tehdasasennetuista valinnaisvarusteista saat hinnastosta.

Pakettiauto jopa 2,6 m3 kuormatilalla

Transit Courierin kuormatilan pituus on 1 620 mm, joten autossa on paljon tilaa kuormalle, työkalupakeille ja välineille. Taittuvan verkkoväliseinän ja taitettavan etumatkustajan istuimen (valinnaisvaruste) ansiosta tavaratilassa voidaan kuljettaa mm. jopa 2,59 metriä pitkiä putkia. Sivuseinien alaosassa olevat kuormansidontapisteet ovat käytännölliset. Lattiapinta on täysin esteetön ja helppo pitää puhtaana. Tavaratilan LED-valot (valinnaisvaruste) parantavat näkyvyyttä pimässä.

Kokonaispaino ja kantavuus (kg)

Kokonaispaino on mallista riippuen 1780 kg - 1810 kg ja kantavuus 500 kg – 525 kg.

Tavaratilan korkeus

Transit Courierin tavaratilan korkeus on 1 244 mm. 

Ford Transit Courier
New Transit Courier
Ford Promotions

Katso kaikki tarjoukset ja kampanjat

Lue lisää

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top