Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT COURIER > Ominaisuudet > Ajo-ominaisuudet

FORD TRANSIT COURIER

Transit Courierin ajo-ominaisuudet ovat kuin henkilöautossa ja ohjaamo on henkilöautomainen. Uudet teknologiat kuten FordSYNC, varmistavat sujuvan yhteydenpidon asiakkaisiin ja toimistolle työpäivän aikana.

Ford SYNC. Edistyksellistä hands-free-teknologiaa

Ford SYNC -järjestelmän avulla voit hallita musiikkia sekä soittaa ja vastaanottaa matkapuheluita yksinkertaisilla ja suorilla puhekomennoilla. Voit toistaa kappaleita USB-muistitikulta, MP3-soittimesta tai iPodista® puhekomentojen avulla sekä suoratoistaa musiikkia Bluetooth®Bluetooth Trademark-puhelimestasi. Järjestelmä jopa lukee saapuvat tekstiviestisi ääneen (liitetystä matkapuhelimesta riippuen).

Peruutuskamera

Kun peruutusvaihde on kytketty, näkyy peruutuskameran kuva automaattisesti näytössä. Siinä näkyvät apuviivat auttavat ohjaamisessa.

 

Rear View Camera

Parkkitutka – anturit takana

Parkkitutka tekee pysäköinnistä helpompaa, koska se auttaa arvioimaan ajoneuvon ja sen edessä ja/tai takana olevien esteiden välistä etäisyyttä. Varoitusäänimerkki ilmoittaa etäisyyden esteestä.

Vakionopeudensäädin säädettävällä nopeudenrajoittimella

Vakionopeudensäädin säädettävällä nopeudenrajoittimella toimii kuten tavallinen vakionopeudensäädin, mutta kuljettaja voi lisäksi asettaa ajonopeuden jota ei voida ylittää. Varuste tekee pitkistä ajomatkoista mukavampia.

 

Cruise Control with Adjustable Speed Limiter Device
Red Ford Transit Courier in motion going uphill

Mäkilähtöapu

Mäkilähtöapu estää tilapäisesti autoa vierimästä taakse- tai eteenpäin mäkilähdöissä. Järjestelmä säilyttää jarruvoiman 2–3 sekuntia pidempään ja auto pysyy paikallaan, kun jalka siirretään jarrupolkimelta kaasupolkimelle. Mäkilähtöapu on erittäin hyödyllinen liikkeellelähtötilanteessa.

Ford-hätäaputoiminto

HätäaputoimintoFord Emergency Assistance on Ford SYNC -järjestelmän tärkeä ominaisuus, joka voi osoittautua elintärkeäksi. Onnettomuustilanteessa tämä teknologia voi automaattisesti soittaa järjestelmän kanssa paritetulla ja siihen yhdistetyllä Bluetooth®Bluetooth Trademark-matkapuhelimella hätäkeskukseen, jos turvatyyny laukeaa tai polttoainepumppu sammuu. Voit halutessasi lopettaa puhelun tai keskustella hätäkeskuspäivystäjän kanssa. Mikä tärkeintä, järjestelmä antaa elintärkeitä tietoja, kuten GPS-koordinaatit, vaikka olisit tajuton.

Ford SYNC with Emergency Assistance
Top