KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Vans & Pickups > TRANSIT COURIER > Ominaisuudet > Ajo-ominaisuudet

Käytännöllinen

Uudessa Transit Courierissa on runsaasti uusia älykkäitä teknologioita, joiden ansiosta työpäivät sujuvat entistä tehokkaammin. Vakionopeudensäädin ja säädettävä nopeudenrajoitin vähentävät pitkien ajomatkojen rasittavuutta ja parantavat taloudellisuutta. Peruutuskameran ja parkkitutkien ansiosta pysäköinti on helppoa.

Cruise Control with Adjustable Speed Limiter Device

Vakionopeudensäädin säädettävällä nopeudenrajoittimella

Vakionopeudensäädin säädettävällä nopeudenrajoittimella toimii kuten tavallinen vakionopeudensäädin, mutta kuljettaja voi lisäksi asettaa ajonopeuden jota ei voida ylittää. Varuste tekee pitkistä ajomatkoista mukavampia.

Peruutuskamera

Kun peruutusvaihde on kytketty, näkyy peruutuskameran kuva automaattisesti näytössä. Siinä näkyvät apuviivat auttavat ohjaamisessa.

Ford Transit Courier rear view camera
New Ford Transit Courier in motion going uphill

Mäkilähtöapu

Mäkilähtöapu estää tilapäisesti autoa vierimästä taakse- tai eteenpäin mäkilähdöissä. Järjestelmä säilyttää jarruvoiman 2–3 sekuntia pidempään ja auto pysyy paikallaan, kun jalka siirretään jarrupolkimelta kaasupolkimelle. Mäkilähtöapu on erittäin hyödyllinen liikkeellelähtötilanteessa.

Parkkitutka – anturit takana tai edessä ja takana

Parkkitutka tekee pysäköinnistä helpompaa, koska se auttaa arvioimaan ajoneuvon ja sen edessä ja/tai takana olevien esteiden välistä etäisyyttä. Varoitusäänimerkki ilmoittaa etäisyyden esteestä.

New Ford Transit Courier parking distance sensors
Ford SYNC with Emergency Assistance

Ford Hätäaputoiminto

Hätäaputoiminto on Ford SYNC -järjestelmän tärkeä ominaisuus, joka voi osoittautua elintärkeäksi. Onnettomuustilanteessa tämä teknologia voi automaattisesti soittaa järjestelmän kanssa paritetulla ja siihen yhdistetyllä Bluetooth®-matkapuhelimella hätäkeskukseen, jos turvatyyny laukeaa tai polttoainepumppu sammuu. Voit halutessasi lopettaa puhelun tai keskustella hätäkeskuspäivystäjän kanssa. Mikä tärkeintä, järjestelmä antaa elintärkeitä tietoja, kuten GPS-koordinaatit, vaikka olisit tajuton.

Top