KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT COURIER > Ominaisuudet > Hyödyllisiä ominaisuuksia

Kuormatila

Uuden Transit Courierin kuormatilassa voidaan kuljettaa jopa 1 620 mm pitkiä tavaroita. Kantavuus on mallista riippuen jopa 525 kg. Kun autossa on valinnaisvarusteena saatava taitettava verkkoväliseinä, voidaan autossa kuljettaa jopa 2,59 metriä pitkiä tavaroita. Sivuliukuoven ansiosta kuorman lastaaminen ja purkaminen on helppoa.

Ford Transit Courier folding mesh bulkhead

Taitettava verkkoväliseinä

Taitettava verkkoväliseinä on saatavissa valinnaisvarusteena. Transit Courierissa voidaan väliseinä auki taitettuna kuljettaa jopa 2,59 metriä pitkiä tavaroita. Taitettavan verkkoväliseinän kanssa varusteluun kuuluu taitettava etumatkustajan istuin.

Kuormatila

Uuden Transit Courierin kuormatila on 1 620 mm pitkä, ja sen tilavuus on 2,3 m3. Sivuliukuoven aukko on 453 mm leveä kiinteän väliseinän kanssa, joten kuorman lastaaminen on helppoa.

New Ford Transit Courier smart load space
Cargo tie-down points

Kuormansidontapisteet sivuseinien alaosassa

Transit Courierin kuormansidontapisteet ovat sivuseinien alaosassa. Näin lattia on täysin esteetön, kiinnikkeet aina helposti käden ulottuvilla ja kuormatilan puhdistaminen on helpompaa.

Kuormatilan LED-valot

Valinnaisvarusteena saatavat kuormatilan LED-valot tekevät kuorman lastaamisesta ja purkamisesta pimeän tultua entistä vaivattomampaa.

Cargo area lighting
Ford Transit Courier man in snow gear

Testattua laatua

Ohjaamon materiaalit ovat laadukkaat ja kulutusta kestävät. Uusi Ford Transit Courier säilyttää jälleenmyyntiarvonsa erittäin hyvin.

Moniosainen takapuskuri pienentää korjauskustannuksia

Transit Courierin koko puskuria ei tarvitse vaihtaa, jos esim. vain toiseen päähän on tullut kolhu. Puskuri on kolmiosainen, joten yksittäisiä osia voi vaihtaa tarpeen mukaan, ja korjauskustannukset säilyvät alhaisina.

Ford Transit Courier Multi-Piece Rear Bumper
Specialist support from Ford Transit Centres

Transit Keskus

Ford Hyötyajoneuvomallisto on Transit Keskuksessa koettavissa ja koeajettavissa.

Ford-hyötyajoneuvojen myyntiin ja huoltoon erikoistuneet Transit Keskukset toimivat yhden palvelutiskin taktiikalla. Saat hoidettua hyötyneuvoja koskevat asiasi kerralla – yhdessä paikassa.

Ammattitaitoiset hyötyajoneuvomyyjät varmistavat laadukkaan asiakaskokemuksen. Tutustumalla ja koeajamalla löydät tarpeisiisi sopivimmat Ford-hyötyajoneuvot kattavasta mallistostamme.

Ford-koulutusohjelman mukaisesti koulutetut mekaanikot huolehtivat ja varmistavat laadukkaat huoltopalvelut. Ford Credit puolestaan tarjoaa auton hankintaan joustavat ja turvalliset rahoitusratkaisut kilpailukykyiseen hintaan.

Top