Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT COURIER > Ominaisuudet > Hyödyllisiä ominaisuuksia

KÄYTÄNNÖLLINEN JA KESTÄVÄ – EDULLISET KÄYTTÖKUSTANNUKSET

Transit Courierin kuormatilan tilavuus on 2,3 m3, kun ajoneuvossa on kiinteä teräksinen väliseinä. Taitettavan verkkoväliseinän ja taitettavan etumatkustajan istuimen kanssa kuormatilan tilavuus on jopa 2,6 m3. Kuormatilassa on tilaa eurolavalle ja kantavuus on mallista riippen jopa 510 kg (1.5 Duratorq TDCi 75 hv -dieselmoottori). Transit Courier on suunniteltu täyttämään hyötyajoneuvoille asetetut tiukat vaatimukset: se on kestävä, laadukas ja sen käyttökustannukset ovat edulliset.

Taitettava verkkoväliseinä

Taitettava verkkoväliseinä on saatavissa valinnaisvarusteena. Transit Courierissa voidaan väliseinä auki taitettuna kuljettaa jopa 2,59 metriä pitkiä tavaroita. Taitettavan verkkoväliseinän kanssa tulee taitettava etumatkustajan istuin.

Kuormatila

Uuteen Transit Customiin voidaan lastata jopa kolme eurolavaa. Kätevän ja innovatiivisen väliseinän läpilastausluukun ansiosta tavaratilaan voidaan lastata jopa 3,4 metriä (L2) pitkiä tavaroita kuten putkia. Kuormatilaa on mallista riippuen vähintään 6 m2. L2-mallissa tilaa on jopa 6,8 m3. Autossa on luokkansa levein sivuliukuoviaukko.

Cargo tie-down points

Kuormansidontapisteet

Kuormansidontapisteet ovat sivuseinien alaosassa joten lattia on täysin esteetön. Kuormansidontapisteet ovat DIN/ISO-yhteensopivia ja kestävät 30 kg painon.

Laatu on varmistettu ankarilla testeillä

Ohjaamon pintamateriaalit ovat laadukkaat ja kestävät kovaa kulutusta. Transit Courier säilyttää näin jälleenmyyntiarvonsa erinomaisesti.

 

Blue Ford Transit Courier in motion going uphill
Red Ford Transit Courier showing the rear bumper in detail

Moniosainen takapuskuri

Takapuskuri on kolmeosainen, joten yksittäisiä osia voi vaihtaa tarpeen mukaan, ja korjauskustannukset säilyvät alhaisina.

Huoltoväli

Transit Courierin osat on suunniteltu siten, että ajoneuvo on mahdollisimman kestävä ja huoltoväli pidempi. Huoltoväli on 30 000 km / 1 vuosi – kumpi ensin saavutetaan. Järjestelmä tarkkailee öljyn kuntoa ja määrittelee sen mukaan optimaalisen ajankohdan huollolle ja öljynvaihdolle. 

 

Service intervals
Specialist support from Ford Transit Centres

Ford Transit Keskus

Transit Keskukset ovat erikoistuneet Ford-hyötyajoneuvojen myyntiin ja huoltoon. Ammattitaitoiset hyötyajoneuvomyyjät sekä nähtävillä ja koeajettavissa oleva koko Ford-hyötyajoneuvomallisto varmistavat laadukkaan asiakaskokemuksen. Ford-koulutusohjelman mukaisesti koulutetut mekaanikot huolehtivat ja varmistavat laadukkaat huoltopalvelut.
Ford Credit tarjoaa autosi hankintaan joustavat ja turvalliset rahoitusratkaisut kilpailukykyiseen hintaan.

Hätäjarrutehostin

Lukkiutumattomat jarrut (ABS) ja elektroninen jarruvoiman jako varmistavat hallitun jarrutuksen.

Turning Circle
Top