KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT COURIER > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Sisätilat ja uusia teknologioita

Uuden Transit Courierin ohjaamo on uudistunut ja saatavissa on runsaasti uusia teknologioita. Ford SYNC 3 -järjestelmän toiminnot mahdollistavat mm. puhelimen ja navigointijärjestelmän vaivattoman käytön. Kätevät ominaisuudet, kuten ajovaloautomatiikka, saattovalot ja automaattiset tuulilasinpyyhkijät ovat vakiovarusteena. Vakiovarusteena oleva Ford Easy Fuel -korkiton tankkausjärjestelmä estää väärän polttoaineen tankkaamisen.

Ford SYNC 3

Edistyksellisen Ford SYNC 3 -järjestelmän (valinnaisvaruste) avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puheluita, musiikkia ja navigointijärjestelmää (valinnaisvaruste). Järjestelmää voidaan käyttää puheohjauksella tai 6” värikosketusnäytön kautta älypuhelimista tutuilla nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla. Live Trafficin* avulla puolestaan vältät ruuhkat. Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista sanomalla ”I’m hungry” (”Minulla on nälkä”).

MyFord-älypuhelinteline

USB-latausliitännällä varustettuun telineeseen sopii navigointilaite, älypuhelin tai MP3-soitin.

Ford Transit Couriier Easy-Fuel

Ford Easy Fuel -korkiton tankkausjärjestelmä

Järjestelmä estää väärän polttoaineen tankkaamisen. Enää ei tarvitse käsitellä likaisia polttoaineen täyttöaukon korkkeja. 

Automaattinen ilmastointi

Automaattisen ilmastoinnin avulla voidaan säättää sopiva sisälämpötila ja järjestelmä ylläpitää sen.

Ford Transit Courier eatc controls in detail
Ford Transit Courier Quickclear heated windscreen

Quickclear – lämmitettävä tuulilasi

Lämmitettävä tuulilasi sulattaa lunta ja jäätä tuulilasin pinnalta. Se poistaa myös huurua tuulilasin sisäpinnalta. Vakiovaruste.

Automaattiset tuulilasinpyyhkijät

Järjestelmä tunnistaa sateen määrän ja pyyhkii tuulilasin puhtaaksi tarpeen mukaan. Vakiovaruste.

Automatic window wipers
Ford Transit Courier stowage space and cup holders

Säilytystilat

Uudessa Transit Courierissa on runsaasti käteviä säilytystiloja kuten mm. suuri keskikonsoli, johon mahtuu jopa A4-kokoinen kirjoitusalusta tai pieni kannettava tietokone. Lisäksi istuimen alla on säilytyslokero.

Ajovaloautomatiikka (vakiovaruste)

Integroitu anturi tunnistaa valon määrän vähenemisen hämärän tullessa tai äkkinäisen muutoksen valon määrässä esim. ajettaessa tunneliin. Tällöin automaattiset ajovalot kytkeytyvät päälle, ja ajaminen hämärässä on helpompaa ja turvallisempaa.

New Ford Transit Courier Auto-headlights in detail
New Ford Transit Courier mirrors

Lämmitettävät sivupeilit

Lämmitettävät sivupeilit ovat erinomainen varuste. Näkyvyys on aina hyvä, koska lämmitys poistaa jäätä ja huurretta peilin pinnalta. Kapeilla kaduilla vältytään peilien vaurioitumiselta, koska ne voidaan taittaa sähkötoimisesti koria vasten.

Liikkuva toimisto

Mobiililiitettävyyden avulla liiketoimintaa on entistäkin helpompi harjoittaa paikasta riippumatta. Ohjaamossa on ominaisuuksia, joiden avulla pidät tärkeät tavarat käden ulottuvilla. Lisäksi käytettävissä ovat 12 V -pistoke, AUX in -liitäntä ja USB-liitäntä.

New Ford Transit Courier detail of the seat with mobile connectivity

Säilytyshylly katonrajassa

Uuden Transit Courierin ohjaamossa on runsaasti säilytystilaa. Katonrajassa olevaan säilytyshyllyyn mahtuu A4-kokoinen kirjoitusalusta, ja sen ansiosta kaikki tarvittava on kätevästi käden ulottuvilla.

Top