Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT COURIER > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

MUKAVUUS JA KÄYTETTÄVYYS

Suorituskykyinen, luotettava ja erittäin polttoainetaloudellinen, kuten muutkin Transit-pakettiautot. Miellyttävä, nautinnollinen ajaa ja täynnä uutta älykästä teknologiaa.

Turvallinen paikka kaikille laitteille

USB-portilla varustettuun laitetelakkaan sopii navigaattori, älypuhelin tai MP3-soitin.

Toimisto tien päällä

Transit Customin ohjaamon varusteet helpottavat työntekoa. Etumatkustajan kaksoisistuimen keskimmäisen istuimen selkänoja voidaan taittaa pöytätasoksi. Taso on riittävän suuri kannettavalle tai kirjoitusalustalle. Säilytystilaa on kaksoisistuimen alla 93 litraa, kojelaudan päällä on kannellinen lokero matkapuhelimelle, MP3-soittimelle tai iPodille sekä 12 V -pistoke. Hansikaslokeroon mahtuu A4-mappeja, ja tietenkin autossa on useita käteviä pullo/mukipidikkeitä.

Ford Transit Courier eatc controls in detail

Aseta haluamasi lämpötila

Automaattisen ilmastoinnin avulla voit valita juuri haluamasi sisälämpötilan, ja järjestelmä ylläpitää sitä.

Ford Easy Fuel -korkiton tankkausjärjestelmä

Ainutlaatuinen turvatoiminto, joka estää tahattoman väärän polttoaineen tankkauksen. Ei enää likaisia täyttökorkkeja.

Ford Easy-Fuel
Quickclear heated windscreen

Lämmitettävä tuulilasi

Lämmitettävä tuulilasi on erinomainen varuste, koska se poistaa huurua myös tuulilasin sisäpuolelta. Vakiovaruste.

 

Pakettiauto on toimistosi

Transit Courierin mobiililiitettävyyden avulla liiketoimintaa on entistäkin helpompi harjoittaa paikasta riippumatta. Ohjaamossa on ominaisuuksia, joiden avulla pidät tärkeät tavarat käden ulottuvilla. Saatavilla on yksi tai kaksi 12 V pistoketta, Aux in- ja USB-liitännät, mukinpidikkeet, tilaa kannettavalle tai A4-mapeille sekä säilytyslokero istuimen alla.

Ford Transit Courier stowage space and cup holders
Automatic window wipers

Automaattiset tuulilasinpyyhkijät

Automaattiset tuulilasinpyyhkijät pyyhkivät, kun anturi tunnistaa että tuulilasissa on kosteutta. Kuljettaja voi valita kuudesta herkkyystasosta, kuinka paljon kosteutta voi kertyä, ennen kuin se pyyhitään pois.

 

Ajovaloautomatiikka

Transit Courierissa on anturit, jotka tunnistavat valon määrän vähenemisen hämärässä tai äkkinäisen muutoksen valon määrässä esimerkiksi kun ajat tunneliin. Tällöin automaattiset ajovalot kytkeytyvät päälle, ja ajaminen hämärässä on helpompaa ja turvallisempaa. Automaattiset ajovalot ovat saatavilla valinnaisvarusteena sateen tunnistavien tuulilasinpyyhkijöiden kanssa.

 

Blue Ford Transit Courier Auto-headlights in detail
Audio system

My Ford-telakka

USB-portilla varustettuun My Ford-telakkaan voidaan sijoittaa esim. älypuhelin tai MP3-soitin. My Ford-telakka on saatavissa yhdessä valinnaisvarusteena saatavan My Connection -radion kanssa (pelkkä radio, ei CD-soitinta).

Top