KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT COURIER > Ominaisuudet > Suorituskyky ja taloudellisuus

Tehokasta liiketoimintaa

Uuden Transit Courierin ajettavuus on erinomainen. Lisäksi sen CO2-päästöt ovat alhaiset ja polttoainetaloudellisuus erinomainen. Palkittuun 1.0 Ford EcoBoost -bensiinimoottorin ja edistykselliseen 1.5 Duratorq TDCi-dieselmoottorin kanssa on saatavilla 6-vaihteinen manuaalivaihteisto.

New Ford Transit Courier 6-speed manual transmission

6-vaihteinen manuaalivaihteisto

Kaikkien moottorivaihtoehtojen kanssa on vakiona 6-vaihteinen manuaalivaihteisto.

1.0 Ford EcoBoost –bensiinimoottori

Useasti palkituissa* Ford EcoBoost -moottoreissa on turboahdin, bensiinin suoraruiskutus ja muuttuva venttiilien ajoitus. Moottori on erittäin suorituskykyinen ja polttoainetaloudellinen.

New Transit Courier powerful and fuel-efficient diesel engines
New Ford Transit Courier auto Start Stop

Auto-Start-Stop

Auto-Start-Stop sammuttaa moottorin automaattisesti esim. liikennevaloissa, kun vaihde on vapaalla ja kytkin vapautettuna. Toiminnot kuten ilmastointi, radio ja Ford SYNC -järjestelmä pysyvät päällä. Kun halutaan lähteä liikkeelle, moottori käynnistyy automaattisesti. Auto-Start-Stop on erityisen hyvä varuste kaupunkiajossa, koska sen avulla voidaan vähentää polttoaineenkulutusta jopa 10 % (kaupunkiajo).

Aktiivinen etusäleikkö

Aktiivinen jäähdyttimen säleikkö auttaa lyhentämään moottorin lämpenemiseen kuluvaa aikaa ja sitä kautta parantaa polttoainetaloudellisuutta. 

Ford New Transit Courier Active grille shutter
Ford Transit Courier turning circle

Kääntöympyrä

Uuden Transit Courierin kääntöympyrä on vain 10,5 metriä. Käsiteltävyys kaupunkiliikenteessä on erinomainen ja pysäköinti on vaivatonta.

Top