Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT COURIER > Ominaisuudet > Suorituskyky ja taloudellisuus

SUUNNITELTU MAHDOLLISIMMAN HENKILÖAUTOMAISEKSI

Transit Courier varmistaa ajomukavuuden ja ajettavuuden. Bensiini ja dieselmoottorivaihtoehdot varmistavat että jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

1.0 Ford EcoBoost

Uuden kolmesylinterisen 1.0 Ford EcoBoost-bensiinimoottorin teho on 100 hv ja vääntö 170 Nm. Päästöt ovat vain 115 g/km ja vakiovarustukseen kuuluu Auto-Start-Stop. Vaihteistona on viisivaihteinen manuaalivaihteisto.

1.5 TDCi -dieselmoottori

 

Dieselmoottorivaihtoehtona on 1.5-litrainen Duratorq TDCi -dieselmoottori. Tehovaihtoehdot ovat 75 hv ja 95 hv. Vaihteistona on viisivaihteinen manuaalivaihteisto. Auto Start-Stop on vakiovaruste ja CO2-päästöt vain 99 g/km.

 

Powerful and fuel-efficient diesel engines
Auto Start Stop

Auto-Start-Stop

Auto-Start-Stop sammuttaa moottorin automaattisesti esim. liikennevaloissa, kun vaihde on vapaalla ja kytkin vapautettuna. Toiminnot kuten ilmastointi, radio ja Ford SYNC -järjestelmä pysyvät päällä. Kun halutaan lähteä liikkeelle, moottori käynnistyy automaattisesti. Auto-Start-Stop on erityisen hyvä varuste kaupunkiajossa, koska sen avulla voidaan vähentää polttoaineenkulutusta jopa 10 % (kaupunkiajo).

Top