KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT COURIER > Ominaisuudet > Turvallisuus

Turvallisuutta

Uudessa Transit Courierissa on älykkäitä teknologioita, jotka suojaavat matkustajia ja autoasi sekä myös muita tienkäyttäjiä. Ajovakauden hallintajärjestelmä ja luistonesto parantavat ajettavuutta ja ajovakautta haastavissa ajo-olosuhteissa. Rengaspaineen valvontajärjestelmä puolestaan varoittaa havaitessaan renkaan paineen laskevan alle esiasetetun arvon.

New Ford Transit Courier in motion on a street

Elektroninen ajonvakauden hallintajärjestelmä – ESC

Ajovakauden hallintajärjestelmä valvoo jatkuvasti auto kulkusuuntaa. Järjestelmä tunnistaa, kun auto on menettämässä pitoa tai ajautumassa pois ajolinjalta, ja jarruttaa automaattisesti yksittäisiä pyöriä, jotta ajosuunta pysyy oikeana.

Luistonestojärjestelmä – TCS

Järjestelmä jakaa pitoa parhaiten pitäville pyörille, jolloin suorituskyky ja ajettavuus ovat aina erinomaiset. Järjestelmä tarkkailee jatkuvasti auton yksittäisiin pyöriin välitettävää tehoa ja säätää sitä tarpeen mukaan. Erinomainen pito ja hallittavuus mm. liikkeellelähdöissä.

New Ford Transit Courier showing the Traction Control System
New Ford Transit Courier at pedestrian crossing

Hätäjarrutehostin

Hätäjarrutehostimen avulla saavutetaan paras mahdollinen jarrutusteho hätäjarrutustilanteessa. Järjestelmä tunnistaa jarrupolkimen painamisnopeuden ja päättelee siitä, onko kyseessä hätäjarrutustilanne. Järjestelmä nostaa hätäjarrutustilanteessa jarrujärjestelmän paineen mahdollisimman suureksi, jotta jarrutusmatka olisi mahdollisimman lyhyt.

Turvatyynyjärjestelmä

Transit Courierissa on vakiona kuljettajan ja matkustajan turvatyynyt. Anturit on sijoitettu kohtiin, joissa ne varmistavat nopean ja hallitun reagoinnin törmäykseen.

Red Ford Transit Courier showing the airbags
Tyre Pressure Monitoring

Rengaspaineen valvontajärjestelmä

Oikean rengaspaineen avulla voidaan parantaa polttoainetaloudellisuutta, estää renkaita liialliselta kulumiselta sekä säilyttää ajo-ominaisuudet hyvinä. Jokaisen renkaan venttiilissä on anturi, joka valvoo rengaspainetta ja sytyttää tarvittaessa varoitusmerkkivalon mittaristoon, jotta renkaat voidaan tarkastaa.

Kaatumisenestojärjestelmä

Kaatumisenestojärjestelmä varmistaa ajovakauden kaarreajossa ja estää ajoneuvoa kaatumasta vaikka painopiste olisikin korkealla.

Transit Custom Protection against roll-over
New Ford Transit Courier side view

Kauko-ohjattava keskuslukitus

Uuden Transit Courierin kauko-ohjattava keskuslukitus on varmempi kuin koskaan, sillä voit halutessasi avata vain tietyn oven. Muut ovet pysyvät lukossa, kunnes aktivoit kuljettajan ovessa olevan kytkimen. Samalla kytkimellä voit hallita kaikkien auton ovien lukitusta ja avaamista.

Murtohälytin

Valinnaisvarusteena saatava murtohälytin suojaa autoasi hälyttämällä, jos ovet tai konepelti avataan väkisin.

New Ford Transit Courier showing the alarm options
Top