Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT CUSTOM
EU-yhdistetty kulutus Declared Fuel Consumption
Malliston CO2-päästöt Declared Fuel Consumption

UUSI FORD TRANSIT CUSTOM

Transit Custom on tunnettu kestävyydestään, käytännöllisyydestään ja luotettavuudestaan. Nyt siinä on entistäkin enemmän innovatiivisia ominaisuuksia ja älykkäitä teknologioita. Se on myös entistä taloudellisempi sekä erittäin tyylikkäästi muotoiltu ja viimeistelty.

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä tunnistaa vakiomuotoiset nopeusrajoitus- ja ohituskieltomerkit. Nopeusrajoitus tai ohituskielto näkyy mittaristossa kuvakkeena, joka muuttuu aina rajoitusten mukaan. (Valinnaisvaruste yhdessä Aktiivisen vakionopeudensäätimen kanssa.)

Enemmän tehoa, vähemmän päästöjä

Edistyksellinen 2.0 Ford EcoBlue -moottori täyttää tiukat Euro 6.2 -päästötason standardit. Moottori on erittäin vähäpäästöinen ja suorituskykyinen.

New Ford Transit Custom with SYNC 3

Ford SYNC 3

Edistyksellisen Ford SYNC 3 -järjestelmän avulla voidaan pitää yhteyttä puhelimella ajon aikana ilman että tarvitsee irrottaa käsiä ohjauspyörästä. Lisäksi äänikomennoilla voidaan hallita mm. navigointijärjestelmää. Navigointia voidaan käyttää myös 8” kosketusvärinäytön nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla. Äänikomennoilla voidaan hakea esim. lista paikallisista ravintoloista sanomalla ”I’m hungry” (”Minulla on nälkä”). 

Perävaunun hallintajärjestelmä

Perävaunun hallintajärjestelmä tunnistaa perävaunun heittelehtimisen ja järjestelmä hidastaa auton nopeutta palauttaakseen perävaunun hallinnan. Järjestelmä hidastaa auton nopeutta alentamalla moottorin vääntöä ja jarruttamalla.

New Ford Transit Custom with tow

Kuormatila

Uuteen Transit Customiin voidaan lastata jopa kolme eurolavaa. Kätevän ja innovatiivisen väliseinän läpilastausluukun ansiosta tavaratilaan voidaan lastata jopa 3,4 metriä (L2) pitkiä tavaroita kuten putkia. Kuormatilaa on mallista riippuen 6,0–8,3 m3. Autossa on luokkansa levein sivuliukuoviaukko.

Sopiva malli yrityksesi tarpeisiin

Transit Custom on saatavissa useilla eri moottoriteho-, varustelutaso- ja verhoiluvaihtoehdoilla. Malleja on kolme: uusi Transit Custom Van (pakettiauto), jatko-ohjaamopakettiauto ja Kombi M1. Koripituudet ovat L1 ja L2 ja kantavuusvaihtoehtoja on runsaasti. SVO-erikoisvalinnaisvarusteet mm. 2 AGM-akkua, 240A laturi, Moottorin kierrosluvun ohjausjärjestelmä, Akkutehon varmistusjärjestelmä (ei A6-automaattivaihteiston kanssa), ovat saatavissa tehdasasennettuina. Lisätietoja Transit Custom SVO -hinnastosta.

Transit Custom Van

Ford Transit Custom Vaniin on saatavissa valinnaisvarusteena etumatkustajan istuin yhdelle. Vakiovarusteena on etumatkustajan kaksoisistuin sekä läpilastausluukku väliseinässä. Vakiovarusteena ovat takaovet sekä sivuliukuovi etumatkustajan puolella.

Jatko-ohjaamopakettiauto

Jatko-ohjaamopakettiautossa on edessä 1+2-istuimet ja etuistuinten takana on istumapaikat kolmelle henkilölle. Väliseinä erottaa toisen istuinrivin kuormatilasta.

Kombi M1

Transit Custom Kombissa on toisen ja kolmanne rivin istuimet, ja monipuolisen takaistuinjärjestestelmän ansiosta istuimet voi järjestellä jopa 30 eri tavalla. Kun kaikki istuimet ovat paikoillaan, autoon mahtuu yhdeksän henkilöä. Istuimet voi haluttaessa irrottaa kokonaan, jolloin kuormatilaa on mahdollisimman paljon.

Ford Promotions

Katso kaikki tarjoukset ja kampanjat

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top