Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT CUSTOM
EU-yhdistetty kulutus Declared Fuel Consumption
Malliston CO2-päästöt Declared Fuel Consumption

Käytännöllinen, monikäyttöinen,

Transit Custom.

Edistyksellinen järjestelmä pitää auton kaistalla

Jos järjestelmä havaitsee, että autosi on vahingossa ajautumassa väärälle kaistalle, kaistavahti varoittaa tärisyttämällä ohjauspyörää ja näyttämällä merkkivalon mittaristossa. 

Ford SYNC

Ford SYNC -järjestelmän ja BluetoothinTooltip avulla voidaan soittaa ja vastaanottaa hands-free-puheluita, ohjata musiikkivalintoja ja esim. navigointijärjestelmää (valinnaisvaruste) helposti puhekomentojen avulla (englanninkielinen). Esimerkiksi, jos matkapuhelimesi yhteystiedoissa on kotinumero (nimellä "koti"), sano vain "Call koti", niin järjestelmä soittaa automaattisesti kyseiseen numeroon. Järjestelmä lukee myös ääneen saapuneet tekstiviestitTooltip. Valintoja voidaan myös tehdä 8” kosketusnäytön avulla. (Valinnaisvaruste) 

Transit Custom Ford SYNC hands-free technology

2.0 TDCi Ford EcoBlue -moottori

2.0 TDCi Ford EcoBlue -moottori on erittäin suorituskykyinen ja tehokas. Polttoainetaloudellisuus on erinomainen ja päästöt alhaiset. Valittavissa on kaksi eri tehovaihtoehtoa: 105 hv / 360 Nm , 130 hv / 385 Nm ja 170 hv / 405 Nm. Lisäksi moottori täyttää Euro 6 –päästötason vaatimukset. CO2-päästöt ovat alimmillaan vain 161 g/km. Käyttökustannuksia alentavat entisestään pitkät huoltovälit - jopa 60 000 km tai kaksi vuotta.

Järjestelmä, joka auttaa lieventämään onnettomuuksia tai estämään ne

Törmäyksenestoavustin havaitsee reitilläsi olevat tai sinne mahdollisesti pyrkivät autot ja jalankulkijat ja varoittaa niistä. Jos et reagoi, järjestelmä jarruttaa automaattisesti. Tämä lieventää onnettomuuksia tai jopa estää ne (toimii enintään 80 km:n tuntinopeudella).

Tavaratilan tilavuus ja kuormapituus

Transit Customin kuormatilan tilavuus on L1-mallissa 5,95 m3 ja L2-mallissa 6,8 m3 (L2). Kuormatilaan mahtuu kolme täyteen lastattua eurolavaa (suurin korkeus väliseinän kohdalla on 1,2 metriä) ja väliseinässä olevan läpilastausluukun ansiosta tavaratilassa voidaan kuljettaa jopa 3,4 metriä (L2) tai 3 metriä (L1) pitkiä tavaroita.

Muunneltavuutta ja käytännöllisyyttä kaikkiin kuljetuksiin

Transit Customin korimallit ovat pakettiauto, jatko-ohjaamopakettiauto ja Kombi M1.

Transit Custom Van

Transit Customin ohjaamossa on tilaa kuljettajan lisäksi kahdelle matkustajalle. Väliseinän läpilastausluukun ansiosta tavaratilassa voidaan kuljettaa pitkiä tavaroita, kuten jopa 3,4 metriä pitkiä putkia. Vakiovarusteena on sivuliukuovi matkustajan puolella. Valinnaisvarusteena on saatavissa sivuliukuovi myös kuljettajan puolelle. Valinnaisvarusteena on saatavissa myös takaluukku H1-malliin.

Jatko-ohjaamopakettiauto

Kuten pakettiautomallin voi myös jatko-ohjaamopakettiautoon valita valinnaisvarusteena eteen 1+1 etuistuimet. Takana on kiinteä kolmepaikkainen istuin. Toisen istuinrivin takana on kiinteä väliseinä.

Kombi M1

Transit Custom Kombi mahdollistaa jopa yli 30 erilaista istuinjärjestelmää. Kuljettajan lisäksi Kombissa matkustaa kahdeksan matkustajaa. Kun tarvitaan tavarankuljetustilaa voidaan istuimet taittaa alas. Istuimet voidaan myös irroittaa kokonaan.

Ford Transit Van interior
Ford Transit Van interior
Ford Promotions

Katso kaikki tarjoukset ja kampanjat

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleemyyjän tiedot

Sinua voisi kiinnostaa

Top