KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT CUSTOM > Ominaisuudet > Hyödyllisiä ominaisuuksia

Hyödyllisiä ominaisuuksia

Uudessa Transit Customissa on runsaasti käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka helpottavat päivittäistä työskentelyä. Kuormatilan erittäin leveän sivuliukuoven ansiosta kuorman lastaaminen ja purkaminen sujuvat vaivattomasti. 

Tällä sivulla esitellyt ominaisuudet saattavat olla saatavilla vain valikoiduissa malleissa. Ne saattavat olla valinnaisvarusteita, jotka ovat saatavilla lisämaksusta. Lisätietoja vakio- ja valinnaisvarusteista saat hinnastosta.

 

Väliseinän läpilastausluukku

Etumatkustajan kaksoisistuimen kanssa ajoneuvossa on väliseinän läpilastausluukku. Tavaratilassa voidaan kuljettaa mm. jopa 3,4 metriä pitkiä putkia. Etumatkustajan kaksoisistuimen alla on säilytystilaa esim. mapeille tai kannettavalle tietokoneelle.

Kuormansidontapisteet

Transit Customin kuormansidontapisteet ovat sivuseinissä joten lattia on täysin esteetön ja käytettävyys paranee. Lisäkiinnityspisteitä on vyötärö- ja hartiakorkeudella ja jokainen niistä kestää 30 kilon kuorman.

New Transit Custom Load Space
New Orange Ford Transit Custom side door

Sivuliukuovi ja sivuliukuoven kisko

Liukuoven kiskomekanismi on uudelleensuunniteltu. Aerodynamiikka on nyt parempi ja tuulimelu alhaisempi.

Erikoisvahva korirakenne antaa parhaan suojan

Yli 40 prosenttia uuden Transit Customin korirakenteesta (mukaan lukien osa matkustamon turvakennosta) on valmistettu boorista ja muista erikoislujista teräksistä. Näin korirakenne on erittäin kevyt ja törmäyksiä kestävä. Myös korirakenteen muotoilu on optimoitu suorittamalla yli 4 500 tietokonesimulaatiota ja 30 oikeaa ajoneuvon törmäystestiä. 

New Transit Custom bodyshell
New Blue Ford Transit Custom with roof rack

Integroitu kattoteline 

Integroitu kattoteline voidaan taittaa alas, kun sitä ei käytetä. Tällöin ilmanvastus on pienempi, tuulimelu alhaisempi ja polttoainetaloudellisuus parempi. 

Vetokoukku ja perävaunun hallintajärjestelmä

Vetokoukku on saatavissa valinnaisvarusteena tehdasasennettuna tai lisävarusteena jälkiasennettuna. Kun vetokoukku on asennettu aktivoituu perävaunun hallintajärjestelmä. 

Tow bar close up
New Transit Custom load liner

Kuormatilan lattiansuoja

Vakiovarusteena oleva kuormatilan lattiansuoja on erittäin helppo pitää puhtaana. Se myös suojaa lattiaa vaurioilta. 

Kuormatila ja oviaukko

Kuormatilaan voidaan lastata 240 x 120 cm levyjä sivuttain tai lattialle, kolme eurolavaa ja väliseinän läpilastausluukun ansiosta jopa 3 metriä pitkiä tavaroita. Kuormatilaa on 6 m3 L1-mallissa ja 6,8 m3 L2-mallissa. Leveä sivuliukuoviaukko varmistaa helpon lastaamisen ja kuorman purkamisen.

 

New Transit Custom with load ties
New Transit Custom with power ports

Pistokkeet ja liitännät käden ulottuvilla

Kojetaulun päällä on lokero, jossa on esimerkiksi 12 V -virtapistoke, AUX- ja USB-portti. Toinen 12 V -virtapistoke ja USB-portti ovat vaihdekepin vieressä.

Lisäksi valinnaisvarusteena on saatavissa 240 V / 150 W -sähköpistorasia.

Koritakuu

Uudessa Transit Customissa on 12 vuoden koritakuu.

New Transit Custom being serviced
Ford Transit Centre

Ford Transit Keskus

Ford Transit Keskuksissa on nähtävillä ja koeajettavissa Ford Hyötyajoneuvo-malliston mallit ja saman katon alta saat kaikki ajoneuvoosi liittyvät palvelut.

Top