Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT CUSTOM > Ominaisuudet > Hyödyllisiä ominaisuuksia

Hyödyllisiä ominaisuuksia

Transit Customin käytännöllisten ja hyvin suunniteltujen ominaisuuksien ansiosta kuljetukset sujuvat helposti ja taloudellisesti. 

Kuorman lastaaminen ja purkaminen on suunniteltu mahdollisimman helpoksi.

Transit Customin käyttökustannukset ovat edulliset ja huoltoväli on jopa 60 000 km tai kaksi vuotta.

Tavaratilan tilavuus ja kuormapituus

Transit Customin kuormatilan tilavuus on L1-mallissa 5,95 m3 ja L2-mallissa 6,8 m3 (L2). Kuormatilaan mahtuu kolme täyteen lastattua eurolavaa (suurin korkeus väliseinän kohdalla on 1,2 metriä) ja väliseinässä olevan läpilastausluukun ansiosta tavaratilassa voidaan kuljettaa jopa 3,4 metriä (L2) tai 3 metriä (L1) pitkiä tavaroita.

Kuormansidontalenkit ja kiinnityspisteet

Transit Customin kuormansidontalenkit on sijoitettu sivuseinille. Lattia on täysin vapaa ja esteetön. Vyötärö- ja hartiakorkeudella on lisää kiinnityspisteitä, ja ne kestävät 30 kilon kuorman.

Transit Custom Load-through hatch in bulkhead
Integrated Roof Rack improves convenience, economy and noise

Integroitu kattoteline on kätevä, taloudellinen ja vähentää melua

Ainutlaatuinen innovatiivinen kattoteline taittuu tasaiseksi, kun sitä ei käytetä. Sitä ei tarvitse asentaa ja irrottaa tavallisten kattotelineiden tapaan, ja pienempi vastus pienentää polttoaineenkulutusta. Lisäksi se pienentää tuulesta aiheutuvaa melua, joten voit nauttia hiljaisemmasta ajomatkasta.

Tavaratilan tilavuus ja kuormapituus

Transit Customin kuormatilan tilavuus on L1-mallissa 5,95 m3 ja L2-mallissa 6,8 m(L2). Kuormatilaan mahtuu kolme täyteen lastattua eurolavaa (suurin korkeus väliseinän kohdalla on 1,2 metriä) ja väliseinässä olevan läpilastausluukun ansiosta tavaratilassa voidaan kuljettaa jopa 3,4 metriä (L2) tai 3 metriä (L1) pitkiä tavaroita.

Different roof heights
Transit Custom Load floor protection

Suojattu kuormatila, joka on helppo pitää puhtaana

Kestävä kuormatilan suojus suojaa lattiaa ja auttaa vähentämään ajosta syntyvää melua. Koska lattian suojus nousee 100 mm ylös sivuilla, se on helppo harjata, imuroida tai pestä puhtaaksi.

Kuormatila

Uuteen Transit Customiin voidaan lastata jopa kolme eurolavaa. Kätevän ja innovatiivisen väliseinän läpilastausluukun ansiosta tavaratilaan voidaan lastata jopa 3,4 metriä (L2) pitkiä tavaroita kuten putkia. Kuormatilaa on mallista riippuen vähintään 6 m2. L2-mallissa tilaa on jopa 6,8 m3. Autossa on luokkansa levein sivuliukuoviaukko.

Transit Custom energy efficient LED lights
Transit Custom Practical, secure cargo restraints

Kuorma pysyy paikoillaan kiinnikkeiden ansiosta

Sivuseinissä olevien kiinnikkeiden ansiosta kuormatilan lattia pysyy siistinä. Kiinnikkeet ovat DIN- ja ISO-yhteensopivia. 

Erikoisvahva korirakenne antaa maksimaalisen suojan

Auton korirakenteessa on käytetty erittäin lujaa booriterästä. Yli 40 prosenttia korirakenteesta (mukaan lukien osa matkustajan turvakennosta) on valmistettu boorista ja muista lujista tai erikoislujista teräksistä. Näin korirakenne on erittäin kevyt ja törmäyksiä kestävä. Myös korirakenteen muotoilu on optimoitu suorittamalla yli 4 500 tietokonesimulaatiota ja 30 koko ajoneuvon törmäystestiä.

Transit Custom Optimised body structure
Transit Custom Full steel bulkhead for extra security

Täyskorkea teräsväliseinä pitää varkaat poissa

Täyskorkea ja täysleveä teräsväliseinä estää ohjaamoon murtautuvien varkaiden pääsyn kuormatilaan. Se toimii myös turvaominaisuutena, sillä onnettomuustilanteessa se estää kuorman tai työkalujen osumisen matkustajiin.

Huoltoväli jopa 60.000 km

Transit Customin uusi moottori on erittäin taloudellinen, kestävä ja luotettava. Osat on suunniteltu siten, että ne kestävät entistä pidempään tai ne voidaan tarvittaessa vaihtaa entistä helpommin. Huoltoväli on jopa 60.000 km tai kaksi vuotta.

Transit Custom Class leading service intervals
12 years anti-perforation warranty logo

Puhkiruostumattomuustakuu

Transit Customin puhkiruostumattomuustakuu on 12 vuotta (käyttöehtojen alainen).

Ford Transit Keskus

Transit Keskukset ovat erikoistuneet Ford-hyötyajoneuvojen myyntiin ja huoltoon. Ammattitaitoiset hyötyajoneuvomyyjät sekä nähtävillä ja koeajettavissa oleva koko Ford-hyötyajoneuvomallisto varmistavat laadukkaan asiakaskokemuksen. Ford-koulutusohjelman mukaisesti koulutetut mekaanikot huolehtivat ja varmistavat laadukkaat huoltopalvelut.
Ford Credit tarjoaa autosi hankintaan joustavat ja turvalliset rahoitusratkaisut kilpailukykyiseen hintaan.

Introducing Ford Transit Centres
Top