KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT CUSTOM > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuus ja kätevyys

Transit Custom kestävyys ja käytännöllisyys kohtaavat viimeistellyssä ohjaamossa. Nokkelan suunnittelun ansiosta säilytystilaa on runsaasti. Käytettävissä on lukuisia älykkäitä teknologioita, kuten Ford SYNC 3, joten ohjaamo toimii miellyttävänä liikkuvana toimistona.

Tällä sivulla esitellyt varusteet saattavat olla saatavilla vain joissakin malleissa. Ne saattavat olla valinnaisvarusteita, jotka ovat saatavilla lisämaksusta. Lisätietoja vakio- ja valinnaisvarusteista saat hinnastosta.

Ford SYNC interior display

Ford SYNC 3 ääniohjauksella

SYNC 3 on entistä nopeampi ja helppokäyttöisempi, ja siinä on parannetut puhekomennot ja vieläkin enemmän toimintoja. Uuden käyttöliittymän suuremmat painikkeet parantavat käytettävyyttä. Lisäksi kosketusvärinäytössä on nyt älypuhelimista ja tableteista tutut nipistys- ja pyyhkäisytoiminnot. SYNC 3:ssa on lisäksi AppLink, Applen CarPlay ja Android Auto, joiden avulla älypuhelimen tiedot saa näkyviin kosketusnäytölle (toiminnot riippuvat käytetystä puhelimesta).

 

Entistä parempi matkustusmukavuus

Etuistuimet on uudelleenmuotoiltu ja verhoilukangas on entistä laadukkaampi. Istuimet antavat myös entistä paremman tuen, joten matkanteko on rentouttavampaa. Transit Custom Kombi -malleissa on toisella ja kolmannella rivillä 2+1 ns. flamingo-istuimet ja Transit Custom jatko-ohjaamopakettiautossa on toisella rivillä kolmen matkustajan penkki.

New Blue Ford Transit Custom rear seating
New Transit interior seating

Toimisto tien päällä

Etumatkustajan kaksoisistuimen istuintyynyn alla on säilytyslokero, johon mahtuu esim. kannettava tietokone, mappeja ja muita tarpeellisia toimistotarvikkeita. Keskimmäisen istuimen selkänojassa on alastaitettava pöytätaso. Pöydän koko on 345 x 240 mm. Lisäksi pöytätasossa on kaksi mukinpidikettä, kynäkouru ja joustava kiinnityshihna.

Käytännöllistä säilytystilaa

Uudessa Transit Customissa on runsaasti käteviä säilytystiloja. Lukittavaan hansikaslokeroon mahtuu A4-kokoinen kansio. Ovikoteloissa on tilaa A4-kokoiselle kirjoitusalustalle ja kahden litran juomapullolle.

New Ford Transit Custom interior with cup holder
New Transit Custom climate control

Ohjaamon lämpötilan säätö

Oikealla olevassa lämpötilasäätimessä on vähimmäis- ja enimmäislämpötila-asetukset. Vasemmalla olevalla säätimellä puolestaan säädellään tuulettimen nopeutta. Auton varustelusta riippuen näiden säätimien välissä on painikkeet ilmavirtauksen suunnan (tuulilasi ja kasvot sekä jalkatila), lämmitettävien istuinten, lämmitettävän tuulilasin, lämmitettävän takaikkunan, lämmitettävien sivupeilien tai ilmastoinnin säätämiseen.

Tavaratilan LED-valot

Tavaratilaan on valinnaisvarusteena saatavissa erittäin kirkkaat energiatehokkaat LED-valot. 

New Ford Transit Custom LED lights for the load area close up
New Ford Transit Custom rain sensing wipers

Automaattiset tuulilasinpyyhkijät

Automaattisten tuulilasinpyyhkijöiden anturi tunnistaa sateen määrän ja järjestelmä säätää sen mukaan pyyhintänopeuden. Kuljettaja voi valita sopivan useasta herkkyystasosta, jotka määrittävät, kuinka paljon kosteutta tuulilain pinnalle voi kertyä, ennen kuin pyyhkijät käynnistyvät.

Lämmitettävä tuulilasi (Quickclear)

Lämmitettävän tuulilasin vastuslangat lämmittävät tuulilasin pintaa. Näin se sulattaa jäätä ja poistaa huurua tuulilasin pinnasta.

New Ford Transit Custom fuel cap

Ford Easy Fuel -korkiton tankkausjärjestelmä

Korkittoman tankkausjärjestelmän ansiosta vältytään väärin tankkaamiselta, koska vain oikea polttoainepistooli sopii polttoaineen täyttöaukkoon. Ja koska Ford Easy Fuel on korkiton järjestelmä ei tarvitse enää käsitellä polttoainetankin likaista korkkia.

Sähkötoimisesti taittuvat ja lämmitettävät sivupeilit

Vahinkojen välttämiseksi sähkötoimiset sivupeilit taittuva sisäänpäin, kun auto pysäköidään. Taitettuna ne myös suojaavat tyylikkäitä integroituja suuntavilkkuja.

Top