Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT CUSTOM > Ominaisuudet > Mukavuus ja käytettävyys

Mukavuus ja käytettävyys

Taidolla toteutettu ohjaamo on kestävä ja käytännöllinen. 

Säilytystilaa on runsaasti. Kuljettajakeskeinen ohjaamo on kuin liikkuva toimisto. Ford SYNCin ja puheohjauksen avulla yhteydenpito asiakkaisiin sujuu helposti myös ajon aikana.

Ford SYNC

Ford SYNC -järjestelmän ja BluetoothinTooltip avulla voidaan soittaa ja vastaanottaa hands-free-puheluita, ohjata musiikkivalintoja ja esim. navigointijärjestelmää (valinnaisvaruste) helposti puhekomentojen avulla (englanninkielinen). Esimerkiksi, jos matkapuhelimesi yhteystiedoissa on kotinumero (nimellä "koti"), sano vain "Call koti", niin järjestelmä soittaa automaattisesti kyseiseen numeroon. Järjestelmä lukee myös ääneen saapuneet tekstiviestitTooltip. Valintoja voidaan myös tehdä 8” kosketusnäytön avulla. (Valinnaisvaruste) 

Säädettävät lämmitettävät istuimet lisäävät mukavuutta

Autossa on mukava olla säästä riippumatta. Valinnaisvarusteena on saatavilla lämmittävät etuistuimet, jotka pitävät lämpimänä talvipakkasissa. Ja koska istuimet ovat säädettävät, jokainen voi valita mukavimman matkustusasennon.

Transit Custom Heated front seats
Transit Custom Innovative stowage

Toimisto tien päällä

Transit Customin ohjaamon varusteet helpottavat työntekoa. Etumatkustajan kaksoisistuimen keskimmäisen istuimen selkänoja voidaan taittaa pöytätasoksi. Taso on riittävän suuri kannettavalle tai kirjoitusalustalle. Säilytystilaa on kaksoisistuimen alla 93 litraa, kojelaudan päällä on kannellinen lokero matkapuhelimelle, MP3-soittimelle tai iPodille sekä 12 V -pistoke. Hansikaslokeroon mahtuu A4-mappeja, ja tietenkin autossa on useita käteviä pullo/mukipidikkeitä.

Audiolaitteet

Vakiovarusteena Trend-mallissa on Ford MyConnection Radio Bluetooth Handsfree -toiminnolla (englanninkielinen) ja USB-liitännällä. Ford SYNC on vakiovarusteena Limited- ja Sport-malleissa. Valinnaisvarusteena on saatavissa Navigointijärjestelmä monitoiminäytöllä sekä peruutuskamera. Audiolaitteita on helppo käyttää suoraan ohjauspyörän painikkeista.

Transit Custom Navigation systems and Ford audio

Lämmitettävän tuulilasin avulla tuulilasi pysyy puhtaana

Tämän kätevän ominaisuuden ansiosta pääset nopeasti liikenteeseen pakkasaamuina. Vain napin painallus, niin erittäin ohuet hehkulangat kuumenevat. Niiden avulla tuulilasista voidaan poistaa jää, huurre ja sumu ja tuulilasinpyyhkimistä voidaan poistaa jää. Järjestelmä toimii hetkessä, vaikka ulkona olisi hyytävän kylmä.

Ford Easy Fuel varmaan tankkaukseen

Tämän kätevän teknologian ansiosta on lähes mahdotonta tankata väärää polttoainetta autoon, koska vääränlainen polttoainepistooli ei sovi siihen. Ja koska Ford Easy Fuel on korkiton järjestelmä, et enää joudu käsittelemään polttoainetankin likaista korkkia.

Transit Custom Ford Easy-Fuel for foolproof filling-up

Sähkötoimisesti taittuvat ja lämmitettävät sivupeilit

Vahinkojen välttämiseksi sähkötoimiset sivupeilit taittuvat sisäänpäin, kun auto pysäköidään. Taitettuna ne myös suojaavat tyylikkäitä integroituja suuntavilkkuja.

Vieläkin parempi Transit Custom


Transit Custom on hyvin varusteltu ja lisäksi saatavissa on runsaasti valinnaisvarusteita esim. Näkyvyyspaketteja.


Näkyvyyspaketti (Trend-malliin, vakiona Limited ja Sport –malleissa) 
• Sähkötoimisesti taitettavat sivupeilit 
• sadetunnistin ja  
• ajovaloautomatiikka

Näkyvyyspaketti Premium (Trend-malliin)  
• Aktiivinen vakionopeudensäädin 
• Peruutuskamera, kiinteä 
• Kaistavahti (LDW) ja Driver Alert -kuljettajan   vireystilan valvonta 
• Sähkötoimisesti taitettavat sivupeili 
• Sadetunnistin ja ajovaloautomatiikka
Näkyvyyspaketti Premium (Limited ja Sport –malleihin)  
• Aktiivinen vakionopeudensäädin 
• Peruutuskamera, kiinteä
• Kaistavahti (LDW) ja Driver Alert -kuljettajan   vireystilan valvonta

Visibility Packs
Transit Custom Secure remote central locking

Ikkunat voi avata ja sulkea yhdellä painalluksella

Voit avata tai sulkea kaikki ikkunat napinpainalluksella.

Top