Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT CUSTOM > Ominaisuudet > Suorituskyky ja taloudellisuus

Suorituskyky ja taloudellisuus

Uusi 2.0 TDCi Ford EcoBlue täyttää tiukat Euro 6 -päästötason vaatimukset. 

Enemmän tehoa ja suorituskykyä. Silti puhtaampi ja taloudellisempi: uusi Transit Custom on järkivalinta yrityksesi kannalta.

2.0 TDCi Ford EcoBlue -moottori

2.0 TDCi Ford EcoBlue -moottori on erittäin suorituskykyinen ja tehokas. Polttoainetaloudellisuus on erinomainen ja päästöt alhaiset. Valittavissa on kaksi eri tehovaihtoehtoa: 105 hv / 360 Nm , 130 hv / 385 Nm ja 170 hv / 405 Nm. Lisäksi moottori täyttää Euro 6 –päästötason vaatimukset. CO2-päästöt ovat alimmillaan vain 161 g/km. Käyttökustannuksia alentavat entisestään pitkät huoltovälit - jopa 60 000 km tai kaksi vuotta.

Puhtaampaa suorituskykyä

Uusi 2.0 TDCi Ford EcoBlue täyttää tiukat Euro 6 -päästötason vaatimukset.

Ford EcoBlue
AdBlue®

Päästöjä vähentävä lisäaine

SCR-järjestelmä (Selective Catalytic Reduction) muuntaa pakokaasun NOx-päästöt typeksi ja vedeksi käyttämällä urea- ja vesipohjaista AdBlue®nestettä. Tämän jälkeen hiukkassuodatin poistaa yli 99 % ajoneuvon pakokaasupäästöjen kiinteistä hiukkasista. Jotta Ford EcoBlue -dieselmoottorin AdBlue®-tankki toimisi oikein, siinä täytyy olla AdBlue®-nestettä. Jos neste on loppumassa, mittaristossa näkyy varoitus. 

Auto-Start-Stop-järjestelmä pienentää polttoaineenkulutusta

Kun pysähdyt esimerkiksi liikennevaloihin tai ruuhkaan, tämä teknologia voi sammuttaa moottorin automaattisesti. Se antaa kuitenkin edelleen virtaa ajovalojen, ilmastoinnin, radion ja Ford SYNC -järjestelmän kaltaisille tärkeille toiminnoille. Kun haluat lähteä liikkeelle, paina kytkintä ja valitse ensimmäinen vaihde tavalliseen tapaan (tai jos käytössä on automaattivaihteisto, paina kaasua), niin moottori käynnistyy uudelleen. Auto-Start-Stop on erityisen tehokas kaupunkiajossa, jossa se voi vähentää polttoaineenkulutusta jopa 10 prosenttia (kaupunkiajo).

Transit Custom Smart regenerative charging

Lataa akku taloudellisemmin

Tavallisista järjestelmistä poiketen älykäs uudelleenlataus lataa akun vain tarvittaessa. Se välttää mahdollisuuksien mukaan uudelleenlatausta silloin kun kaasua painetaan. Näin voidaan saavuttaa lisävähennyksiä polttoaineenkulutuksessa ja päästöissä.

Kiihdytyksen hallinta taloudellisempaan ajoon

Tämä innovatiivinen valinnaisvaruste säätelee kiihdytysnopeutta sen mukaan, onko kuormatila tyhjä vai käytössä. Sen ansiosta polttoaineenkulutus voi pienentyä jopa 15 prosentilla ajotavastasi riippuen. Tämä teknologia voi myös muun muassa vähentää moottorin, jarrujen ja renkaiden sekä muiden osien kulumista.

Transit Custom Shift indicator for fuel-efficient gear changes

Vähemmän polttoainetta kuluttavat vaihteiden vaihdot

Vaihteen merkkivalo mittaristossa kertoo, milloin on polttoaineenkulutuksen kannalta paras hetki vaihtaa vaihdetta. Se on yksinkertainen mutta tehokas tapa tehdä jokaisesta matkasta vieläkin taloudellisempi.

Top