Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT CUSTOM > Tarjoukset > Yritykset

Ford Transit Custom Tarjoukset Yrityksille

UUSI TRANSIT CUSTOM

UUSI FORD TRANSIT CUSTOM

Valitse tarjous alhaalta

Vaihda auto

 • TRANSIT CUSTOM –
  NYT HUIPPUEDULLINEN
  FORD CREDIT -KORKO 0 %

  • Alk. 259 €/kk, 0 % -korko ilman kuluja
   Tyylikäs ja suorituskykyinen
   Ford Takuu 5 vuotta / 150 000 km
  • Rajattu erä – TOIMI HETI! 
  Ford Transit Custom

  Valitse täydellinen kumppani työpäivääsi!

  Ford Transit Customissa työpäiväsi on mukavampi ja tehokkaampi. Vakiona on rohkea, tyylikäs muotoilu sekä täysin uudistunut ohjaamo ja runsas varustelu. Suorituskykyinen Ford EcoBlue 2.0 TDCi -moottori on saatavana M6-manuaali- tai A6-automaattivaihteistolla.

  Saatavilla älykästä teknologiaa, mm. SYNC 3 -tietoviihdejärjestelmä* 8” värikosketusnäytöllä ja Xenon-ajovalot.

  Vakiona mm. 

  • LED-päiväajovalot 
  • llmastointi 
  • Parkkitutkat edessä ja takana
  • Polttoainekäyttöinen lisälämmitin ajastimella
  • Vakionopeudensäädin
  • Tavaratilan läpilastausluukku 
  • Lämmitettävä tuulilasi 
  • Tavaratilaa jopa 8,3 m3
  • Bluetooth 

  0 % FORD CREDIT -KORKO
  alk. 259 €/kk***

  HINTA ALKAEN
  34.327,63 €**

  FORD LIIKKUMISTURVA****
  0 € / 5 vuotta

  *SYNC 3 -tietoviihdejärjestelmä on englanninkielinen. **Ford Transit Custom -mallisto alk. 34.326,63 € (autoveroton hinta 31.090 € + arvioitu autovero CO2 -päästöillä 161 g/km 2.636,63 € + 600 € toimituskulut). Ford Transit Custom -malliston CO2-päästöt 161–187 g/km ja EU-keskikulutus 6,1–7,2 l/100 km. ***Ford Credit -esimerkkilaskelma / Ford Transit Custom Van 320 L1H1 Trend 2.0 TDCi 105hv M6. Auton hinta toimituskuluineen yhteensä 34.326,63 €. Käsiraha 7.000 €, luoton perustamiskulu 0,00 €, luoton määrä 27.326,63 €. Laina-aika 61 kk, viimeinen suurempi erä 11.788 €, korko 0 %, käsittelymaksu 0 €/kk, kk-erä 259 €. Luottokustannus 0 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 27.326,63 €, tod. vuosikorko 0 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Ford Credit, Äyritie 24, 01510 VANTAA. Tarjoukset ja kampanjaedut koskevat rajattua erää autoja. ****Ford Liikkumisturva on lisäpalvelu säännöllisesti Ford-merkkihuollossa huolletuille Ford-ajoneuvoille. Liikkumisturva auttaa, jos matka katkeaa yllättävän vian vuoksi. Palvelu kattaa myös liikennevahingot. Ford Liikkumisturva 0 € / 5 vuotta. Lisätiedot: Ford-liike tai ford.fi. Kuvan auto erikoisvarustein. Tarjoukset ja kampanjaedut koskevat rajattua erää autoja.

 • 5 VUODEN TAKUU

  Transit-mallistoon nyt 5 vuoden takuu.

  5 vuoden takuu

  Ford Transit -malliston luotettavuus, ajettavuus ja kuljetuskyky ovat huippuluokkaa. Älykkäät teknologiat, mukavuus ja taloudellisuus varmistavat, että pysyt kehityksen kärjessä. Ford Transit -mallistosta löydät aina sopivan mallin erilaisiin kuljetustarpeisiin.

  Fiesta Van, Transit/Tourneo Courier, Transit/Tourneo Connect ja Ranger
  Takuu 5 vuotta (2+3 vuotta)/100 000 km

  Transit ja Transit/Tourneo Custom
  Takuu 5 vuotta (2 + 3 vuotta)/150 000 km

 • EDULLINEN FORD LEASE -HUOLTOLEASING

  Työsuhde- ja yritysautojen hankinnassa Ford tarjoaa yrityksille monipuoliset palvelut ja rahoitusmahdollisuudet.

  EDULLINEN FORD LEASE -HUOLTOLEASING

  Ford Lease on huoltoleasing, joka ei sido yrityksesi pääomaa autoihin ja minimoi riskit. Palvelu sisältää sovitun ajokilometrimäärän, huolto-ohjekirjan mukaiset määräaikaishuollot, normaalista kulumisesta aiheutuneet tekniset korjaukset, pientarvikkeet (AdBlue, sulat, öljyt, jäähdytysnesteet, polttimot) aina tarvittaessa, kesä- ja talvirenkaat vanteineen sekä renkaiden kausivaihdot ja renkaiden kausiuusinnat.

  FORD TRANSIT CUSTOM  320 2,0 TDCi 130hv M6 Trend Etuveto L2H1 4,19
  Sopimuskausi: 36 kk / 60.000 km
  Ford Lease kk-vuokra: 406,48 € (alv 0 %), 504,03 € (sis. alv 24 %)
  Käyttöetu:  545 €
  Vapaa autoetu: 710 €

  Tutustu Transit Customiin  Varaa koeajo  Tutustu Ford Lease -huoltoleasingiin

  Ford Lease on vain yrityksille. Sopimus edellyttää luottopäätöksen ja palvelun tuottaa Axus Finland Oy. Autolle on laskettu esimerkkivuokra sopimusajalle 36kk ja ajomäärälle 60.000km. Kampanjahinta voimassa 28.2.2019 asti.

  FORD TRANSIT CUSTOM 320 2,0 TDCi 130 hv M6 Trend Etuveto L2H2 4,19 alk. 38.899,55 € (autoveroton suositushinta 34.540 € + arvioitu autovero CO2-päästöillä 172 g/km 3.759,55 € + 600 € toimituskulut).

  Kuvan auto erikoisvarustein.

   

   

 • FORD LIIKKUMISTURVA*
  0 € / 5 vuotta

  Liikkumisturva auttaa, jos matka keskeytyy
  • Tarvittaessa apu tienpäälle
  • Hinauspalvelu tai käynnistysapu
  • Tarvittaessa hotelli, korkeintaan 2 päiväksi
  • Sijaisauto (A–C-luokka), korkeintaan 3 päiväksi tai vaihtoehtoisesti kuljetus kotiin linja-autolla, junalla, taksilla tai lentokoneella.
  Ford Transit Custom

  FORD LIIKKUMISTURVA* varmistaa avun, jos automatka katkeaa teknisen tai sähköisen vian vuoksi, polttoaine loppuu tai autoon on tankattu epähuomiossa väärää polttoainetta, auton rengas on puhjennut tai avaimet ovat kadonneet/jääneet sisälle autoon. Saat aina avun myös mahdollisissa liikennevahingoissa. 

  Ajoneuvot ovat turvan piirissä aina, kun liikutaan läntisessä Euroopassa.
  Tarkka luettelo maista, joissa yksityis- tai yrityskäytössä olevat hyötyajoneuvot ovat Ford Liikkumisturvan piirissä, on luettavissa sivuiltamme.

  FORD LIIKKUMISTURVAN KATTAVUUS

  • Auto korjataan mahdollisuuksien mukaan paikan päällä
  • Matkaa voi jatkaa vaihtoehtoisilla välineillä, jos autoa ei saada kuntoon samana päivänä
  • Korjauksen pitkittyessä ja ehtojen täyttyessä voi yöpyä hotellissa

  Saat Liikkumisturvan Ford-merkkihuolloissa säännöllisesti huollettaville Ford-hyötyajoneuvolle lisäpalveluna, joka pitää sekä auton että yrityksen liikkeessä.

  Lue lisää Liikkumisturvasta

  *Sekä yksityis- että yritysasiakkaat saavat uudelle hyötyajoneuvolleen maksuttoman Ford Liikkumisturvan. Se on lisäpalvelu säännöllisesti Ford-merkkihuollossa huolletuille Ford-ajoneuvoille. Liikkumisturva auttaa, jos matka katkeaa yllättävän vian vuoksi. Palvelu kattaa myös liikennevahingot. Ford Liikkumisturva 0 € / 5 vuotta. Lisätiedot: Ford-liike tai ford.fi.

 • Luottamuksesi arvoiset.

  Ford Hyötyajoneuvoille jälleen tuplavoitto.

  5 vuoden takuu

  Kansainvälinen Vuoden Pakettiauto 2020 –kilpailun voiton ovat saaneet Ford Transit Custom -hybridimallit: ladattava hybridi (PHEV) ja Ford EcoBlue -dieselkevythybridi (mHEV).

  Fordin ylivoimaa täydentää toisen sijan saanut uusi Ford Transit Ford EcoBlue -dieselkevythybridi (mHEV).

  Tuomarit ylistivät Ford-hybridimallien valikoimaa. Hybridimallit on suunniteltu niin kaupunki- kuin maantieajoon, ja ne auttavat pienentämään polttoainekustannuksia.

  Kansainvälinen Avolava-auto 2020 (International Pick-Up Award 2020) -kilpailussa voiton on ottanut uusi Ford Ranger, Euroopan myydyin avolava-auto. Ford Ranger tarjoaa suorituskykyä entistä polttoainetaloudellisemmin ja lisäksi siinä on paljon uusia teknologioita, jotka auttavat kuljettajaa ja parantavat turvallisuutta.

  Ford on ensimmäinen autonvalmistaja, joka on kaksi kertaa voittanut samana vuonna sekä kansainvälisen vuoden pakettiauto -kilpailun (IVOTY) että kansainvälisen vuoden avolava-auto -tittelin (IPUA).

  Koe ja aja palkitut hyötyajoneuvot Ford-liikkeessä! 

Top