Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT CUSTOM > Trail

UUSI FORD TRANSIT CUSTOM TRAIL

Jämerästi uudelleenmuotoiltu ja entistä suorituskykyisempi Ford Transit Custom Trail on tehty pitämään liiketoimintasi pyörät pyörimässä. 

Sen mekaaninen tasauspyörästön lukko (vain manuaalivaihteiset mallit) parantaa Transit Custom Trailin ohjattavuutta vaikeissa olosuhteissa välittämällä voimaa pyörille, joilla on eniten pitoa. Edistykselliset moottorit puolestaan parantavat taloudellisuutta ja vähentävät päästöjä. 

Transit Custom Trailin huomiota herättävä ulkoasu näyttävillä FORD-kirjaimilla koristeltuine etusäleikköineen varmistaa, että erotut joukosta kaikkialla. 16-tuumaiset 10-puolaiset kevytmetallivanteet viimeistelevät ilmeen.

FORD TRANSIT CUSTOM TRAIL

Kun työ vie sinut haastavampiin olosuhteisiin, tarvitset pakettiauton, johon voit luottaa. Mekaanisen tasauspyörästön lukon (mLSD, vain manuaalivaihteiset mallit) avulla Transit Custom Trail vie sinut syrjäisimpiinkin kohteisiin. Vaikuttava uusi muotoilu, jota voit täydentää valinnaisilla kattokaiteilla ja astinlaudoilla. Transit Custom Trail varmistaa, että erotut aina joukosta.

Mekaaninen Tasauspyörästön Lukko (mLSD)

Transit Custom Trail on suunniteltu selviytymään hankalasta maastosta vaivattomasti. Manuaalivaihteistolla varustetun Transit Custom Trail -mallin mekaaninen tasauspyörästön lukko vähentää pyörien ei-toivottua pyörimistä erityisesti irtonaisilla tai epätasaisilla pinnoilla välittämällä voimaa pyörälle, jolla on eniten pitoa. Näin eteenpäin pääsy helpottuu ja pakettiauton vakaus paranee silloin, kun tarve on suurin.

 Ford Transit Custom Trail engine close up

Ford Ecoblue -Dieselmoottori

Uusi Transit Custom Trail Van -malli on saatavilla edistyksellisellä 2,0-litraisella Ford EcoBlue -dieselmoottorilla, jonka tehovaihtoehtoina ovat 130 ja 170 hv. Ford EcoBlue -dieselmoottori tarjoaa erinomaisen yhdistelmän suorituskykyä ja taloudellisuutta.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top