KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT CUSTOM

FORD TRANSIT CUSTOM

Transit Custom on tunnettu kestävyydestään, käytännöllisyydestään ja luotettavuudestaan sekä ylivertaisesta muotoilustaan ja viimeistelystään. Nyt siinä on entistäkin enemmän innovatiivisia ominaisuuksia ja älykkäitä teknologioita. Se on myös entistä taloudellisempi edistyksellisten diesel- ja hybridivaihtoehtojen ansiosta. Tuloksena on entistä viimeistellympi ja edistyksellisempi pakettiauto. 

new Transit Custom PHEV charging
Tourneo Custom PHEV skeletal view of powertrain

Sähkömoottori avustaa polttomoottoria

Transit Custom on saatavilla EcoBlue-dieselkevythybridinä. Tämä  teknologia, jossa sähkömoottori tukee polttomoottoria tarpeen mukaan, auttaa pienentämään polttoaineenkulutusta ja päästöjä. Kineettinen energia ja jarrutusenergian talteenotto lataavat 48 voltin hybridiakkua ajon aikana.

Tourneo Custom PHEV EcoBlue diesal engine

Taloudellista Ford EcoBlue -dieseltekniikkaa

Transit Custom on saatavilla eri tehoisilla 2.0 TDCi Ford EcoBlue -dieselmoottoreilla, joista tehokkain tuottaa 185 hv. Pakokaasun typen oksideja (Nox) typeksi ja vedeksi muuntavan AdBlue®-järjestelmän ansiosta moottorit täyttävät tiukat Euro 6.2 -päästöstandardit.

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä tunnistaa vakiomuotoiset nopeusrajoitus- ja ohituskieltomerkit. Nopeusrajoitus tai ohituskielto näkyy mittaristossa kuvakkeena, joka muuttuu aina rajoitusten mukaan. (Valinnaisvaruste yhdessä Aktiivisen vakionopeudensäätimen kanssa.)

New Ford Transit Custom with SYNC 3

Ford SYNC 3

Edistyksellisen Ford SYNC 3 -järjestelmän avulla voidaan pitää yhteyttä puhelimella ajon aikana ilman että tarvitsee irrottaa käsiä ohjauspyörästä. Lisäksi äänikomennoilla voidaan hallita mm. navigointijärjestelmää. Navigointia voidaan käyttää myös 8” kosketusvärinäytön nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla. Äänikomennoilla voidaan hakea esim. lista paikallisista ravintoloista sanomalla ”I’m hungry” (”Minulla on nälkä”). 

Perävaunun hallintajärjestelmä

Perävaunun hallintajärjestelmä tunnistaa perävaunun heittelehtimisen ja järjestelmä hidastaa auton nopeutta palauttaakseen perävaunun hallinnan. Järjestelmä hidastaa auton nopeutta alentamalla moottorin vääntöä ja jarruttamalla.

New Ford Transit Custom with tow

Kuormatila

Uuteen Transit Customiin voidaan lastata jopa kolme eurolavaa. Kätevän ja innovatiivisen väliseinän läpilastausluukun ansiosta tavaratilaan voidaan lastata jopa 3,4 metriä (L2) pitkiä tavaroita kuten putkia. Kuormatilaa on mallista riippuen 6,0–8,3 m3. Autossa on luokkansa levein sivuliukuoviaukko.

Sopiva malli yrityksesi tarpeisiin

Transit Custom on saatavissa useilla eri moottoriteho-, varustelutaso- ja verhoiluvaihtoehdoilla. Malleja on kolme: Transit Custom Van (pakettiauto), jatko-ohjaamopakettiauto ja Kombi M1. Koripituudet ovat L1 ja L2 ja kantavuusvaihtoehtoja on runsaasti. SVO-erikoisvalinnaisvarusteet mm. 2 AGM-akkua, 240A laturi, Moottorin kierrosluvun ohjausjärjestelmä, Akkutehon varmistusjärjestelmä (ei A6-automaattivaihteiston kanssa), ovat saatavissa tehdasasennettuina. Lisätietoja Transit Custom SVO -hinnastosta.

Transit Custom Van

Ford Transit Custom Vaniin on saatavissa valinnaisvarusteena etumatkustajan istuin yhdelle. Vakiovarusteena on etumatkustajan kaksoisistuin sekä läpilastausluukku väliseinässä. Vakiovarusteena ovat takaovet sekä sivuliukuovi etumatkustajan puolella.

Jatko-ohjaamopakettiauto

Jatko-ohjaamopakettiautossa on edessä 1+2-istuimet ja etuistuinten takana on istumapaikat kolmelle henkilölle. Väliseinä erottaa toisen istuinrivin kuormatilasta.

Kombi M1

Transit Custom Kombissa on toisen ja kolmanne rivin istuimet, ja monipuolisen takaistuinjärjestestelmän ansiosta istuimet voi järjestellä jopa 30 eri tavalla. Kun kaikki istuimet ovat paikoillaan, autoon mahtuu yhdeksän henkilöä. Istuimet voi haluttaessa irrottaa kokonaan, jolloin kuormatilaa on mahdollisimman paljon.

Ford Promotions

Katso kaikki tarjoukset ja kampanjat

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top