Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT LINJA-AUTO > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuus ja käytettävyys

Transit on suunniteltu asiakkaiden tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti mahdollisimman kestäväksi ja toimivaksi. 

Transitissa on monia käytännöllisiä ominaisuuksia ja käteviä säilytysratkaisuja. Etuistuimen selkänojasta saadaan alastaittamalla työpöytä. SYNC-järjestelmän avulla voidaan soittaa ja vastaanottaa puheluita käyttämällä englanninkielistä puheohjausta. 

Transitin edistyksellisten teknologioiden avulla on helppo hoitaa liikeasioita ajon aikana turvallisesti – pitää kädet ratissa ja katseen tiessä.

Ford SYNC with Voice Control

Ford SYNC. Edistyksellistä hands-free-teknologiaa

Ford SYNC -järjestelmän avulla voit hallita musiikkia sekä soittaa ja vastaanottaa matkapuheluita yksinkertaisilla ja suorilla puhekomennoilla. Voit toistaa kappaleita USB-muistitikulta, MP3-soittimesta tai iPodista® puhekomentojen avulla sekä suoratoistaa musiikkia Bluetooth®Bluetooth Trademark-puhelimestasi. Järjestelmä jopa lukee saapuvat tekstiviestisi ääneen (liitetystä matkapuhelimesta riippuen).

Sähkötoiminen kuljettajan istuin

Sähkötoimisesti säädettävä kuljettajan istuin varmistaa ajomukavuuden.

Electrically-operated driver’s seat
Overhead Luggage Rack

Säilytystilaa

  • Kattohyllyihin on helppo laittaa käsimatkatavarat matkan ajaksi
  • Vakiona L4H3-malleissa
  • H3-mallissa ilmasuuttimet ja lentokonetyyppiset LED-lukuvalot kattohyllyyn integroituna.

Edistyksellinen järjestelmä pitää auton kaistalla

Jos järjestelmä havaitsee, että autosi on vahingossa ajautumassa väärälle kaistalle, kaistavahti varoittaa tärisyttämällä ohjauspyörää ja näyttämällä merkkivalon mittaristossa. 

Lane Keeping Alert
Rear air conditioning

Takailmastointi

Takailmastointi on linja-auton vakiovaruste. Jokaisella penkkirivillä on kaksi jalkatilassa olevaa ilmasuutinta.

Kulmavalot

Kulmavalot toimivat alle 30 km/h nopeuksilla, kun ohjauspyörää käännetään tai käytetään vilkkua. Tämä parantaa näkyvyyttä ja turvallisuutta etenkin kaupunkiajossa.

Static Cornering Lamps
Reclining seats

Matkustamon istuimet

Matkustajien istuinten selkänojat ovat kallistettavat ja parantavat matkustusmukavuutta. (Ei koske viimeisen rivin nelipaikkaista istuinta).

Avattavat matkustamon ikkunat

Sävylasit ovat linja-autossa vakiona. Toisen ja neljänne rivin ikkunat ovat avattavat.

Opening rear side windows
230-volt power socket

230 V / 150 W -sähköpistorasia

Kuljettajan ja etumatkustajien istuinten väliin on valinnaisvarusteena saatavissa 230 V / 150 W -pistorasia. Siinä voi ladata kannettavan tietokoneen tai jonkin muun laitteen ilman erillistä sovitinta.

Helppo sisäänkäynti

Erittäin leveän sivuliukuoven ja sähkötoimisen askelman ansiosta kyytiin nousemista ja kyydistä poistumista on helppoa. Liukuoven molemmilla puolilla ovat sisäänkäyntiä ja poistumista helpottavat kahvat.

Electrically-operated side step
230-volt power socket

Sähkötoimisesti taittuvat ja lämmitettävät sivupeilit

Vahinkojen välttämiseksi sähkötoimiset sivupeilit taittuvat sisäänpäin, kun auto pysäköidään. Taitettuna ne myös suojaavat tyylikkäitä integroituja suuntavilkkuja.

13,3 metrin kääntöympyrä

Ford Transit Linja-auton ajaminen tuntuu henkilöautomaiselta: ohjaustehostin, 13,3 m:n kääntöympyräTooltip ja erinomainen näkyvyys ohjaamosta suuren tuulilasin ja suurien sivuikkunoiden ansiosta.

Turning Circle
230-volt power socket

Ford Easy Fuel varmaan tankkaukseen

Tämän kätevän teknologian ansiosta on lähes mahdotonta tankata väärää polttoainetta autoon, koska vääränlainen polttoainepistooli ei sovi siihen. Ja koska Ford Easy Fuel on korkiton järjestelmä, et enää joudu käsittelemään polttoainetankin likaista korkkia.

Lämmitettävän tuulilasin avulla tuulilasi pysyy puhtaana

Tämän kätevän ominaisuuden ansiosta pääset nopeasti liikenteeseen pakkasaamuina. Vain napin painallus, niin erittäin ohuet hehkulangat kuumenevat. Niiden avulla tuulilasista voidaan poistaa jää, huurre ja sumu ja tuulilasinpyyhkimistä voidaan poistaa jää. Järjestelmä toimii hetkessä, vaikka ulkona olisi hyytävän kylmä.

Turning Circle
Top