Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT LINJA-AUTO > Ominaisuudet > Turvallisuus

Turvallisuus

Transitin uudet teknologiat parantavat ajettavuutta ja turvallisuutta. Lisäksi uudet teknologiat, kuten Ford SYNC, parantavat yhteydenpitoa esim. asiakkaisiin ajon aikana.

Hallintaa kaikissa olosuhteissa

Ajovakauden hallintajärjestelmä valvoo jatkuvasti auton kulkua. Se tunnistaa poikkeamat ajolinjasta, esimerkiksi jos auto alkaa luisua, ja korjaa automaattisesti auton asemaa tiellä, jotta se pysyy hallinnassa.

ESC

Auttaa pitämään auton hallinnassa

Curve Control tunnistaa, jos kuljettaja ajaa kaarteeseen liian kovaa. Se pystyy nopeasti vähentämään moottorin vääntöä ja välittämään jarruvoimaa yksittäisiin pyöriin, jotta auto pysyy turvallisesti hallinnassa.

Hätäjarrutehostin

Hätäjarrutehostin varmistaa tehokkaan jarrutuksen hätäjarrutustilanteessa. Mahdollisimman tehokkaan jarrutuksen ja mahdollisimman lyhyen jarrutusmatkan varmistamiseksi järjestelmän uusi ominaisuus on takajarrutehostus (Hydraulic Rear Boost). Se varmistaa takajarrujen lisäpaineistuksen hätäjarrutuksen aikana, kun ABS-järjestelmä on aktiivinen.

Emergency Brake Assist

Jatkuva suoja kaatumiselta

Fordin ainutlaatuinen kallistusanturi auttaa kaatumisenestojärjestelmää pitämään renkaat tien pinnassa varsinkin painopisteen ollessa korkealla ja ulospäin viettävissä kaarteissa.

Paras pito pienellä vaivalla

Edistyksellinen luistonestojärjestelmä estää pyöriä pyörimästä liikaa ja antaa parhaan pidon, suorituskyvyn ja vakauden juuri oikealla hetkellä. Järjestelmä tarkkailee jatkuvasti auton yksittäisiin pyöriin välittyvää tehoa ja mukauttaa sitä. Näin taataan paras kontakti ja pito, kun kiihdytät.

Traction Control System (TCS)
Enhanced airbag system for maximum protection

Kuljettajan ja matkustajan turvatyynyt sekä turvaverhot

 

Transitissa on vakiona kuljettajan turvatyyny. Valinnaisvarusteena on saatavilla sivuturvatyynyt, turvaverhot ja matkustajan turvatyyny. Jos ajoneuvossa on etumatkustajan turvatyyny voidaan se kytkeä pois käytöstä.

 

Murtohälytin parantaa suojausta

Valinnainen murtohälytin suojaa autoasi hälyttämällä, jos ovet tai konepelti avataan väkisin.

Alarm options
Trailer Sway Assist

Perävaunu turvallisesti samassa linjassa

Perävaunun hallintajärjestelmä havaitsee perävaunun heittelehtimisen ja hidastaa auton nopeutta palauttaakseen perävaunun hallinnan. Järjestelmä hidastaa auton vauhtia pienentämällä moottorin vääntöä ja lisäämällä vähitellen jarruvoimaa kaikkiin pyöriin.

Top