Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Hyötyajoneuvot > UUSI FIESTA VAN

TÄYSIN UUSI FORD FIESTA VAN

Täysin uusi Ford Fiesta Van on erittäin tyylikäs, siinä on runsaasti uusia teknologioita. Sen ajettavuus on erinomainen sekä kaupungissa että maanteillä. Lisäksi Fiesta Vanissa yhdistyvät Ford pakettiautoista tutut ominaisuudet: käytännöllisyys, kestävyys ja monipuolisesti käytettävä tavaratila.

Ford Fiesta Van

Hyödyllisiä ominaisuuksia

Ford Fiesta Can cargo space with flowers

Tavaratila

Fiesta Vanin tavaratilan tilavuus on 0,96 m³. Tavaratilassa on lisäksi neljä kuormansidontakiinnikettä sekä koko lattian peittävä helposti puhdistettava kumimatto. Väliseinän alaosa on kiinteä ja yläosa on verkkoa. Sekä kuormankiinnityslenkit että väliseinä täyttävät standardin ISO 27956 -vaatimukset.

Ajo-ominaisuudet

Aktiivinen vakionopeudensäädin

Aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta kuljettaja voi valita ajonopeuden ja järjestelmä ylläpitää sen. Jos tutka-anturi havaitsee edessä ajoneuvon, hidastaa järjestelmä nopeutta automaattisesti, jotta esiasetettu turvaväli säilyy. Kun tie on jälleen vapaa, järjestelmä kiihdyttää takaisin esiasetettuun ajonopeuteen. (Valinnaisvaruste)

Ford Fiesta Van with cruise control sensors shown

Kaukovaloautomatiikka

Kaukovaloautomatiikka helpottaa pimeällä ajamista. Järjestelmä vaihtaa automaattisesti lähivaloille, kun se havaitsee vastaantulevaa liikennettä tai edessä ajavan auton. Näin valot eivät häikäise muita kuljettajia. Järjestelmä vaihtaa automaattisesti takaisin kaukovaloihin, kun se on mahdollista.

Ford Fiesta Van with detail of full beam

Suorituskyky ja taloudellisuus

High-performing diesel technology

1.0 EcoBoost ja 1.1 Ti-VCT -bensiinimoottorit

1.0 EcoBoost -moottorin teho on 125 hv ja se on saatavissa Sport-malliin. 1.1 Ti-VCT 75 hv moottori on saatavissa Trend-malliin.

1.5 TDCi -dieselmoottori

1.5 TDCi -moottorin teho on 85 hv.

High-performing diesel technology

Mukavuus ja kätevyys

Ford SYNC

Ford SYNC 3Ford SYNC 3 -järjestelmän avulla voidaan mm. soittaa puheluita, valita musiikkia ja käyttää navigointijärjestelmää puhekomennoilla (englanninkielinen) tai 8” kosketusvärinäytön kautta. Järjestelmän voi yhdistää Applen CarPlayhin ja Android Autoon, ja AppLinkin avulla voit myös käyttää suosittuja älypuhelinsovelluksiaApple Car Play. Live Traffic -liikennetietojen avulla puolestaan voidaan välttää ruuhkat. Lista paikallisista ravintoloista saadaan vain sanomalla "I’m hungry" ("Minulla on nälkä"). Voit myös käyttää Michelin-opasta ja tehdä ravintolaan pöytävarauksen.

Ford SYNC. Advanced hands-free technology
Ford Pass Connect

FordPass Connect -modeemi

Fiesta Van-malleissa on vakiovarusteena FordPass Connect -modeemiFordPass Connect, joka tekee matkoista entistäkin huolettomampia. FordPass Connect -modeemin avulla saadaan käyttöön useita ominaisuuksia, kuten Wi-Fi-yhteyspisteenWi-Fi ja suoraan auton navigointijärjestelmään toimitettavat reaaliaikaiset liikennetiedotLive Traffic, jotta saavut perille ajoissa ja mahdollisimman helposti.

Turvallisuus

Ford Fiesta Van alloy wheel

Rengaspaineen valvontajärjestelmä

Rengaspaineella on vaikutuksia polttoainekulutukseen, renkaiden kuntoon sekä ajettavuuteen ja turvallisuuteen. Järjestelmän anturit valvovat jatkuvasti jokaisen pyörän painetta ja ilmoittavat, jos jonkin pyörän paine on laskenut alle esiasetetun arvon. Sitten rengas voidaan tarpeen mukaan joko täyttää tai vaihtaa uuteen. (Vakiovaruste)

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top