Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Hyötyajoneuvot > UUSI RANGER
Ford Ranger video 360

Entistä tyylikkäämpi ja suorituskyisempi

Uusi Ford Ranger on Euroopan myydyin lava-auto, jossa on uusia teknologioita enemmän kuin koskaan ennen. Edistykselliset järjestelmät, kuten Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, Kaistanpitoavustin ja Parkkitutkat parantavat ajokokemusta ja antavat ajovarmuutta. Mäkilähtöapu, Alamäkihidastin ja Aktiivinen pysäköintiavustin puolestaan lisäävät hallittavuutta ja turvallisuutta.

Laatua ja matkustusmukavuutta

Sisätilojen materiaalit ovat laadukkaita ja tyylikkäitä. Uuden FordPass Connect –modeemin ja älypuhelimeen ladattavan FordPass-sovelluksen avulla voi mm. lukita ja avata auton ovet etätoimintona ja käyttää autoa Wi-Fi-yhteyspisteenä jopa kymmenelle laitteelle. 

Go hands-free with SYNC 3

Tehoa, taloudellisuutta ja suorituskykyä

Uuden Ford Ranger 4WDn uusi 2.0 EcoBlue -dieselmoottori on entistä tehokkaampi sekä polttoainetaloudellisempi. Vaihteistovaihtoehtoina ovat M6-manuaalivaihteisto tai A10-automaattivaihteisto, joka mukautuu ajo-olosuhteiden mukaan. Lisäksi uudet teknologiat lisäävät matkustusmukavuutta sekä parantavat turvallisuutta. 

Edistyksellistä turvateknologiaa

Uudessa Ford Rangerissa on älykkäitä järjestelmiä, jotka suojaavat kuljettajaa, matkustajia ja muita tienkäyttäjiä. Jotkin teknologiat, kuten Törmäyksenestoavustin, auttavat ennaltaehkäisemään onnettomuuksia. Toiset ominaisuudet, kuten turvatyynyt, puolestaan auttavat lieventämään onnettomuuden vaikutuksia.

Luotettavaa laatua 

Uudessa Ford Rangerissa numerot puhuvat puolestaan. Rangerin kantavuus on jopa 1000 kg ja vetokyky jopa 3 500 kg. Maavara on 237 mm ja kahluusyvyys 800 mm. Uusi Ford Ranger on luotettava ja suorituskykyinen. 

Uusi Ford Ranger 4WD

Ford Rangerissa yhdistyvät avolava-auton suorituskyky ja kestävyys henkilöautomaiseen mukavuuteen, älykkäisiin teknologioihin sekä luokkansa johtavaan turvallisuuteen.

Wheelbase Options
Ford Ranger Super Cab in white
Ford Ranger Super Cab in white
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top