Home > Hyötyajoneuvot > UUSI TRANSIT CONNECT > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Liikkuva toimisto

Liikkuvassa toimistossa yhdistyvät henkilöautomaisen ohjaamon mukavuus, uudet teknologiat sekä hyvät säilytystilat. Uuden FordPass Connectin (valinnaisvaruste) avulla käytössä ovat 4G Wi-Fi, reaaliaikaiset liikennetiedot, auton etätoiminnot kuten ovien etälukitus ja -avaus sekä monia muita ominaisuuksia.

Ford SYNC interior display

Ford SYNC 3

Ford SYNC 3 (valinnaisvaruste) mahdollistaa puhelimen käyttämisen, musiikin kuuntelun sekä navigointilaitteen käyttämisen (valinnaisvaruste) puhekomennoilla tai mm. 6” värikosketusnäytön kautta älypuhelimista tutuilla nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla. Live TrafficTooltip antaa reaaliaikaisia liikennetietoja ja laskee uudelleenreitityksen, jos alkuperäisellä reitillä on mm. ruuhkaa tai onnettomuus.

Langaton latausalusta

Jotkin älypuhelimetTooltip voi lisäksi ladata langattomasti latausalustan päällä.

Ford wireless charging close up
FordPass Connect modem close up

FordPass Connect -modeemi

Transit Connectiin on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla FordPass Connect -modeemiTooltip, joka mahdollistaa mm. erilaisten etätoimintojen käyttämisen. Käytettävissä on Wi-Fi-yhteyspisteTooltip, johon voi yhdistää 10 laitetta. Sen ansiosta matkustajat voivat esimerkiksi käyttää suoratoistopalveluja, ja pitkät matkat sujuvat entistä mukavammin. Lisäksi saat reaaliaikaiset liikennetiedotTooltipsuoraan autosi navigointijärjestelmään (valinnaisvaruste).

FordPass-sovellus

FordPass-sovellus voidaan ladata älypuhelimeen ja yhdistää FordPass Connect -modeemin kanssa. Näin saat käyttöösi erilaisia toimintoja kuten: voit esimerkiksi paikantaa autosi sijainnin parkkipaikalla tai esim. lukita ja avata auton ovet etätoimintona. Saat myös tietoja auton kunnosta ja voit tarkastaa mm. polttoaineen määrän. 

FordPass App - a hand holding mobile phone
Ford dock close up

MyFord-älypuhelinteline

USB-latausliitännällä varustettuun telineeseen sopii navigointilaite, älypuhelin tai MP3-soitin.

Ford centre console

Keskikonsoli

Keskikonsolissa on 12 V -virtapistoke, USB-latauspistoke, kaksi mukinpidikettä sekä säilytyslokero.

Quickclear – lämmitettävä tuulilasi

Lämmitettävä tuulilasi sulattaa lunta ja jäätä tuulilasin pinnalta. Se poistaa myös huurua tuulilasin sisäpinnalta. Vakiovaruste. 

Ford car with frosted up screen
Top